Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - AKD

Sayfa: [1]
1
Tartışma Platformu / Kullandığınız Kelimeler
« : 01 Haziran 2014, 12:49:18 »
Herkese iyi günler , yazan veya okuyan arkadaşlarım . Bir romanda , öyküde en çok kullandığınız , kullanmaktan zevk aldığınız veya okumaktan hoşlandığınız kelimeler nelerdir ?

 
Herkes tarafından fazla bilinmeyen romanlarda karşısına çıktığında anlamı karşısında düşünülen kelimeleri arıyorum aslında . Roman'da sabit kelimelerde takılı kalmamak amacıyla farklılık yaratmak istiyorum . Bu nedenle bu tarz kelimeleri nasıl bulabileceğimi bilmiyorum . Okuyuculara ve yazarlara sormak istedim . Bir örnek verecek olursak .
"ayçiçeği tarhı" , anlamına baktığımda Tarh : Bahçelerde çicek dikmeye ayrılan alan " anlamına geliyordu .

2
Tartışma Platformu / Eski Zamanlarda Savaş Sebepleri
« : 13 Mayıs 2014, 17:57:44 »
Arkadaşlar iyi günler , uzum zamandır takip ettiğim bir forum ve zevklede okuyorum . Üye olmak bugüne nasipmiş.Geniş hayal gücüne sahip biri olduğumu düşünüyorum . Okuduğum ve izlediğim şeylerden sürekli etkilenerek bir şeyler yazma isteği doğuyor bende . 1 ay öncesi kadar yeni bir kitap yazma isteği uyandı ve bu kitap için , haritayı , milletleri oluşturdum . Fakat sizlere sormak istediğim bir şey var .

Eski zamanlarda savaş sebepleri neler olabilir ?
Kadın'dan başka :)

Sayfa: [1]