Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - BenJuno

Sayfa: [1]
1
Sinema / Ynt: Üçleme Ölçer
« : 27 Mayıs 2011, 00:24:16 »
Fakat şöyle bir şey var. Oradaki sıralamada Dark Knight yok. Batman filmlerinden kasıt, kronolojik olarak Batman (1989 - Tim Burton) , Batman Returns (1992 - Tim Burton) ve Batman Forever (1995 - Joel Schumacher) . Yani o sıralamadaki oylamalar gayet yerinde. Hatta üçüncü film, bence eksiye doğru gitmeli, evrenden yok olmalı.

tamam, o zaman sorun yok. ben star wars'a baktığımızda da serinin 4. 5. ve 6. filmlerinin baz alındığını göz önünde bulundurarak, çekim sırasına değil de seride bulunduğu sıraya bakıldığını zannederek, sondan başlayıp batman returns (1992), batman begins (2005) ve batman the dark knight (2008) olarak yapmıştım sıralamayı. batman forever'ı neden atladığımı sorarsan, film hakkındaki "evrenden yok olmalı" görüşünü paylaştığımızı düşünüyorum. batman & robin'i neden atladığımı sorarsan da, bilmiyorum. galiba batman değil de, batman & robin olduğundan.

her neyse. zaten bence indiana jones'undan superman'ine, 3'ten fazla film barındıran serileri, sırf efsane oldukları için bir şekilde trilogy listesine sokmaya çalışmak en başından hata.

2
Sinema / Ynt: Üçleme Ölçer
« : 26 Mayıs 2011, 05:15:40 »
the matrix: reloaded'ın da kendi içinde en az ilk film kadar derin olduğu 3-5 izlemeden sonra anlaşılabilir bence. biraz düşük verilmiş yani. öte yandan revolutions, sonuna kadar hak etmiştir sürünmeyi.

x-men: last stand, bence serinin en iyi filmiydi, çok ayıp olmuş.

ama daha da büyük ayıp, hatta gelmiş geçmiş en büyük ayıp, batman'de geliyor bana göre. the dark knight, seriyi geçtim, hayatımda izlediğim en derin ve güzel filmlerden biridir, oyunculuktan senaryoya kadar her açıdan. normalde forumu mesaj yazmadan sessiz sakin takip ediyordum şimdiye kadar, ama sessizliğimi bozduran da dark knight'a yapılan bu haksızlık oldu. bence haksızlık tabi.

bunlar dışında, back to the future 2 & 3, biraz daha yüksek olmayı hak ediyor gibi.
ve bu kadar. bu kadar diyorum da, resmen silbaştan yazdım listeyi.

neyse işte.

Sayfa: [1]