Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Berker

Sayfa: [1]
1
Çizgi Roman & Manga / Çizgi Roman & MAnga
« : 23 Ağustos 2010, 13:45:27 »
Bakalım Eski kuşağı Kayıp Rıhtımda kimler takip ediyor

2
Başka Kurgular / Sil Baştan - Ken Grimwood
« : 08 Temmuz 2010, 15:09:14 »
Ken Grimwood’un sıradışı eseri Sil Baştan, zihninize şu soruyu kazıyor: Geçmişte yapmış olduğunuz hataları bilerek hayatınızı tekrar, tekrar ve tekrar yaşamak zorunda kalsaydınız ne yapardınız?

43 yaşındaki Jeff Winston bu şansı birkaç kez elde eder. Heyecanını yitirdiği evliliği ile geleceği olmayan işi arasında sıkışıp kalmıştır ve hiç beklenmedik bir anda ölüverir. Tekrar hayata gözlerini açtığında ise takvimler 1963 yılını göstermektedir. O sabah 18 yaşında, üniversite yatakhanesinin duvarlarına bakarak uyanır. Her şey eskisi gibidir... tek bir fark dışında: Jeff geleceği avcunun içi gibi bilmektedir. Futbol ligi final maçlarından at yarışlarına kadar kimin kazanacağını, Wall Street’te köşeyi dönmek için hangi şirketlere yatırım yapmak gerektiğini... Yalnız, bilmediği bir şey vardır: Neden hayatını sil baştan yaşamak zorundadır? Sevdiği her şeyi ve herkesi kazanıp kaybetmeye daha ne kadar devam edecektir?

Birçok dile çevrilen ve listeleri alt üst eden Sil Baştan hayatın karmaşık döngüsünü sorgularken hayal gücünüzü de sonuna kadar zorluyor.

“Uzun zamandır okuduğum en sıradışı, en sürükleyici roman.”

Dean Koontz

“Grimwood olağanüstü gözlem yeteneği, üslubu ve orijinal kurgu yeteneğiyle benzerlerini fersah fersah gerilerde bırakıyor.”

3
Çizgi Roman & Manga / Ultimate X-Men
« : 08 Temmuz 2010, 14:30:49 »
Ultimate X-Men, Marvel Comics'in uzun yıllardır devam eden çizgi roman dizisi X-Men'in, yeniden gözden geçirilmiş modern bir versiyonudur..Bu seride vuku bulan olaylar, ana Marvel evreninden bağımsız olan Ultimate Marvel Evreni'nde geçmektedir..

Başroldeki kahramanlarımız, hepimizin de tahmin edebileceği gibi, sıradışı genlerinin hem her birine olağanüstü güçler ve özellikler kazandırdığı, hem de onları insanlığın geri kalanından ayırdığı süper-insan (mutant) grubu X-Men'dir.. Başlarında ise dünyanın en güçlü telepatı Profesör Charles Xavier bulunur.. Dizi çoğu zaman aksiyon ve macera yüklü ilerlese de, kimi zamanlar azınlık, ırkçılık, önyargı, hoşgörüsüzlük vs. gibi belli başlı sosyal sorunlara da gönderme yapabilmektedir..Hikâye, karakterler ve kurgu, orjinal X-Men dizisini takip eden okurların bir çoğuna tanıdık gelecektir..Buna rağmen, Ultimate X-Men'de, normal X-Men dizisinden farklı olarak, alternatif gelecekler, paralel boyutlar ya da dış uzayda geçen maceralar gibi doğaüstü ve mistik öğeler bulunmaz..Ayrıca X-Men ekibinin gizli kimlikleri yoktur, mutantlar ise toplumda azınlık muamelesi görüp horlanmaktadırlar..

Dizi, 2001 yılında senarist Mark Millar ve çizer Adam Kubert ile başladı.. Ağustos 2006 itibarı ile Robert Kirkman tarafından yazılıp, Tom Raney ve Ben Oliver ikilisi tarafından çizilmektedir..
   

-Men
 

Ultimate X-Men
 

Sayfa: [1]