Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Revan

Sayfa: [1]
1
FRP Genel / *climbs over bank's roof and yells* LFM2PNP!
« : 16 Mart 2016, 03:41:15 »
Ahhem... Başlık biraz goofy geldiyse özür dilerim. Profilimden görebileceğiniz gibi sitede yeniyim ve amacım en azından bir oyun arkadaşı bulabilmek. Açıklamak gerekirse:

FRP olayına; bundan yaklaşık neredeyse 20 sene öncesinde, Ultima Online adlı bir oyunun o zamanlarda türkiyede hafiften popülerleşen 'rp konseptli' sunucularından birine girmemle (Ovedron, merak edenler için) ve oradan da vel elini diyerek uzun bir maceraya kitaplar, masaüstü oyunlar ve daha niceleriyle girmiş biriyim. Yani... basitçe öyle en azından.

Bu zaman zarfında ne yazık ki artık pek çoğuyla ya oldukça ender bir araya gelebildiğimiz ya da hayatlarını kurup devam ettikleri için artık ortalarda bile olmadıkları için görüşemediğim ve özlediğim pek çok dostum ve pek tabii tek-tükse nemesis'im(*fiercly shakes his fist* grrr) oldu.
FRP her zaman benim için bir tutku oldu(hala da öyle), en azından ne olduğunu bilip bulaştığım o kara günden sonra! Ve bir kaç yıl öncesine kadarsa nefes almak kadar bir gereklilikti. Bu günlerin özlemiyle kendime eski günlerdeki gibi yeni dostlar bulmam gerektiğine nihayetinde hükmederek... errrhm, ve işte buradayız... Ben bunu yazıyorum, sizse okuyorsunuz. Büyülü bir an biliyorum. (kendimle ilgili bir bilgi olarak: bazen böyle yarı sarkastik yarı goofy olabiliyorum evet. Yaşlanınca böyle oluyor.)

Kendimden ve err... 'kapasitemden' biraz bahsedeyim benimle temasa geçmek isteyebilecek olası adaylar için:
Dediğim gibi yaklaşık 20 senelik bir 'RYO' geçmişim var . Bu süre zarfında pek çok PnP (ve hatta bir iki kısa LARP) oyunu oynadım. Bunlar genellikle ufak arkadaş grupları içerisinde oldu. Bunun yanısıra pek çok online oyunda da dostlar edinerek ryo'lar yaptık genellikle bu tip arkadaşlarımla aramızda en az bir kaç şehir olduğu için. (ya da zamanın msn messenger'ını ve zar scriptlerini kullandık mesela)

Favorim olan ve hem oyuncu hem de dungeon master/story teller olarak kullandığım bir iki sisteme gelirsek; Pathfinder/DnD 3.5e ve (old)World of Darkness (vampire, mage, werewolf, hunter, ect.) listemin başında olurdu.

Karakter olarak genellikle biraz destansı (epic) oyunlara yönelimi olan, biraz power player kabul edilebilecek biriyim. Kabul, çoğu ideal kabul etmiyor bu özellikleri. But it is my nature... *shrugs*
Ancak esnekliği de seven biriyim. Örneğin eskiden çok sevdiğim arkadaşlarımdan biriyle sık sık 'arayış' evrelerine geçer, saçma sapan bir şeyden (fantasy'le ilk bakışta alakasız gibi gelebilecek bir şeyden: misal Tenacious D'nin senaryosundan ya da Avatar the Last Airbender izleyip gaza gelerek) ilham alarak tümüyle generic oyunlar yaratır ve oynardık.

Favori dünyalarımdan bahsetmek gerekirse, bu listeye Middle Earth'ü en başta koymak zorunda hissediyorum kendimi. Hep çok özel bir yeri vardır Middle Earth'ün benim için. Dnd Multiverse'i(Oerth özellikle ancak. Kyrnn'e kılım mesela. Fearun'a gittiğimdeyse yalnızca yok etmeye gidiyorum hehe) ve Warcraft Universe ayrıca sevdiğim favori evrenlerden/dünyalardan mesela. World of Darkness için biraz fazla yaşlandım ne yazık ki, çok trajik bir yer pek çok yönden.

Yeterince uzun bir post olmuşken daha fazla uzatmadan: basitçe benim gibi bir adamla roll20/skype gibi bir şey üzerinden arada bir oyun oynamak isterseniz veya tanışmak isterseniz bana mesaj atmaktan çekinmeyin. Ya da burada başka sorular da sorabilirsiniz isterseniz.

Err... Ayrıca umarım kısmen doğru kategoriye atıyorumdur post'u. İyi geceler ve görüşmek üzere.

Sayfa: [1]