Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Michael Evans

Sayfa: [1] 2 3 ... 20
1
2. Sezon finaline ulaşmak isteyenlerin, bana maille ulaşmaları rica olunur.

Not: Link koymuyorum çünkü reklama girebilir.

Mail Adresim: michael_evans_15@hotmail.com

2
Başlık yeniden güncellenmiştir.

3
Kurgu İskelesi / Ynt: Kasabanın Karanlığı İptal Edildi.
« : 11 Eylül 2008, 19:33:41 »
Hikaye sitede yapılan terbiyesizliklerden sonra sona iptal edilmiştir.

Herkese yeni yayın hayatında başarılar.

4
Tabi ki zaman kaybetmiyoruz ve s2b15'in yankıları sürerken, hemen sezon finalinin fragmanını çıkarıyoruz :P

2. Sezon Finali: Dönüş (2. Parça)

Şimdiye Kadar Okuduklarınız

“Sizce de tüm bu olanların bir nedeni yok mu?”

Bu Sezon Sonunda
“Bütün bunların bir nedeni varsa bile şimdi bunu düşünmenin sırası değil.”

Yepyeni Bir Boyut Kazanacak!
“Eh, umarım her şey istediğimiz gibi olur. Gerçi hiç olmadı ama!”

Alınan Tüm Uyarılara Rağmen
“Sadece oraya gitmeyin tamam mı?”

Kasabaya Yapılan Geri Dönüşün Ardından
“Aman Allah’ım, ne olmuş buraya böyle?”

Karşılaşılan Manzara Hepsini Ürkütecek
“Duyuyor musunuz?”
“Ben hiçbir şey duymuyorum. Neden bahsediyorsun sen?”
“İşte tam olarak bundan. Burada ölüm sessizliği var!”

Bu Sezon Sona Ererken
“Artık yeter! Ben canavar değilim!”

Kabuslar Gerçek Olacak
“Yardım et! Beni burada bırakma!”

Karanlık Bir Zafer Kazanacak
“Hayır… Hayır… Bu olmuş olamaz!”

Ve Büyük Gizem
“Cidden hiç düşünmedin mi, niye oluyor bütün bunlar?”

Çözülmeye Başlayacak
“Bana güven. Ölüm o kadar da kötü bir şey değil!”

Kasabanın Karanlığı: Dönüş (2. Parça)
Bölüm Karakterleri: Karışık
Üç Bölüm Uzunluğundaki Sezon Finali, Çok Yakında!

Yorumlar için şimdiden teşekkürler =)

5
Spoiler olduğunu söylemiştim :P. Ama merak etmeyin daha hiçbir şey görmediniz :P

Şimdi izninizle size s2b15'i takdim etmek istiyorum: Tıklayınız!

Bölüm bana göre tam bir sezon finali öncesi bölüm olma özelliğini taşımakla birlikte çok da heyecanlı olduğu söylenemez. 2. sezon ortalamasına baktığınızda, uzun bir bölüm oldu. Ama daha uzun bölümler de olmuştu tabi ki...

Siz asıl sezon finalini bekleyin =)

Not: Bu bölümün adı Dönüş - 1. Parça, sezon finalinin adı da Dönüş - 2. Parça olacaktır. Sezon finaline isim bulamadığımdan değil, isminin bu olması gerektiğinden.

Yorumlar için sağoun şimdiden =)

6
Kasabanın Karanlığı adlı hikayemin uzun süredir devam etmediğini elbette ki biliyorum =). Fakat siz de böyle bir şeyi asla sebepsiz yapmayacağımı biliyor olmalısınız.

Hayatım son zamanlarda inanılmaz derecede karıştı. Bilmediğim yepyeni bir hayata hazırlanmaya çalıştığım sıralarda (bkz: Üniversite Hayatı) yaşadığım ailevi ve arkadaş sorunları yüzünden biraz kafa dinlemek için, İstanbul'a tatile geldim. Aslında nete girmeme gibi bir planım yoktu ama teyzemle ilgilenmem gerekti ve bu yüzden pek nete giremedim.

Sorunlarımı anlatıp sizi sıkmayacağım tabi ki, okurların çoğunun da hikayeden soğudunun farkındayım. Ama şu yazacaklarımı okursanız çok sevinirim =)

Yarından itibaren üniversite başlayana kadar Alanya'ya, evime yani düzenli net hayatıma geri dönüyorum. Bu yaklaşık 15 gün sürecek. Bu süre zarfında hikaye hızlı bir şekilde ilerleyecek ve üniversiteye başladığımda da önemli bir sorun olmazsa devam edecek.

Tek ricam eğer hikayeden soğuduysanız ona yeni bir şans verin ve 2. sezon finaline kadar okuyun. Zaten çok bir şey kalmadı. Eğer hikayeye yeniden ısınmazsanız okumanız için kimse size zorlamayacak emin olun =P

Şimdi biraz bilgi ve spoiler verelim ki hikayemin önemli bir unsuru olan; heyecan unsuru oluşsun =). Okumak ya da okumamak sizin elinizde.

Spoiler: Göster
1-Yayınlanacak S2B15'in ardından 3 bölüm uzunluğunda bir sezon finali yayınlanacak.

2-Sezon finali 3 ayrı kısım halinde fakat aynı anda yayınlanacak.

3-Bugüne kadar hikayede önemli bir role sahip olmuş 'tüm' karakterler 'bir şekilde' görünecek. Ve bunların çoğu heyecan verici sezon finalinde kendilerine önemli bir yer bulacaklar.

4-Bağımsız gibi görünen bazı hikayeler birleşecek.

5-Özellikle tepki aldığım Selin karakterinin hikayesi, yapbozun en önemli parçalarından biri olacak. Sadece Murat'la değil, başka karakterlerle olan bağlantıları da sizi oldukça şaşırtacak

6-Sezon finaline kadar mutlaka ama mutlaka 'en az' 1 karakter hayatını kaybedecek.

7-Karakterler bu sezon kasabaya geri dönecekler ve 'Kasabanın Karanlığı' ismi -en sonunda =P- anlam kazanacak. Orada karşılaşacakları şeyler, 4 yıl öncekinden çok daha farklı olacak. Buna emin olun.

8-Sezon finalini okuduğunuzda, 3. sezonun hangi eksende ilerleyeceğini aşağı yukarı anlayacaksınız.

9-Hikayede kendisine hakkını tam olarak veremediğim 'kehanet' meselesini hepinizi hatırlıyorsunuz. Söylememde bir sakınca yok, 3. sezon prömiyeri bu kehanetle açılacak. Önemini anlayacaksınız.

10-Çok küçük bir ihtimalle, 3. sezondan önce 'Kayıp Öyküler' adlı bir ara sezon olacak. Bu ara sezonda, bugüne kadar anlatılması gereken fakat bölüm uzunlukları yüzünden hikayeden çıkardığım sahneler birer birer gösterilecek. Aklınızdaki bir çok soru cevabını 'Kayıp Öyküler'de bulabilecek. Fakat dediğim gibi küçük bir ihtimal. Hikayeyi hızlandırmak için yapmayabilirim. Eğer yapmazsam bu öyküler 3. sezondaki flashbacklere yayılacak.

11-3. sezonun flashback mantığı çok büyük bir ihtimalle 2. sezon ile aynı olacak. Bu hikayenin daha gizemli ilerlemesini sağlıyor.

12-Hikayede asla ama asla flashforward olmayacak. Tarzım değil =P. Sadece belki 3. sezon finalinden sonra yayınlanacak özel bir bölümde -hayatta kalmış- karakterlerin gelecekte yaptıkları anlatılabilir. Aslında çok da gerek yok. Çünkü 3. sezon bittiğinde tüm gizemler çözülmüş olacak.

13-Özge'nin, Yiğit'le ilgili flashbacklerinde bahsedilen Anahtar, hikayede 'ne' olduğu hala gizemini koruyan 'Büyük Sır' ve şu ana kadar bahsi geçmemiş başka bir 'şey' daha, bu üç şey birbiriyle 'bağlanacak'.

14-Çağan ve Gizem, 3. sezonun en önemli karakterleri olacaklar. Ayrıca yanlarındaki yaşlı adam -ki adı Kemal- ve onun hikayedeki rolünün ne olduğu son bölümlere kadar çözülmeyecek.

15-Söylememde bir sakınca yok: Cansu kesinlikle hamile DEĞİL. İnanın bu çok basit olurdu. Bunu şimdiden söylememin gereksiz olduğunu düşünüyorsanız, Cansu'nun yaşayacaklarını bekleyin. İnanın bana hikayedeki geleceği asla tahmin edilemez.

16-3. sezon kesinlikle SON sezon. Aslında 2. sezonu bir-iki bölüm daha uzatıp hikayeyi bitirecektim fakat bunların okurlara haksızlık olacağını düşündüm. Neler yaşarsam yaşayayım bu hikayeye yansımaması gerekiyor.

17-3. sezon, önceki 2 sezondan daha kısa da daha uzun da olabilir. Çünkü 1. bölümden itibaren hikayeyi toparlamaya başlayacağım. Ne zaman toparlanırsa, bir final bölümü yazıp hikayeyi sonlandıracağım. Fakat hikayenin gizemini bozmamak için öyle bir anda bütün gizemleri çözemem. Zamanla ama tamamen çözülecek.

18-Kasabanın Karanlığı kesinlikle kayiprihtim'ne özel bir hikaye olarak kalacaktır. Benim kayiprihtim'ne -kendi çapımda- hazırladığım bir hediyedir. İlerde daha da geliştirilip kitap yapılmayacak ya da başka bir sitede yayınlanmayacak.

19-Bu hikayeden sonra en azından bir süre hikaye yazmayacağım. Fakat elbette bu yazdığım son şey olmayacak. Yine de bundan sonra ne yaparsam yapayım asla ama asla kayiprihtim'nde bir proje yapmayacağım. Bunu beni takip edin, şu siteye gelin, falan demek için söylemiyorum. Bu iğrençlik olurdu. Sadece emin olun istiyorum. Asla kayiprihtim'nde devam eden bir projem olmayacak. Sadece başkalarıyla yazdığım 'Gecenin Bekçileri' adlı hikayeyi boş olduğum zaman yazacağım bir final bölümüyle bitireceğim. Bu kadar. Bu lafları yanlış anlamayın. 'Neredeyse' kimseye karşı içimde nefret yok.

20-Son olarak kesin olan iki spoiler veriyorum: 3. sezondaki kötü karakterimiz Emir OLMAYACAK ve Çağan'ın planları işe yaramayacak.


Dediğim gibi mutlaka Kasabaya yeni bir şans verin. 2. sezon bitene kadar kendinizi sıkın ve okuyun. Pişman olmayacaksınız.

Kasabanın Karanlığı! Tahmin ettiğinizden çok daha yakında, yepyeni bölümleriyle, HAYALCİNİ'NDE!

Yorumlar için teşekkürler =)

7
Bölüm karakteri; Selin. Bunu aslında yazmıştım fragmanın sonuna. Ama yarım yamalak okuduysan bilemem =P

8
Bölümlerin fragmanlarını, bölümün yarısını yazdıktan sonra hazırlamaya başladım. Bu sayede tam olarak istediğim şekilde olabiliyor. Artık fragman yazmanın zorlamaya başladığını söylemiştim. Ama hikayemin en sevdiğim özelliklerinden biri de bu olduğu için vazgeçemiyorum. Artık dandik olduysa idare edin :P

Kasabanın Karanlığı: Dönüş

Olaylar Olabildiğince Karıştıktan Sonra

“Birisi bana burada neler döndüğünü anlatabilir mi lütfen?”

Bazıları Yine Yalanlara Sarıldı
“Annemler buraya tatile gideceklerini söyledi ben de gelip sizi buldum.”

Selin’in Geçmişinde
“Her şeyi biliyorum, Tolga.”

Derinlere Gömülmüş Gerçekler
“Burada, ne işin var Atilla?”

Ve Artık Yavaş Yavaş Yapılmaya Başlanan
“Ne zaman gideceğiz?”

Dönüş Hazırlıkları
“Paraya ihtiyacımız olacak.”

S2B15: Dönüş
Bölüm Karakteri: Selin
Çok Yakında Buralarda Bir Yerlerde


Not: Sitedeki yetkilerimden feragat edişimin, hikayeyle hiçbir bağlantısı yoktur. Prensiplerim gereği hikaye sonlanana kadar başladığı yerde, yani kayiprihtim'nde devam edecektir. En azından böyle olması için elimden geleni yapacağım.

Okuyan herkese teşekkürler =)

9
Televizyon / Ynt: - ~ Malcolm In The Middle
« : 19 Ağustos 2008, 12:22:54 »
Sonuçta Amerikan sitcomu. 22 dakika sürüyor bir bölümü. Rast geldikçe izliyorum, gerçekten süper bir dizi.

10
Selin'in olayından ne kadar korktuğumu tahmin edemezsiniz :P Baştan beri aklımda olan bir şey olmadığı için hikayeyle uymayacak diye çok korkuyordum. Ama 15. bölüm çalışmalarını yürütürken onu hikayeyle uyumlu hale getirebildim.

Not: 15. bölüm için fragman yazmayabilirim. Her bölümde ayrı fragman sözleri bulmak iyice zorlaşmaya başladı :P. Ama elinden geleni yapacağıma emin olabilirsiniz =)

Yorumlar için teşekkürler...

11
Güncel / Ynt: Öss Sonuçları
« : 17 Ağustos 2008, 09:28:41 »
Herkes de beni sormuş :P

Şimdi ben baştan beri tıp istediğim için ve de puanım 350 olduğu için fazla seçeneğim yoktu. Olabilecek olan bütün yerleri ve ayrıca hayalimdeki yerleri yazdım tercih listeme.

Bunun sonucunda, Tekirdağ'da, Namık Kemal Üniversitesi'nin bu sene açtığı Tıp Fakültesinin, 20 kişilik kontenjanından biri benim :P

İlginiz için teşekkürler =)

12
Kurgu İskelesi / Ynt: E.G. ~ Sezon 2 ~ Bölüm 9!!
« : 16 Ağustos 2008, 11:15:27 »
Oha 4. bölümde okumayı bırakırsam böyle olur işte! :P

Tek şikayetim bölümlerin biraz kısalmış olması. Onun dışında her şey mükemmel gidiyor =) Okumadığım 5 bölümü bir anda okuyuverdim. Hikayen gerçekten de bir yapboz gibi ilerliyor. Zaman geçtikçe farklı yerlerdeki parçalar oturuyor yerlerine. 1. sezondan sonra hikayeyi bu denli genişletip güzelleştirmen de senin başarın tabi. Üstelik bölümler kısa olmasına rağmen çok fazla şey anlatabiliyorsun. Kahretsin ki aynı şeyi yapamıyorum :P

Neyse teşekkür etmemişsin ama blog için, yine de önemli değil :P. 10. bölümü çabuk eklersen çok sevinirim =)

13
İşte bu yüzden önceki bölümlerde ne oldu kısmı var :P

Günlüğü çalanın Yiğit olduğu saklamak istediğim bir gerçek değildi zaten :P. Çağan ve Gizem'in de hikayeleri devam ediyor ama bu bölüme koyamadım. Onların da hikayesi gelecek.

Ve de haklısın sonraki bölümün bir kısmı, karakterlerin neler döndüğünü anlamaya çalışmasıyla geçecek =)

14
Ya Selin konusunu zaten korkarak yazdım. Biraz zorlama görüneceğinin farkındayım. Ama hikayede kız ve erkek karakterleri dengelemem gerekiyordu. Çünkü bütün olayların yanında sürüp giden aşk hikayeleri de var. Ama emin olun Selin son açılmamdı. Bundan sonra hikayeyi sadece toparlamaya gideceğim.

Selin'in, 2. sezon başından beri hikayede olan konumu, bu bölümde tartışılmaz şekilde oldukça değişti tabi ki. Bu bölümde yaptığımı baştan beri planladığımı elbette söyleyemem. Ama inanın bana hikayeyle en iyi şekilde entegre etmeye çalışarak verdim. Bana güvenin. Hikayeyi toparlayacağım =).

15
Bölümlerin arasının çok açılmaya başladığının farkındayım. Ama lütfen hikayemi okumayı bırakmayın =) Hayatım bir türlü durulmuyor ki =/. Ben de ne yapacağımı şaşırdım doğrusu. Yine de şundan emin olun, Kasabanın Karanlığı ne kadar uzarsa uzasın bir sona kavuşacak. Tüm karakterlerin hikayeleri, ana hikayenin mantık kuralları içerisinde tamamlanacak ve güzel olacağını düşündüğüm bir final olacak. Bundan kuşkunuz olmasın.

14. Bölüm'ü okumak için tıklayınız! Oldukça şaşıracağınızı tahmin ediyorum açıkcası =P

Yorumlarınızı bekliyorum =).

Sayfa: [1] 2 3 ... 20