Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - chucky

Sayfa: [1]
1
Filmler / McKellen Hobbit'e doğru..
« : 02 Mayıs 2008, 14:45:49 »
Britanyalı bir film dergisine göre , Ian McKellen, J.R.R. Tolkien'in fantastik kitabı "The Hobbit"'in sinema uyarlamsında Gandalf cüppelerini tekrar giyeceğini söyledi. Fakat McKellen'in danışmanı Clair Dobbs, son düzenlemelerin, henüz  yapılmadığını söyleyip bu konu hakkında uyarıda bulundu: "Elbette o, oynamayı ister fakat hiçbir şey kararlaştırılımadı yada imzalanmadı."

2
Kitaplar / Hobbit’in ilk baskısı rekor fiyata satıldı
« : 19 Mart 2008, 13:56:22 »
İngiliz yazar J.R.R Tolkien’in fantastik kurgu romanı “The Hobbit”in ilk baskılarından biri, Londra’daki bir müzayedede rekor fiyat olarak nitelenen 60 bin sterline (yaklaşık 150.000 YTL) satıldı.

Tolkien’in yakın arkadaşı Elaine Griffiths’e ithaf ettiği ve imzaladığı kitabın, açık artırmaya telefonla katılan kimliğinin açıklanmasını istemeyen bir kişi tarafından satın alındığı bildirildi.

3
Filmler / Elijah Wood 'The Hobbit'i istiyor!
« : 20 Ocak 2008, 04:05:56 »
LOTR serisinde Frodo'yu oynayan Elijah Wood, MTV Movies'e verdiği röportajda "The Hobbit" filminde geri dönmek istediğini belirtti ve ekledi: "Aslında tekrardan geri dönmek mükemmel olur, çünkü OrtaDünya'da tecrübeleri olan biriyim." Söylentilere bakılırsa P.Jackson'ın dönmesiyle heyecanlanan milyonların, aynı haberi Elijah Wood için de duyması olası.


Sayfa: [1]