Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - SofiSTiKe

Sayfa: [1]
1
Yüzüklerin Efendisi / Ynt: Kibrit Çöpünden Minas Trith
« : 27 Nisan 2010, 14:40:28 »
hll olsun adama.. merak ediyorum acaba sauronun gözününü de yapabilir mi¿¿  8)

2
Müzik / Ynt: Sagopa Kajmer
« : 19 Nisan 2010, 12:19:59 »
Çıkalı pek uzun zaman olmayan abluka alarm ile ft. yaptığı Unut Dedi Beni Hatıram bence gayet güzeldi. sanki benim için yazılmıs diyebilirim. ama zevkler ve renmler tartısılmaz.. Birde bunu dinlerseniz fikriniz belki degisir. İlk çıktığı hafta dinlediğim müziklerin %90 bu rapti.

3
Sinema / Ynt: Sizin keşfettiğiniz mantık hataları!
« : 04 Nisan 2010, 09:16:24 »
Görevimiz Tehlike ¿ (hangisi şimdi hatırlamıyorum) de tom cruise bi adamı kovalerken altında ki motorun tekerlekleri asfalta uygun olan tekerlekler.. daha sonra kumlu bi yere geliyorlar tekerlek bir anda arazi tekelegi oluyor:D görünce gülmekten yarıldım..

4
Sinema / Ynt: Clash of the Titans | Titanlar'ın Savaşı
« : 03 Nisan 2010, 16:05:24 »
bugün arkadaslarla gittim de film biraz saçma gibi geldi.. ZeuS güya Bi tanrı ama hades e kanıyor!!(ne iş!!) arkadaslar filmle ilgili espriler yaptı gülmekten öldüm.. esprilerden biri olympus dagını nemrut dagından özenmişler o tanrılarda sıra geceleri yapıyor arada bir..:P(a(love)yu(bu da benim esprim::D) ya bi arkadasım resmen aşık oldu)

5
Müzik / Ynt: Sagopa Kajmer
« : 02 Nisan 2010, 17:48:39 »
Alıntı
Tabi ki. "Düşüncelerine katılmıyorum." ile "Böyle düşünemezsin!" arasındaki farkı algılamak mühim olan.

Ben ikisinide Kullandıgımı sanmıyorum..

6
Müzik / Ynt: Sagopa Kajmer
« : 02 Nisan 2010, 17:00:12 »
isteyen kişi istediği şey hakkında istediğini düşünebilir.. baskalarının düşünceleri de dahil..

7
Müzik / Ynt: Sagopa Kajmer
« : 01 Nisan 2010, 16:04:19 »
takipçisi oLmadığın şeyler hakkında anlamlı ya da anlamsız diyemezsin.. Nsl kendi dinini onlarca sayfa anlatan yabancı kitaplarından zevk alıyorsan kendi dinini anlatan şeyleri de okuyup dinlemelisin..

bkz. "Orkun Uçar&Burak Turan - Zifir" ve "Sagopa Kajmer"

8
Müzik / Ynt: Sagopa Kajmer
« : 30 Mart 2010, 12:28:51 »
kendisi evliya-ı rapin öncülerindendir az bisey dinleyip dediklerini anlama zahmetinde bulunanlar en azından hakkında kötü söz söylemez..

9
Başka Kurgular / Ynt: Olasılıksız - Adam Fawer
« : 03 Mart 2010, 12:23:59 »
bence olasılıksız empatiden daha güzel.. empati bilimsel bilgiler çok yoq..

10
Başka Kurgular / Kemikler Vadisi - Michael Gruber
« : 02 Mart 2010, 15:52:31 »




Tanrı'nın yazgımızı yazarken bize neler hazırladığını hiç bilemeyiz.

Michael Gruber, Gece Dönencesi'nin okuru sımsıkı kavrayan büyüsünden sonra, bu kez de inancın gizemini Kemikler Vadisi'nin merkezine yerleştiriyor.

Petrol zengini Arap bir işadamı Miami'de otel odasının balkonundan ölüme atılır. Küba asıllı Dedektif Paz, maktu­lün odasında garip ve dindar bir kadın bulur. Kadın, Tanrı'nın hizmetinde olmak için seçildiğine inanmaktadır. Fahişe ve uyuşturucu satıcısıyken, nasıl en olmadık yollardan dine dönüp rahibelerin hizmetine girdiğini itirafa fazlasıyla heveslidir. Üstelik bu hizmetteyken, Sudan'ın Dinka kabilesinin özgürlüğü için de savaşmıştır.

Paz, polis psikoloğu Lorna Wise ile bu gizemli kadının hikayesindeki esrar perdesini kaldırmak için onun itiraflarını yazdığı defterlerin peşine düşer. Ve ortaya ucu petrole kadar giden çok daha büyük bir güç savaşı çıkar.

Eleştirmenlerin "inanılmaz bir yetenek" olarak nitelendirdiği Michael Gruber, "iyilik ve kötülüğün, inançlar ve gücün anlamını sorguluyor.

"Bazı dualar asla kabul olmamalıdır."

Çeviren: Şükrü Zafer Serinken

11
Korku & Gerilim Eserleri / Ynt: Günahkar / Tess Gerritsen
« : 02 Mart 2010, 12:09:14 »
tess gerritsen'in çırağını ve cerrahını okudum ve tek kelimeyle muhteşemdi. bu kitabında aynı etkiyi bırakacağını sanıyorum.. ama cerrah ve çırağın kötü yanı sonlarının çok çabuk bitmesi.. damdan düşer gibi kitabı bitiriyor..

12
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Zifir
« : 27 Şubat 2010, 00:34:42 »
kitap bence harika.. sonda ki zifirin sözlerine bakıp ikinci kitabın gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum..

13
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Gece Evi Serisi
« : 27 Şubat 2010, 00:26:54 »
ben serinin ilk 6 kitabını da okudum.. kitab genel olarak güzel.. yanlız sorun bende mi bilmiyorum ama bence kitabın sürükleyici olması dışında pek bi özelliği yoq(6 sınıda okumamın sebebi :P).. seri 12 kitaptan oluşuyomusr. ilk 6 kitapta aynı konuyu ısıtıp ısıtıp önünüze koyuyorlar.. serinin geri kalanın da neyden bahsedecekler merak ediyorum doğrusu.

Sayfa: [1]