Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - angelofiori

Sayfa: [1] 2
2
Kraliyet Meydanı / Satılık Baskısı Tükenmiş Kitaplar
« : 09 Ekim 2015, 20:42:21 »
Kitaplarımın bir kısmını elden çıkarmaya karar verdim ilgilenen olursa pm yoluyla bana ulaşabilir.

1- Bir Uzay Efsanesi / 2001 - 2010 - 2061 - 3001: Son Efsane ( Ciltli, Okunmamış ve Temiz ) 200 TL Satıldı

2- Sigurd ve Gudrun Efsanesi ( Sıfır ) 45 TL

3- Zaman Çarkı 1 - Dünyanın Gözü ( Phoenix Yayınları ve Sıfır ) 25 TL

4- Kayıp Öyküler Kitabı 2 ( Sıfır ) 100 TL  Satıldı

İstenildiği takdirde fotoğraf yollanabilir.

3
Kraliyet Meydanı / Ynt: Satılık Onlarca Fantastik Kitap
« : 12 Ekim 2014, 19:30:04 »
kitaplar için özel mesaj attım.

4
Umarım bulabilirsiniz gördükten sonra yazdım fakat çok acayip fiyatlar sunmuşlar baya şaşırtıcı.

5
Hala duruyorsa özel mesaj attım attım.

6
Tabi siz bilirsiniz ve umarım da bulursunuz. İstanbul'da yaşıyorsanız sahaflarda bulabilme şansınız Ankara'dakine oranla yüksektir daha uygun fiyatlara.

7
Bir yer biliyorum satan ama 90 lira da verilmez bence üstünde bu kadar durmayın. Hem yeni baskısı yapılacakmış diye bir söylenti geldi kulağıma bence beklemenizde yarar var.

Not: Bu arada bu sitede satılıyormuş sözüm meclisten dışarı 90 liraya satan bu siteden bir arkadaş değil.

8
İkinci oyun ve kitabı satılmıştır. 3 boyutlu oyun halen sizleri bekliyor.
Kitap çok iyi fiyata gitmiş daha yeni almıştım bir yerden ve 3 katından fazla paraya aldım üzüldüm baya alan arkadaşa hayırlı olsun

9
Kraliyet Meydanı / Ynt: Satılık Kitaplar-Ankara
« : 09 Ekim 2013, 13:11:16 »
Bu kitaplar elinde olup satmak/takas etmek isteyen arkadaşlara kapım açıktır.
Anubis Kapıları - Tim Powers

Düzeltme:
Clifford D. Simak - Kent ve Hurin'in Çocukları- Tolkien angelofiori'ye satılmıştır. Mesajı düzenledim.

Yazmak istedim kitaplar ilk günkü gibi Oğuz Kaan kitaplara çok iyi bakmış ürünler için tekrar teşekkür   ediyorum.

10
Kraliyet Meydanı / Alınık Çağlar Boyu Quidditch
« : 22 Eylül 2013, 21:44:55 »
Elinde olupta satmak isteyen birisi olursa konuşmak isterim. Alış sebebim tamamen koleksiyon amaçlı olup ürünün sağlam olması önceliğimdir.

11
DVD arşivimin en değerli parçalarından biri ve kabul etmek gerekir ki Johnny Depp in oyunculuğunun en önemli aşamalarından biridir.

12
Sinema / Ynt: En Son İzlediğiniz Film?
« : 27 Ekim 2012, 13:41:54 »
Dream House, Türkiye de Hayal Evi adı altında vizyona girmişti.

13
Theodor W. Storm - Hayalet Süvari. Bordo - Siyah Yayınlarından çıkan bir Uzun öykü kitabı. Kitap Kuzey Denizi'nin kıyı şeridinde geçiyor ve hikaye geçmişte burada olan bir olayın anlatılmasıyla başlıyor.

14
Sinema / Ynt: Şarküteri | Delicatessen
« : 06 Ocak 2011, 21:42:07 »
 Çok yaratıcı bir hikaye. Yorum yapan olmamış ama kesinlikle izlenilmesi gerekilen bir film. :D Herkese tavsiye ederim...

15
Sinema / Ynt: The Shining
« : 06 Ocak 2011, 21:33:18 »
Sizlere Stephen King 'in çektiği The Shining filmini tavsiye etmiyorum. İnanılmaz derecede vasat ve gereğinden fazla uzun. Film 259 dakika. Belli bir süre sonra çekilmez oluyor. Bir sitede bu filmle ilgili şu yazı dikkatimi çekti:

''Kitabı ve filmi de takip edenler görecektir ki iki mecrada ciddi farklar gösterir. Filmin vurucu etkisi kitap da düzenli bir şekilde vuku bulmaz.. Stanley Kubrick, kitabı ilk eline aldığı zaman fikri çok beğenir. Parlamalar, otel, cinnetin eşiğinde adam ve cinnet.. Stanley Kubrick kitap ile ilgilendiğini Stephen King'e söyler, King ise bundan çok mutlu olur.. Sonuçta Stanley Kubrick gibi bir usta kitabı ile ilgilenmiştir. Hemem işe koyulur ve bir senaryo yazar. Kubrick senaryoyu hiç okumaz bile geri postalar.. Böylece unutulmaz Cinnet, Kubrick'in eşsiz beyin dalgaları arasında şekil bulur.. Kubrick fikri beğenmiştir ama, hikayeyi değil..

Stephen King'in kitabının temelinde gizemli otel vardır. Kubrick ise insanları, insan psikolojisini ele alır. Bir adamın, sıfırın eşiğinde bir adımın delilik ile akıl arasında ki o ince çizgideki durumunu ele alır. Film bitince Stephen King, filmi hiç beğenmez. Filmin ileride hatırlanmayacak bir çöp olduğunu dahi düşünür. Aradan yıllar geçer, şimdilerde Cinnet'in geldiği yere bakın.. Stephen King, Kubrick'e nazire yaparak kendi Cinnet'ini geçer.. Sonuç koskocaman bir hüsran.. Bu vahim durum Kubrick'in; "King aslında iyi bir yazar değil, sadece iyi bir fikir adamı" lafını haklı çıkarır. Kendi aklında kurduğu Cinnet anı felaketten başka bir şey olmaz. Şimdiler Cinnet bulunmazken, King'in Cinnet'i ise ancak Kubrick'in filmi diye yanlışlıkla alınır olur.'' (Alıntıdır)

Sayfa: [1] 2