Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - silence of scream

Sayfa: [1] 2 3 4
1
Kurgu İskelesi / Ynt: Ölümsüz Hatıralar Salonu
« : 23 Temmuz 2011, 13:44:22 »
Faust adlı karakterin  hayatını kaybetmiş olan sevgilisinden bir mutluluk belirtisini çaresizlikle beklediği ve umutla ona bakarak ufak bir tebessüm görme isteğini çok iyi hissettirmişsiniz.
Karakterin ,etrafta ki her şeyin cansız, bitmiş , ölü olmasına rağmen ve en önemlisi sevgilisi nefes almıyor olmasına rağmen bitmez bir ümitle yeniden bir canlılık kıpırtısı bir göz ışıltısı bulma arzusu, sizin kaleminizle ruh bulmuş. Elinize sağlık.  :)

2
Düşler Limanı / Ynt: Küçük İnsanlar, Büyük Gölgeler
« : 23 Temmuz 2011, 12:30:10 »
Bu yazıya yapılabilecek yorumu açıkçası bende bilmiyorum. Kesinlikle çok kaliteli, her şeyin yerli yerinde kullanıldığı, benzetmelerin insanı ayrı diyarlara götürüp yazının devamıyla birden gerçek dünyaya yeniden adım attırdığı ,kısacası lafı fazla uzatmadan diyebileceğim en açıklayıcı söz "Vay be" oldu gerçekten tebrikler. Kalemine sağlık.

3
Kurgu İskelesi / Ynt: Karanlık Masallar
« : 20 Şubat 2011, 14:31:35 »
Gayet etkileyici tasvir, içine çeken olay örgüsü, eline sağlık.

4
Gezginler Kamarası / Ynt: Kedi, Merak ve Ölüm Üçgeni
« : 30 Eylül 2010, 15:04:33 »
O kadını merak ettim doğrusu. Kim bilir o koca adayını daha ne kadar bekleyecek? :) Hoş bir yazı olmuş.Hayattan bir kesiti sunmuşsun bizlere.Eline sağlık :)

5
Televizyon / Ynt: Ezel
« : 14 Eylül 2010, 12:12:57 »
Dünkü bölüm güzeldi.Haluk Bilginer'in girmesi diziye ayrı bir hava katmış.Zaten oyunculuğuna diyecek hiçbir sözüm yok.Çok iyi bir oyuncu.Ama dizinin sonunda Kıvanç Tatlıtuğ görmek beni mahvetti. :( Ya başka birini bulamamışlar mı? Türkiye de oyuncu kalmadı mı!!! Direk bakınca aklıma Behlül geliyor.Bakalım, şu anda memnun değilim.Umarım o diziye yakışır bir oyunculuk sergiler.Bende bu olumsuz yorumlarımı geri alırım. :)

6
Öncelikle Kevin Durant adam resmen ayaklı basket makinası gibi bir şey.Bir ara attığı toplar güdümlü mü diye düşünmeye başladım.Ya adamın attığı her top mu basket olur? Gerçekten çok hızlıydılar.Semih'in üstünden uçtular çocuk eğildi de kurtuldu.Yani biz onların hızına yetişemedik.Hakemlere gelirsek yenilmemizin bahanesi olarak onları göstermek istemiyorum.Ama ispanyol hakeme diyecek hiçbir şey yok.Resmen yenmeyelim diye ilk yarıda çok uğraştı.İkinci yarıda zaten yeniliyorlar ben amacıma ulaştım diye bizimle uğraşmayı bıraktı.Sonuç olarak Dünya 2.si olduk.Bunu hayal etmek bile zordu.Bütün basketbolcuları ve Bogdan Tanjevic'i çabalarından dolayı alkışlıyorum.Türkiye'nin istediği zaman yapabileceklerini herkese gösterdiler.

7
Bağırmaktan sesim kısıldı.Boğazlarım ağrıyor. :) Tam anlamıyla muhteşem bir maçtı.4,3 saniye kala 81-82'ydi.Yenileceğimiz düşündüm.Ama Kerem Tunçeri basketi attı.Ve bağırmaktan tüm apartmanı inlettiğimizi düşünüyorum. :D Hiç bir şeyin önemi yok artık.Şu sırpları yendik ve finale çıktık ya.Amerika'ya yenilsek bile gam yemem.Tabi inşallah yeneriz.Haydi dev adamlar uçmaya devam!!!

Ve bende o düete katılıyorum.Kerem Tunçeri, Kazandıkkkk!!!! Spikerler delirdi. :D Delirmemek elde mi? 4 saniyede maç nasıl kazanılır gösterdik herkese.

8
Televizyon / Ynt: Türkiye'den Beşte Beş Grup Liderliği
« : 06 Eylül 2010, 10:03:28 »
Fransayı evine yolladık.İlk başta zorlanacağımızı düşünmüştüm.Ama kolay bir maç oldu.Altıda altı yaptık..Evet.Bu maçta Sinan ve Hidayet çok iyiydi.Gerçekten büyük yarar sağladılar.Bakalım, inşallah Slovenyayı da yenebiliriz

9
Müzik / Ynt: Şu anda ne dinliyorsunuz?
« : 04 Eylül 2010, 15:50:26 »
Epica-Never Enough

10
Düşler Limanı / Ynt: Eskici
« : 04 Eylül 2010, 15:49:09 »
Etkilendim doğrusu.Konuyu anlatışın,kelimeleri kullanışın çok iyi olmuş.Eline sağlık.

11
Televizyon / Ynt: Türkiye'den Beşte Beş Grup Liderliği
« : 04 Eylül 2010, 12:47:43 »
Çin bizim için en kolay rakip oldu.Zorlanmadan yendik ve beşte beş yaptık.Bakalım pazar günü Fransayı yenebilecek miyiz? Umarım onları da yenip çeyrek finale çıkarız.

12
Kurgu İskelesi / Ynt: Mücadele-Bölüm 1
« : 03 Eylül 2010, 17:13:37 »
Güzel ve değişik bir hikaye olmuş.Anlatım tarzın çok iyi.Devamını bekliyorum.Eline sağlık.

14
Televizyon / Ynt: Türkiye'den Üçte Üç
« : 01 Eylül 2010, 17:18:46 »
Hakemi zaten görsem bir kaşık suda boğacak haldeyim.O kadar hakkımızı yedi.Ama yinede istediğine ulaşamadı.Evet o zenci.Bizim basketbolcularımızın üzerine düşüp bir taraflarını kıracağını düşündüm bir an. :) Sonuçta ne hakemler ne de yaptıkları haksızlıklar faydasızdı.Türkün gücü Yunanı yendi. :)

15
Televizyon / Ynt: Türkiye'den İkide İki
« : 30 Ağustos 2010, 12:59:43 »
Evet ya Türkiye-Yunanistan maçı bugün oynansaydı adamlara bir 30 Ağustos sevinci daha yaşatırdık   :D

Sayfa: [1] 2 3 4