Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular -

Sayfa: [1]
1
Hava sisli ve kapalıydı. Kardeşlik üyelerinin morali yerindeydi, Leydi Taşkalp'in liderleri olduktan sonra. Nehir diyarında söz sahibi olmuşlardı. Taşkalp el işareti ile Gendry'i yanına çağırdı, kağıda bir şeyler yazıp Gendry'e verdi. Şaşkınlıkla, "Kuzey'e, Roose Bolton'a takviye olarak giden 500 askere mi saldıracağız?" dedi Gendry.

Taşkalp'in bakışı Gendry'e her şeyi ima ediyordu sanki, sonra Gendry'den kağıdı Thoros'a götürmesini söyledi. Gendry Thoros'un yanına gitti. ''Bunu,Taşkalp size yolladı," dedi. Myr'lı kağıdı okuduğunda yüzündeki şaşkınlık belirdi. ''Gerçekten böyle bir saldırı mı yapacağız?'' diye sordu Thoros. Gendry, ''Taşkalp her zamanki gibi ciddiyetindeydi, intikam almaktan başkar bir şey düşünmüyor." dedi.

Thoros, Taşkalp'in yanına giderek ''Gerçekten böyle bir saldırı için uygun bir zaman mı?ı'' dedi. Taşkalp kan gözleriyle Myr'lı Rahibe baktı. Kağıda bir şeyler yazdı. ''Boltonlar'a, takviye olarak giden askerleri yok etmeliyiz ve o askerlerle Kuzey'e giden önemli biri var." yazıyordu. Thoros iç geçirerek, "kim?" diye sordu.

Taşkalp yine kağıda bir şeyler yazdı ve Thoros'a verdi. Thoros kağıda baktığında şaşkınlığını gizleyemedi.''Şişko Walda mı?" Taşkalp'in Walda Frey'i de asarsa ikizlerdeki huzursuzluğun artacağını biliyordu. ''Bütün haydutlarımızla mı saldıracağız'' dedi Thoros. Taşkalp'in yüzündeki ifadeden anlamıştı.

Sayfa: [1]