Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Lunod

Sayfa: [1]
1
Oyunlar / Star Wars: The Old Republic
« : 15 Eylül 2010, 06:02:08 »
Bütün Star Wars fanlarının beklediği MMORPG 2011'in ilk yada 2. çeyreğinde çıkıcağı açıklandı. Ama oyun bekleneni verecek mi?

Şahsen ilk başlarda baya heycanlansam da yavaş yavaş bütün heycanımı söndürdüler... Oyunun World of Warcraft' ın copy pastesi olduğunu görüdüğümden beri ise çok az hakkındaki haberleri okuduğumu sölemeliyim.

Uzay savaşları var deniyordu en son betada katılan birinin anlattığına göre kopyalıyorum:


"Hayatımda bu kadar gümbür gümbür gelipte aynı zamanda ben berbat bir oyun olacağım diyen başka bir MMO görmedim. Ne yazık ki şimdiye kadar oyunla ilgili gösterilen herşey bende hayal kırıklığı yarattı. Konuşmak için şu an erken ama yapımcıların "bakın ne güzel yaptık" dedikleri herşey zaten basit olan WoW merkezli oynanış elementlerini daha da basitleştirmekten ibaret olmuş.

Bu arada çok bayılılan Space Combat olayı doğrudan bir başka SW dvo'su olan Clone Wars Adventures'dan araklanmış. Ve evet gerçekten mini game tarzında etkileşimin az olduğu bir mini game'den bahsediyoruz."

-Dreamon

Böyle bir oyundan bahsediyorum yinede konusunu açıp çıktığında yanılmak dileğiyle...

SW:ToR Türkçe fan sitesi

http://info.swtorturk.com/

SW:ToR Orjinal sitesi

http://www.swtor.com/

(Not: Oyun hakkında classlar falan olsun çok fazla birşeyden bahsetmedim "swtorturk" de genel bir açıklaması ve videoları var zaten şimdi bunun üstüne birşey demeyi uygun görmedim.)

Sayfa: [1]