Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Ashley

Sayfa: [1]
1
Televizyon / Lost (Türk versiyoru)
« : 31 Temmuz 2008, 22:14:51 »
İnternette gezen kurbandı vsydi gibi saçmalıklardan bahsetmiycem. İşim gereği (oyuncuyuz ya) ajansımdan gelen bir teklif üzerine bugün görüşmeye gittim ve yönetmenle konuşurken çatlamak üzereydim. Dizinin adı LOST. Evet bildiğiniz lost.

Önümüzdeki hafta çekimlerine başlanacak olan dizi yeni sezona yetiştirilmek isteniyor. Oyuncu kadrosu sır gibi saklanıyor. (du) Görüşmeye günde sadece birkaç kişi çağırılıyor ve birbirinden çok uzak saatler veriliyor. Bu sayede kimse başka kimin oynayacağını yada oynayabileceğini bilmiyor.

Ancak ben ajanlık hevesim ve aşırı merakım sayesinde oyunculardan 3ünün adını öğrenmeyi başardım (Yönetmen kahve almaya çıkınca dosyasına baktım)

İşte bombalar:

1- Arda Kural
Dosyadaki ilk isimdi telefon açıldı geri dönecek diye not vardı oynayacak mı oynamayacak mı bilemem

2- Esra Yücebaş
Yeni parlamaya başlayan yüzlerden kendisiyle tanıştım bu kış onu varmısın yokmusun da da izleyeceksiniz.

3- Betül ??? soyadına bakmaya fırsat bulamadan adamın ayak seslerini duydum korkarak klasörü kapadım.

Yönetmenden aldığım bilgilere göre: Dizi büyükadada çekilicek. Haftaya çekimler başlıyor. Dizide bana zenci rolü vereceklerdi =) Ama okul olmazsa eve döneceğim için kabul edemedim. Bir ay içinde 8 bölüm felan çekmeyi düşünüyorlar. Dizinin adı Lost kalacakmış. Ancak uçak kazası yokmuş. Yine fantastik olaylar var (Kutup ayısı varmı diye sordum cevap vrmediler sadece güldüler.)

Gerçi orjinal Lost'un hayranı olarak bu Lost'ta oynamak zor olurdu ama. Bakalım nasıl bir iş çıkacak.

2
Çizgi & Anime / Vampire Knight
« : 31 Temmuz 2008, 01:16:59 »
Dün akşam arkadaşımın tavsiyesi üzerine açtım ve delisi oldum. Vampirli bir anime arada çocuksu olaylar olsa da genelinde karanlık bir havası ve derin bir konusu var. Zaten kızlardan izleyipde başroldeki iki heriften birine aşık olmayanı görmedim:D

İzlemek isteyenler için :
http://www.megavideo.com/?v=YH5B3U1N

search völümüne vampire knight 2 3 die yazarsanız devamını da izlersiniz.

Sevgiler...

Lütfen anime hakkında bilgi veriniz varsa resim yada video paylaşınız. -Barty-

Sayfa: [1]