Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - BsO29Ak

Sayfa: [1] 2
1
Philip Pullman’ın Karanlık Cevher Serisi’nin devamı niteliğinde olan The Book of Dust adlı yeni romanını basmayı düşünüyor musunuz ?

2
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: Pegasus Yayınları Soru Hattı
« : 10 Aralık 2017, 14:59:35 »
Serge Brussolo'nun Peggy Sue ve Hayaletler serisinin devamı gelecek mi oldukça merak ediyorum son cildi 2014'te basılmıştı çünkü. Ayrıca aynı yazara ait diğer kitapları basmayı düşünür müsünüz. Teşekkürler.

3
Serge Brussolo'nun Peggy Sue ve Hayaletler serisinin devami gelecek mi oldukca merak ediyorum son cildi 2014'te basilmisti cunku. Ayrica ayni yazara ait diger kitaplari basmayi dusunur musunuz. Tesekkurler.

4
Jonathan Storud'un Lockwood & Co serisiyle ilgili bir gelişme var mı ne zaman çıkar tahmini olarak merakla bekliyoruz.

5
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: Epsilon Yayınları Soru Hattı
« : 20 Kasım 2014, 20:55:03 »
Peggy Sue serisini de ben eklemek istiyorum

6
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 10 Eylül 2012, 22:32:47 »
Peter Freund'un yeni serisi hakkında bir gelişme var mı?

7
peter freund veya philip pullman'ın yeni bir romanı gündemde var mı

8
Gerd Ruebenstrunk'un Arthur ve Unutulmuş kitaplar adlı eserini keyifle okudum, acaba serinin devam kitapları da gelecek mi? Ufukta görünüyorsa hangi tarihte gerçekleşmesi mümkün

9
Rick Riordan'ın kitaplarını her zaman en hızlı şekilde çevirdiğiniz için teşekkürler acaba yazarın "Tres Navarre" adlı yedi kitaplık bir diğer serisini yayınlamayı düşünüyor musunuz?

10
Pierdomenico Baccalario gibi bir yazarı dilimize kazandırdığınız için çok teşekkür ederiz. Acaba yazarın yeni kitapları var mı gündeminizde

11
Licia Troisi'nin yeni bir kitabını yayınlamayı düşünüyor musunuz? Özellikle Yükselen Dünya'nın Savaşları serisinin 2. kitabıyla, Ejder Kız serisinin 4. kitabı için tarih verebilmeniz mümkün mü acaba?

12
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 21 Kasım 2011, 21:24:03 »
ithaki yayınlarının yardımcı editörleri seçildi mi, yoksa hala başvuru yapabilmemiz mümkün mü?

13
Lois Lowry'nin yeni bir kitabını yayınlamayı düşünüyor musunuz

14
Peggy Sue ve Hayaletler serisini yayınlamayı düşünür müsünüz? Serge Brussolo'ya ait bu seri Türkiye'de de ilgi görmüştü fakat yayınevi Kelebek kapanınca seri yarım kaldı. Oysaki Fransa'da 12 kitabı aşmış durumda. Doğan yayıncılık gibi büyük bir basımevi bu yazarın kitaplarını yayınlamayı düşünür mü acaba?

15
orson scott card'ın yeni bir kitabını yayınlamayı düşünüyor musunuz?

Sayfa: [1] 2