Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Rooney

Sayfa: [1] 2 3 ... 5
1
Televizyon / Ynt: Doctor Who
« : 20 Ekim 2013, 23:22:56 »
50.yılı ile ilgili güzel bir yazıya http://bit.ly/1eCr4M3 adresinden ulaşabilirsiniz. ;)

2
Çizgi & Anime / Ynt: Shingeki No Kyojin
« : 15 Ekim 2013, 14:21:05 »
Animeye hala başlamamış olanlar için spoiler içermeyen güzel bir tanıtım ve inceleme yazısına burdan ulaşabilirsiniz.  :hömm:

3
Çizgi & Anime / Ynt: Sword Art Online
« : 29 Ağustos 2012, 22:19:42 »
Çizimleri çok güzel ama belirli bir konu yok gibi , 100 katı bitirmek dışında . Katları çok hızlı çıkıyor ve bölümler birbiri ile alakasız . Güzel bir anime olabilirdi  :-\

4
Televizyon / Ynt: American Horror Story
« : 24 Temmuz 2012, 02:53:30 »
Kısa ve öz : Dizi şahane :)

5
Oyunlar / Ynt: Diablo III
« : 29 Mart 2012, 09:42:25 »
15 mayısta diablo 3 çıkıyormuş :)

6
Çizgi & Anime / Ynt: Naruto
« : 09 Mart 2012, 21:54:08 »
Yaa arkadaşlarla tartışıyorduk Kakashi vs Deidara savaşını, sonuca varamamakla beraber ortalık kızışınca foruma sorucam dedim :) Ve soruyorum Kakashi vs Deidara ?? Kim alır ?

7
Televizyon / Ynt: Fringe
« : 19 Ağustos 2011, 06:07:55 »
Bende abimin ısrarı üzerine başladım,2 haftada 3 sezon bitirdim :) Anlayın artık..

Spoiler: Göster
Başka sitelerdeki yorumları da okuyorum da.1-2 sezon çok güzeldi,3 sezon batırdılar diyorlar.2 tane Olivia olmasından sıkılmışlar,diğer taraftaki olivia'dan nefret etmişler.

Benim ise tam tersi olarak 3 sezon favori sezonum.Hain olarak ilan etmeyin beni ama diğer tarafı tutuyorum(Olivia sıyla,Charlie siyle)3 sezonda konuyu yakalamışlar ve ordan gidiyor,olaylar bölüm bölüm değil.Ve bu durum daha çok bağlanmanızı sağlıyor.O 3 sezonda Olivia'nın yatak örtülerini dağıtması fln  :xD
Olayları içinizde yaşıyorsunuz.Ki buda diziyi kaliteli yapar.Yani nefret ediyorsanız o duyguyu verebilmişlerdir  :)


Sizce en iyi sezon hangisi ??  :fight:

8
Harry Potter / Ynt: Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
« : 03 Ağustos 2011, 03:18:32 »
Kuzenimle tartışıyorduk bu filmi benim farkettiğim bir şey söyledi.Filmde Lily Potter kahverengi gözlü değil mi ??   :)

9
Kurgu İskelesi / Eddy Carter
« : 01 Ağustos 2011, 03:25:25 »
Kavurucu güneşin sıcaklığını ormanın ağaçları azıcık azaltsada Eddy Carter sıcaktan ve susuzluktan bitip tükenmişti.6 saattir ormanda yanında köpeği Nico ile hiç durmadan yürümüştü.Nereye gittiğini dahi bilmiyordu.Başı dönüyor,guruldayan midesini unutup ağzını ıslatmaya çalışıyordu.Gözlerine kadar inen saçları alnına yapışmıştı.Yapışan saçların hemen altında güneşten gelen ışıklardan dolayı kısılmış gözler ve çok çatık durmaktan ağrıyan kaşlar vardı.Gözleri kararıyordu bazı şeyleri algılamakta zorluk çekiyordu.Tek düşündüğü ve yaptığı şey Nico’nun vücüdunun üstüne kıvrılmış kuyruğunu takip etmekti.Sırtı feci şekilde yanıyor ve ağrıyordu.Ama alışmıştı buna.Ve ne olacağını biliyordu.Kısa bir süre sonra babasının kemeriyle vurduğu yerler kabuk bağlamaya başlayacak ve tişörtüde o kabukları takılıp o kabukları kopartacaktı.Bu yüzden yürümemeliydi.

Bir ağacın altına oturup sırtını ağaca verdi.Hafif titreyen baldırlarına bakarak ormanda olma sebebini hatırlamaya çalıştı.Evet basit bir kavgaydı sadece.Onunla dalga geçen çocukların üstüne köpeğini salmıştı o kadar.O suçsuzdu,babası her ne kadar önce onu dövüp sonrada ıssız bir ormana onu atsa da.O suçsuzdu,her ne kadar 6 ay hapiste yatmış olursa olsun.O suçsuzdu,her ne kadar hayvanları duyabiliyor da olsun.

Ben de biliyorum saçma olduğunu da sonuçta ilk yazım gibi bişi.Öncekilerde hep olan şeylerden yeni bir şeyler çıkarttım.Bu ilk kendi hayal gücümü anlatan yazı.Beğenirseniz diğer kısa yazıyıda koyarım,beğenmesseniz beğenmessiniz  :D

10
Harry Potter / Ynt: Film hataları
« : 26 Temmuz 2011, 17:13:59 »
Zümrüdanka Yoldaşlığında bir hata farkettim.Şimdi Harry ve Mr Weasley bakanlığa gidiyorlar duruşma için.Telefon külübesine girecekleri zaman sağ tarafta bir adam var.Girdikleri zaman ise adam kayboluyor.Yani aslında pek anlatamadım ama o sahneyi seyrederseniz bariz bir çekim hatası :)

11
Naruto Shippuuden'de

Spoiler: Göster
İtachi'nin öldüğü bölüm.Sasuke'nin alnına vurduğu sahne ..  :üü

12
Çizgi & Anime / Ynt: Deadman Wonderland
« : 26 Temmuz 2011, 16:55:24 »
"Ga-Ga-Ganta fight, gambareee Ganta hoy, Shi-Shi-Shiro waaa geeeenki a sore." :D

Deadman Wonderland mükemmel bir anime.Seyretmeyenler seyretsin.

13
Harry Potter / Harry Potter 8 mi geliyor ?
« : 25 Temmuz 2011, 18:11:30 »
JKR : JK Rowling
AF : A Fenghton
 
......AF : Harry Potter'ı bitirdiğiniz için üzgün müsünüz?
 
JKR : Açıkçası, seriyi çok çabuk bitirdiğimi, büyücülük okulundaki bir çocuk hakkında daha çok şey yazılabileceğim konusunda hayranlarımdan olumlu ve olumsuz bir çok eleştiri aldım.
 
AF : Daha önce seriyi bitirdiğinizi ve devam etmeyeceğinizi çok defa açıklamıştınız. Hiç yeni bir seri yaratmanız ya da Harry Potter'ın dünyasından farklı bir hikaye yazacağınıza dair bir çok dedikodu var. Siz ne diyorsunuz sadece dedikodu mu yoksa gerçeklik payı var mı?
 
JKR : Harry Potter'ın dünyasından farklı bir hikaye düşünmüyorum.
 
AF : Yani aklınızda yeni bir proje var. Bunumu söylemek istiyorsunuz?
 
JKR : Aslında...
Harry Potter benim bir yansımam gibi. Hayatımla ilgili herşey bu seriye dahil. Çocukluk arkadaşlarımın isimleri, hayal dünyam ve ben... Her şey Harry Potter'ı tamamlıyor. Farklı bir hikaye yazamam. Ama Harry Potter'ı devam ettirebilirim.
 
AF : Bir dakika; Şimdi siz bana Harry Potter 8 geliyor mu demek istiyorsunuz?
 
JKR : Aslında süpriz olsun istiyordum. Tüm Harry Potter hayranlarına bir hediye ama bu haberi duyurmaktan memnunum. Harry Potter 8 tek başına olmayacak.
 
AF : Harry Potter 9'da mı gelecek.Sanırım bu haber tüm hayranları sevindirecek. Ve bende gerçekten çok şaşırdım. Harry Potter devam ediyor...
 
JKR : Şöyle anlatayım 3 kitaptan oluşan yeni bir seri daha yazmayı planlıyorum. Ve şuan serinin ilk kitabını nerdeyse bitirdim denebilir.
 
AF : Geçekten çok şaşırtıcı. O halde kitabı yakında raflarda göreceğiz?
 
JKR : İkinci kitabı yazmadan ilk kitap bastırılmayacak ancak Harry Potter macerası bambaşka bir kurguyla devam edecek. Ben bile ilk kitaba devam ederken nasıl yazmaya karar verdiğimi bilmiyorum.
 
AF : Hala şoku atlatamadım. Konusu hakkında ne diyeceksiniz? Seherbaz Harry'den mi devam edecek? Yoksa Lord Voldemort kabusuylamı karşı karşıyayız?
 
JKR : İşte o konunun gizli kalmasını tercih ediyorum. En yakınlarımla bile paylaşmadım. Herkes için bir süpriz olmasını istiyorum. Tüm okurlarıma sevgiler.

Spoiler: Göster
Kaynak için buraya tıklayın.


Ne kadar doğru bende bilmiyorum  :-\

Lütfen alıntıladığınız haberlerin kaynağını belirtmeyi unutmayın. // Editör

14
Bende dün gittim filme hayal kırıklığı yaşadım.Savaş sahnelerinin neredeyse hepsi fragmanda var.Fragmanlar anca bu kadar kandırmaca olur.Filmi sevmemin bir diğer nedeni Harry Potter karakteri oynayan Daniel Radcliffe.Oyunculuk bu kadar mı kötü olur.Ya arkadaş seviniyor aynı yüz ifade üzülüyor yine aynı yüz ifade ölüme gidiyor yine aynı yüz ifade  :inca . 3d ise çok az olmuş,gitmeyenler boşu boşuna 3d gitmesin.

15
Bende izlemiştim bunu ve oldukça beğenmiştim.Tabii küçük kızı(ismini hatırlayamadım) tekmeleme arzusu bana bu animasyonu sevdirmişti :)

Sayfa: [1] 2 3 ... 5