Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - bugraltu

Sayfa: [1]
1
Summaryler mantıklıymış, her kitabı daha okumuş değilim çünkü. Sadece Mistborn ve Stormlight'ı okumuş durumdayım. Ancak Fırtınaışığıyla alakalı bir problemim daha var, o da her bölüm başında yazılan kısa metinler. Mistborn'da bunlar seriyle alakalı olduğu için anlaşılıyordu ancak araştırdığım kadarıyla(coppermind'dan baktım hatta) evrenin geneliyle alakalı şeyler var. Hatta bir bölümü sanıyorum Hoid'in mektupları. Buralarda tamamen kopuk durumdayım, sanırım evrenin genel hattıyla durumunu bilemediğim için.

2
Merhaba,

Mistborn'un ilk üçlemesini bitirdim, ikinci üçlemenin ilk kitabını okudum, aynı zamanda da Fırtınaışığı'nda günceli yakalamış durumdayım. Ancak daha önce buralarda aynı şeyden muzdarip olduğumu belirtmiştim, özellikle buradaki Fırtınaışığı tartışmalarını okuyunca pek çok ayrıntıyı kaçırdığımı farkediyorum. Kitaplar çok kalın olduğu ve benim okumak istediğim bir sürü kitap olduğu için tekrar okumaya da gözüm yemiyor açıkçası.

Sırada Mistborn : Secret History var, onu okuduktan sonra Stormlight Archive re-read tarzında, torda falan yapılan etkinliklerden birini mi okusam diyorum. Sizce bir faydası olur mu?

3
Anladım, teşekkürler. O zaman Cultivation direkt olarak kitapta geçmiyordu, doğru muyum?

4
Sadece yazılan bir iki şeyi okudum, ama Türkçe çeviride ne olarak geçiyordu onu hatırlayamadım.

5
Çok teşekkürler cevaplar için.

Ek olarak, coppermind da Cultivation ile alakalı şeyler okudum, Türkçe çevirisi neydi hatırlayan var mıdır? Zira ben nerede nasıl geçti hatırlayamıyorum.

6
Okudugum seriler hakkinda ayrintili bilgiye sahip olmayi ve teorilere hakim kalmayi severim. Ama bu basligi okuyunca kalbim cikiyordu, cunku sanki kuantum fizigi dersine girmis gibi oldum, yarisini anlamadim :)

Su copppermind sitesine ayrintili olarak bakayim, sanirim en derli toplu bilgilere oradan ulasacagim. Sissoylu ve Firtinaisigini turkce okumustum ancak devamini beklememek icin ingilizceye gecis yapmayi dusunuyorum. Ama aklimda gecisi saglayabilir miyim dusuncesi var, sonucta temel bilgileri Turkce ogrendim. Keske en bastan Ingilizce gitseydim. Siz ne diyorsunuz acaba, geciste sikinti yasar miyim?

Sayfa: [1]