Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Tobizume

Sayfa: [1]
1
Kurgu İskelesi / Harken
« : 27 Ocak 2017, 18:18:39 »
Uzun zamandır yazmayı planladığım ama henüz tamamlama fırsatı bulamadığım bir evrende geçen bir olayın giriş kısmını yazdım.Yolun daha çok başında olduğumu biliyorum ama yine de sizlerin olumlu veya olumsuz eleştirilerinizi duymak istiyorum.

1.Bölüm

   Odamın kapısı aniden açıldı ve kapıdan bir silüet hızlıca odaya girdi.Bu ansızın gelen ziyaretçimden tedirgin olup yastığımın altındaki hançerimi hızlıca elime aldım.Neyse ki korktuğum gibi olmadı beklenmedik misafirim yabancı birisi değildi,gelen benim hizmetçim Elka idi.Tedirginliğim geçtiği için hançerden elimi çektim ve Elka’ya odaklanmaya başladım.
   Elka her zamanki gibi hızlıca konuşmaya başlamadı.Normalde bunun için çok mutlu olurdum çünkü Elka her zaman hızlı ve çok konuşarak kafamı şişirirdi ama bu sefer konuşmuyor hızlı hızlı nefes alıyordu.Bu yüzden yüzüne dikkatli bir şekilde bakmaya karar verdim ve onun yüzünde çok tuhaf bir şey vardı,sanki ölümden kaçar gibi bir hali vardı.Onun bu halinden tedirgin oldum ve tüylerim diken diken oldu.HEm kendi üzerimdeki tedirginliği yok etmek hem de Elka’nın yüzündeki bu garip hali ortadan kaldırmak için yataktan kalkıp Elka’nın yanına gidip onun elini tuttum.
  “Elka!Elka ne oldu?Neyin var,neden böyle nefes nefesesin?” diye sordum.Yavaş yavaş doğruldu önce odaya bakmaya başladı,hızlıca odaya göz gezdirip  odada benden başka kimse olmadığından emin olunca bu sefer de bana bakmaya başladı.Sorumu duyduğu yüzünden belli oluyordu ve bana cevap vermek istiyor istemesine ama söylemeye çekiniyor gibi duruyordu.Bende buna karşılık Elka’yı omuzundan tutup nazikçe sarstım.
  ”Çabuk cevap ver bana.Odama böyle ansızın girmekten çekinmiyorsun da bana neden geldiğini söylemeye mi çekiniyorsun.” dedim.
  “Prenses Hazretleri odanıza bu şekilde çat kapı  girerek sizi de heyecanlandırdığımın farkındayım ama haberler kötü.” dedi ve tekrar susmaya başladı.
  “Öncelikle sana kaç defa bana adımla hitap etmeni söyledim bu unvanlardan hoşlanmadığımı sen çok iyi biliyorsun.Şimdi gelelim bu kötü habere nasıl kötü bir olay olmuş olabilir ki sen bana söylemekten çekinesin? ”diye sordum.
  “Pren… Affedersiniz Haenra demem gerekiyordu.Kötü haber şu ki ordumuz Kızıl Kral’ın ordusu ile yapılan savaşta yenilgiye uğramış.” dedi.
   Bu haber gerçek olamayacak bir haber gibi duruyor.Ordumuz çok güçlü bir ordudur ve tarihte hiçbir zaman yenilgiye uğratılamadı.Daha önce yaptığımız savaşlarda da bu tarz yenilgi haberleri gelmişti ama daha sonra bunların birer dezenformasyon bir haber olduğu anlaşılmıştı.Yine öyle bir haberdir.
  “Elka  sana bu yalan haberi  kim bana iletmeni söyledi?Bu haber halkın kulağına giderse bunu nasıl açıklarız halkımıza,halklar geçmiş olayları hatırlamaz ve panik yapar,panik olursa da ülkede kaos çıkar.“ dedim.
   “Haber doğru Haenra.Ordumuzun yenildiği kuşku götürmez kanıtlarla kesinleşti.” dedi Elka.
   “Nasıl kanıtlar?”
   “Şey kanıtlar...” dedi Elka.
   “Söyle çabuk,hemen duymak istiyorum.” diyerek üstüne gittim.
   “Düşman,abiniz Prens Haen ve General Zakura’nın ka… kafalarını kesip bize yollamış.”

Sayfa: [1]