Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - starless

Sayfa: [1]
1
Diğer Fantastik Eserler / Malazan Book of the Fallen
« : 01 Mayıs 2012, 01:40:18 »
Merhabalar...

Uzun zamandır bu seriyi merak ediyorum. Bir ara .pdf olarak İngilizce okumayı bile düşündüm ama araştırmalarım sonucu birkaç yerde kitabın İngilizcesi'nin ağır olduğunu okumuştum. Kıt bir İngilizce ile güzel bir seriyi mahvetmek istemedim. Biz de birkaç arkadaş ile birlikte İthaki Yayınları'na mail atmaya başladık ama yeterli olmayacağı ortada. Seri yabancı forum ve platformlarda oldukça övülen bir seri, haliyle merak etmemek imkansız.

http://www.bestfantasybooks.com/top25-fantasy-books.php

Yukarıdaki listede 2. sırada yer aldığını gördükten ve yorumları okuduktan sonra merakımız baya bir katmerlendi :) Neyse daha fazla uzatmadan konuya gireyim. Sizlerden istediğim bu seri için bir mail kampanyası şeklinde bir oluşum oluşturmak. Bu siteye üye olduğunuza göre eminim destek vereceksinizdir, haberi olmayanlar da bu seriyi araştırsın derim :)

Attığım mail'i de ekleyeyim;

Alıntı
Yıllardır yayınlarınızı büyük bir zevkle okuyorum. Orta Dünya hikayelerini, Zaman Çarkı ve birçok kaliteli seriyi yayınlarınız sayesinde okuduk ve okumaya da devam ediyoruz. Yurtdışında ve Türkiyede "top fantasy book" listelerinde üst sıralarda yer alan The Malazan Book of the Fallen (Steven Erikson) serisinin Türkçe çevirisinin olmaması beni ve benim gibi bir birçok kitap severi çok üzmektedir. Uzun zamandır, iyi bir yayınevi haklarını satın alıp çevirebilir diye bekliyoruz ancak şu ana kadar herhangi bir gelişme olmadı. Acaba bu seriyi yakın ya da uzak bir zamanda çevirmeyi düşünüyor musunuz? İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Sayfa: [1]