Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Skanud

Sayfa: [1]
1
İki türü aynı başlıkta toplamak istedim çünkü birbiriyle içe içe olan kitaplar mevcut. Burdaki amacım yeni çıkan yada önceden çıkmış ve cevrisi yapılmamış eserleri bu başlıkta berbat ingilizcemle birlikte tanıtmaya en azından haberdar olmanızı sağlamaya çalışmak. Yoksa amacım inceleme vs değil çünkü bende okumadıklarım var hep :D Başlayalım bakalım.



Kitap 2064 Güney Afrika da geçiyor ve bir takım kötü olayların meydana geldiği bir dönem. Ülkenin tümünü sarmaya başlayan halüsinojenik bir uyuşturucu, yapay zekanın isyana başlaması ve karşılaştığı insanları avlayarak eski gücünü tekrar kazanmaya çalışan bir yarı tanrıça. İşte bu olaylar ilginç bir grup insanı bir araya getirir. Koca bir kasabayı yok edebilecek güce sahip genç bir Zulu kızı, gündüzüyle gecesi tamamen farklı olan bir politikacı, babasıyla ciddi sorunlar yaşayan dünyaca ünlü bir pop yıldızı ve insanların zihinlerini kontrol etme gücü olan tuhaf bir genç kız.

Kitap 13 Haziranda çıktı. Mitorolojiden esintiler, yarı tanrıçalar, halüsinasyon görmeyi sağlayan uyuşturucular, isyan eden robotlar derken çok ilginç bir kitap karşımızda. Amerikan Tanrılarından, Terminatöre kadar esintiler olan bir kitaba benziyor. Yorumlar genelde olumlu ve çoğu insanda, kitabın ilginç karakterlerin bir araya geldiği ve ilginç olayların yaşandığı bir eser olarak yorumluyor.

Sayfa: [1]