Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Derufin

Sayfa: [1] 2 3 ... 5
1
Çizgi & Anime / Ynt: Naruto
« : 31 Mayıs 2012, 16:24:02 »
2. Sezon 5. bölümdeyim, arada bakınıyorum. Hoş bir kurgusu var. İlersi için bayağı eleştiri almış, izleyip göreceğim.

2
Çizgi & Anime / Ynt: Death Note (spoiler kuyusu)
« : 31 Mayıs 2012, 16:21:27 »
Büyük bir hevesle başladım. Spoiler vermemek amacıyla şöyle diyeyim, o malum kişinin ölümüyle bıraktım. Bir ara devam edeceğim. Başta süper giderken o bölüm ve sonraki ilk bölümde hayal kırıklığına uğramıştım.

3
Çizgi & Anime / Ynt: Favori Anime Karakteriniz?
« : 10 Mayıs 2012, 22:29:00 »
Bleach-Yoruichi
Death Note-L veya Misa

4
Dipsiz Konak / Ynt: Anlık FRPler
« : 20 Nisan 2012, 06:59:04 »
Msnden toplanmış dört kişi dün başlayalım bir oyuna dedik, muhtemelen habersiz oyun bizimdir :)

5
FRP Genel / Ynt: Zaman Çarkı Frp
« : 09 Nisan 2012, 19:56:19 »
Söylendiği gibi oyun için çok uğraşıldı aceleye gelmedi. Bu arada bunda ben yönetici değil oyuncuyum. :)

6
FRP Genel / Ynt: Zaman Çarkı Frp
« : 09 Nisan 2012, 19:00:02 »
Çok acemi ve çok hevesliydim. D&D`nin sadece adını duymuştum ve bildiğimi sanıyordum. Yönetici ekibi diye kurduğum ekipte bir tek ben kaldım ondan. Keşke devam ettirme fırsatım olsaydı :) Bayağı istemiştim.

7
FRP Genel / Zaman Çarkı Frp
« : 09 Nisan 2012, 18:37:16 »
Türkiye`nin İlk ve Tek Zaman Çarkı Forum Frp`si Kısa Süre Önce Başladı!


Forum frp alanında birçok şey denendi, oyuncuların çoğu çoluk çocuğa karıştı ve oyunlar kendilerini tekrar etmeye başladı. Ya da daha kötüsü, sistemlerini aldıkları kurguları bozup yazara ve karakterlere saygısızlık yapmaya vardılar.  Daha önce oynanan Yüzüklerin Efendisi veya Harry Potter oyunlarını hepiniz görmüşsünüzdür. Şimdi ise karşınızda hem konu, hem oynanış açısından diğerlerinden çok daha farklı bir Forum Frp duruyor.
Masaüstü ve Forum Frp severlerin buluştuğu güçlü bir kadro, usta kalemlerden çıkan harika bir kurgu ile Zaman Çarkı Frp sizi, yani oyuncularını bekliyor. Oyuna biraz daha deyinecek olursak;

Zaman Çarkı serisini belki duymuşsunuzdur. Gelmiş geçmiş en güzel roman serilerinden biridir, mükemmelliği derinliği ve 'kusursuz'luğundadır. Geniştir ve derindir, herkes bir karakterdir, npcler bile kurguda etki sahibidir. Binlerce ve binlerce karakter, eşit olmamanın bilincinde Desen'de kaderlerini yaşamaktadır. Ve her türlü mitolojinin ve bilimin etkisini taşıyan bu evrende hiçbir şey imkansız değildir.

Zaman Çarkında Yüzüklerin Efendisindeki kadar büyük bir derinlik olduğundan oyun da buna göre tasarlandı. En ufak açık bile bırakılmamak için aylarca uğraşıldı. Ve sonunda yayına girdi, başvurular açıldı.

Eğer katılmak istiyorsanız emir_aykut_celik@hotmail.com veya http://www.facebook.com/theLastBrainbender adresini ekleyebilir veya, buradan katılmak istediğinizi bildirebilirsiniz. (Oyun için ayrı bir site olduğundan reklam olmaması açısından link vermiyorum.) Esen Kalın...

Not: Msnsini verdiğim kişi ben değil, oyunun yöneticisidir.

8
Harry Potter / Ynt: En Sevdiğiniz Profesör / Öğretmen?
« : 22 Mart 2012, 07:05:41 »
Severus Kral Adamdır.

9
Gediksavaşları Efsanesi / Ynt: Gediksavaşları Yardım
« : 22 Mart 2012, 07:00:10 »
Arkadaşlar haklılar, Krondor`u okumadan diğer kitaplara geçme. İmparatorluk Üçlemesini ben beğendim aslında. Ama yine de ondan önce gelen kitapları okumanı tavsite ederim. Bilmen gereken çok şey oralarda anlatılıyor.

10
Bundan önceki oyunda vardım fakat araya çok fazla şey girdiğinden bu oyuna katılmayacağım.

Sınav haftasına giriyorum zaten yarından itibaren ve ilgilenmem gereken oyunlarda var. Bundan önceki oyun olsaydı devam ederdim fakat bu tamamen farklı bir sistem. Tüm sistemi okuyup kavramak var birde. O yüzden öncelikle size teşekkür ediyorum, sonrada hakkımı oynamak isteyen herhangi bir kişiye devrediyorum...

11
Dae Dagor (Oyun) / Ynt: Cellox
« : 30 Ekim 2011, 13:26:52 »
Alacakaranlık Bree denilen köhne kasabanın üzerini perde misali örtmüşken gecenin yarattığı sessizliği tiz bir kişneme sesi yırttı. Atını dörtnala süren bir süvari kolculara aldırmadan Bree kapısına ulaştı ve bekçi ile kısa konuşmasının ardından içeriye girdi ve direkt olarak Sıçrayan Midilli Hanına yöneldi. Gelişi Handa ki herkes tarafından fark edilmişti.

12
Spoiler: Göster
Derufin küçük çaplı ordularının başında görkemli bir heykel misali dikildiğinde hem ordu hem de halk onun gücünü ve damarlarında akan kanın büyüklüğünü bir kez daha seyrettiler. Alnında ki parlak taçla ve elindeki kılıçla tüm askerlerden daha doğrusu bu medeniyette ki herkesten daha soyluydu o.

Deru`nun ana hatlarını oluşturan gemiler bir kez daha yapılmaya başlamıştı ve şimdiden küçük çaplı bir filoları dahi vardı. Hepsinin yüreklerinde yatan deniz aşkı onları gemi yapmaya mecbur kılmıştı.

Derufin ülkesini olabildiğince eskiye benzetmeye çalışırken tüketiyordu kendisini, tüm vücudunu bir araç olarak kullanıp durmadan gelecek için çalışıyordu. Bu arada madencilerde geri dönmüşlerdi. Okullarda eğitim başlamış eskisi gibi kültürlü bir nesil yetiştirmek için öğretmenler görevlerine dönmüşlerdi. Ve bu yani eğitim  Derufin`in gerçekten önemsediği bir şeydi.

Derufin ise tüm bu sürede olan her şeyi tek başına yönetti. İleride bir yönetim kurulu kurulabilirdi, ama şimdi daha erkendi. Bütün bu zorlu süreç onu yormuştu ama şimdi bile herkesten daha dik bir şekilde duruyordu ordunun en ön safında. Askerlerin en büyük moral kaynağıydı o, elindeki kılıç ve üstünde ki zırhı güneşin altın sarısı rengiyle muhteşem bir uyum içinde parıldıyordu.

Derufin bir süre hareketsizce kaldıktan sonra bir askerin atı üzerinde uzaklardan gelişi onu kıpırdattı. Bir kaç adım atıp atlıyı dinledi. ''Efendim göreve gönderilecek madencileriniz hazır emirlerinizi bekliyorlar.'' Derufin yok sesiyle açık bir emir verdi. ''Tamam şimdilik beklemeye devam etsinler. Halledilecek çok iş var.''


Maji 2G 2A
Okullar 3Ü 3A
(Eğer eksiltme bu tur geçerliyse) Kaynak Keşfi 2Ü 1G
(Değilse) Populasyon Arttırmak 2G 1Ü

13
Dae Dagor (Oyun) / Cellox
« : 27 Ekim 2011, 21:33:19 »
Cellox Rplerini buradan yapacaktır.

14
Dae Dagor (Lobi) / Ynt: Başvurular
« : 27 Ekim 2011, 18:36:01 »
Başvurunuz onaylanmıştır. Karakter Kartınızı açıp oyuna başlayabilirsiniz adınıza ait sayfa Karakter kartınızın hazırlanmasından sonra açılacaktır.

15
Dae Dagor (Oyun) / Ynt: Osgiliath
« : 27 Ekim 2011, 16:38:10 »
Prens bıkkınlıkla tekrar konuştu, monoton ses tonu umursamazlığını dışa vuruyordu. ''İyi o zaman gidip öğrendikten sonra benimle Prens Eldacar`ın saray avlusunda buluş. Yarın yola çıkarız.'' Prens Eldavar ithilien denilen bölgede ki insanların Prensiydi, aynı zamanda vekilharçlık görevi genç yaşında ona bahşedilmişti. Sarayının avlusu ise herkese açık olmasıyla bilinen ünlü bir dedikodu alanıydı.

Sayfa: [1] 2 3 ... 5