Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Veronica.

Sayfa: [1] 2
1
Televizyon / Ynt: Prison Break
« : 29 Ağustos 2013, 22:30:15 »
Hakkında spoiler demeden ayrıntı verenlere en çok sövdüğüm dizilerden. Çok fazla hata aramamın ardından bana çok fazla avcumun dibini yalatmıştır. Birçok kişinin aksine Lincoln Burrows'u sevmem ve hiç güvenmem. Michael ona tamamen sadık olmasına rağmen onda sadık kavramına dair herhangi bir durum sezemedim. Eline geçen ilk fırsatta da zaten kardeşini bırakıp oğluna gitmeyi düşünmüş ve kardeşine veda etmişti. Hala yanında olmasının sebebiyse hala Michael'a muhtaç olması.

Dip not: 3. sezon 4. bölüme kadar gördüm, işittim, eleştirdim. Belki döner özür dilerim ne düşünmüşsem kim hakkında. Belli mi olur?

2
Müzik / Ynt: GORILLAZ
« : 17 Mayıs 2013, 13:27:56 »
Hakkında, "Karadeniz'de yetişen gorillere verilen ad" diye bir yorum okuyup unutamadığım enfes grup. :D Clint Eastwood ile tanıdım çoğu kişi gibi. Sonra merak edip araştırmamla beraber Damon Albarn çıktı karşıma. Blur zaten iyiydi, Gorillaz'da bambaşka bir tat tutturmuş adam. Albümleri dinledim, klipleri izledim, ödülleri saydım... Dedim budur. Çizimlerimi geliştirmemde yabana atılmayacak kadar yardımcı oldular. En sıkısından fanlarıyım.

3
Müzik / Ynt: MaNga
« : 15 Mayıs 2013, 20:35:35 »
Uzun zamandır sıkı fanlarından biri olduğum gruptur maNga. Yakın zamanda djleri Efe Yılmaz gruptan ayrıldı, açıkçası bu beni düşünmeye itti. Ayrılık sonrası bir Blue Jean röportajında Efe ayrılma sebebi olarak tarz uyuşmazlığından bahsetmişti. Ama grup birkaç röportajında farklı tarzların müziklerini olumlu etkileyeceğini de söylemişti. Çoğu müzik gruplarında olan dağılmalar tarz uyuşmazlığıyla açıklanır zaten, fakat ben maNga'yı tükürdüğünü yalamayacağını düşündüğüm için seviyordum. Şimdi ise grup neler yapıyorla değil, sadece müzikleriyle ilgileniyorum.

Hakkını vermek lazım ki konserleri Türkiye kriterlerine göre muhteşem geçer. Sevsem de sevmesem de bulunduğum şehirde ulaşımın kolay olmasının da etkisiyle düzenlenen tüm konserlere gitmeye çalışırım. Gözlemlerimi olabildiğince objektif yaptığımda ciddi anlamda bir sahne grubu olduğunu kanıtlıyor maNga. Birbirlerini tamamladıklarını düşündüğüm Efe Yılmaz ve maNga'nın ayrılması umarım sahne performanslarına zarar vermez. 18 Mayıs Denizli konseri haberi vardı, sahne performanslarını yakın zamanda göreceğiz diyordum ki Reyhanlı'da gerçekleşen patlama nedeniyle konserin ertelendiği haberini aldım bugün. Grubun solisti Ferman Akgül'ün Twitter hesabına girdiğimde art arda attığı 3 tweeti dikkatimi çekti. Paylaşmak istiyorum:

"Her türlü futbol şiddeti, eğlence programı devam ederken konserler iptal ediliyor. O zaman genel yas ilan edilseydi adam gibi..."

"Öyle bi 19 Mayıs kutlaması yaparsın ki, önce Reyhanlı için şarkılar söylenir, sonra teröre inat kutlama yapılır."

"19 Mayıs'ı iptal etmek için bahane Reyhanlı mı oldu şimdi? Ekmeğe yağ sürmek diye buna denir işte... Terörün istediğini ona veriyoruz..."

4
Bu soru cevaplarını merak ettiğim sorulardan biri olduğu için sokak röportajı ödevimi bunun üzerine yapmaya karar vermiştim. Sonuçlar ilk günden belli oldu aslında ama o kadar kişinin aynı cevabı verme olasılığını zorlamak istedim. Ne ilginçtir ki, parlayan vampir kazandı!

Benim aklıma ise gezindiğim bir forumda rastgele gördüğüm bir avatar gelir. Avatar arşivimde olsa paylaşırdım ama ne yazık ki yok. Yanılmıyorsam kişinin kendi çalışmasıydı, nasıl işlediyse bilinçaltıma uzun zaman geçmesine rağmen unutamadım.

5
Başlıktaki "yapılabilir"i okuyunca çok daha farklı beklentiler içine girmiştim. Belki birkaç öğüt okurum da adam olurum, interneti faydalı kullanırım dedim. Meğer dünya sazanları olarak akvaryum sazanı olma hikayemizmiş.

6
Televizyon / Ynt: İşler Güçler
« : 12 Ağustos 2012, 04:45:19 »
Bu başlığı neden ben açmadım diye kendimi sorgulayacak kadar çok seviyorum. Murat ve Ahmet ikilisini Çalgı Çengi konseptiyle Behzat Ç.'ye konuk olduklarında keşfetmiştim, o zamandır bekliyordum bir proje. Ayrıca iyiler güzeller fakat rastladığım bir röportajlarında kendilerini çok övdüklerini fark ettim. Belki söylediklerinde haklıdırlar ama ben biraz mütevazı olmalarını isterdim, başarılarını göze sokmasalar pek güzel olacaktı.

7
Bir eser vermeyi istemekle aklına gelen kurguyu yazdığında bir eser çıktığını fark etmek farklıdır. Öyleyse bambaşka bir dünya yaratmayı istemekle bambaşka bir dünyada yaşasaydım keşke deyip hayal kurduğunda fark etmeden yarattığın dünya da farklı olacaktır. Demiyorum ki müzik kulağın yoksa müzisyen olamazsın. Beste onun olur, söz bunun. Sesin sütüdyoda koltuk üstünde süslenir, patlayıp çok satabilirsin. Demiyorum ki bir dünyan yoksa fantastik edebiyat yazarı olamazsın. Orta Dünya onun olur, elfler bunun. Kurgun "çikolata vereceğim" sözüne kanıp zorla geldiyse bile aklına, masanın başında kalem ucunda süslenir, patlayıp çok satabilirsin.

Dünya "yaratmaya çalışıp" rezik olmaktansa, kurgun zorlama bile olsa dünyaya üvey kardeş getirmeye çalışmaktan iyidir.

Aslında söylemek istediğim tek şey, "bu sorunun cevabını zorlayarak bir dünya yaratmaya karar verilirse tutmaz" idi. Zorla güzellik olmaz diyorum. Kurgun nefisse, değerini bilecek okurlar yeni dünyada da tutar yine bir dünyada da.

8
Bilim & Teknoloji / Ynt: En İyi Cep Telefonu Markası?
« : 08 Ağustos 2012, 23:00:45 »
Nokia'nın torunlarınıza ve hatta torunlarınızın da torunlarına miras bırakabilecekleri telefonları mevcuttur.

9
Tartışma Platformu / Ynt: Yunan mitolojisi
« : 08 Ağustos 2012, 22:32:56 »
Popüler kültüre yunan mitolojisi hakkında kolay yenilebilen bir eser verilince insanların öğütmesi de kolaylaşıyor. Sen yunan mitolojisi deyince PJO diyen çok insan var, onlara "popüler kültür"ün çocukları diyoruz. Yunan mitolojisinin de sonu paranın elinden olacak, babaların kemikleri sızlayacak. Parlayan vampir adına!

10
Harry Potter / Ynt: Hangi kuleden olmak isterdiniz?
« : 12 Mart 2012, 15:14:06 »
Slytherin, kesinlikle Slytherin.

11
Harry Potter / Ynt: En beğendiğiniz HP filmi?
« : 12 Mart 2012, 15:09:32 »
Ayrım yapamasamda Ölüm Yadigarları Part 2 diyorum.

12
Kurgu İskelesi / Ynt: Kıpkısa Kulübü
« : 22 Aralık 2011, 15:00:21 »
Üç dip olduğunu var sayarsak, en dibe vurmama bir dip kaldı.

13
Kurgu İskelesi / Ynt: Kıpkısa Kulübü
« : 26 Mart 2011, 18:10:58 »
3 kuruş emekli maaşı için 3 kuruş paraya 3 kuruşluk adamlarla çalışmıştı hep.

14
Müzik / Ynt: Yüksek Sadakat
« : 24 Ocak 2011, 19:37:13 »
Bu yıl Eurovision'da Türkiye'yi temsil edecek olan grup, Yüksek Sadakat. (:

15
Çizgi & Anime / Ynt: Favori Anime Karakteriniz?
« : 17 Ocak 2011, 17:48:47 »
Death Note - L

Devil May Cry - Dante

Dragon Ball - Son goku


.. en çok L'i seviyorum, tartışılmaz. (:

Sayfa: [1] 2