Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - sirdede

Sayfa: [1] 2 3 ... 8
1
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 11 Ağustos 2013, 17:27:40 »
Sonunda sevindirici haber geldi diyebiliriz!..

2
Kargaların Ziyafeti
Henüz yeni başladım ama ekstra yorum yazmama da gerek yok zaten.
Ama şunu söylemeden geçemiyecem bu seriyi kısa sürede dilimize kazandırdığı için epsilona ayrıca teşekkürlerimi sunmam gerek.

3
Müzik / Ynt: Günün şarkısı
« : 22 Kasım 2012, 12:38:04 »
 Justin Bieber - As Long As You Love Me.... çok şahane!!!!

4
Zaman Çarkı / Ynt: Zaman Çarkı
« : 17 Kasım 2012, 17:30:27 »
syrio forel ilk önce Zaman Çarkı evreninde kaybolmamak umuduyla hoş geldin demek istiyorum... Aşağıdaki verdiğim adresten Zaman Çarkı serisinin haritalarına ulaşabilirsin. Şimdiden kolay gele!!!

http://www.fantastikedebiyat.com/forum/viewtopic,p,173916.html


              

5
Bilim & Teknoloji / Ynt: En İyi Cep Telefonu Markası?
« : 14 Kasım 2012, 20:12:03 »
Benim tercihim son zamanların en iyi telefon markası olan Samsung!..

6
Zaman Çarkı / Ynt: Kapak Görselleri
« : 10 Kasım 2012, 21:35:52 »
Okuduğum en iyi serilerden biri olan(ilk 6 kitabı okumuş biri olarak) Zaman Çarkı'nın kapak tasarımları hakikaten göz kamaştırıcı!!!

7
Jaime Lannister'in yeri bende de apayrı o Lannister soyunun güvenilir, zeki ve en onurlu şahsiyetidir. *Eğer bu adam zamanında o kişiyi öldürmeseydi belkide durum faklı noktalara gelebilirdi (çok az spoiler) seri devam ediyorsa Jaime Lannister sayesinde devam ediyor bunun kıymetini bilmek gerek. Ne demek istediğimi Buz ve Ateşin Şarkısı serisi fanatikleri anlamıştır. Kusura bakmayın söylemek istedim.

8
Bence Kara Kule serisinde göze batan en iyi ve en baba resim Kara Kule 1(Silahşör)'deki son fotoğraf yani Daarlan Gardan paylaşmış olduğu ilk resim. Efsane olmuş seriye katkılarından dolayı büyük usta Michael Whelan'e sonsuz teşekkürler!.. ellerin dert görmesin!!!

9
Seriyi devam ettirmek yerine tekrardan ele almak daha akıllıca gibi duruyor... zannımca! Tabi karar bir dünya markası olan Walt Disney'in saygı duymak gerek temennim seriyi altüst etmemeleri.

10
Buz ve Ateşin Şarkısı / Ynt: Kargaların Ziyafeti
« : 30 Ekim 2012, 13:16:03 »
Ön sipariş tarihi 01/11/2012. yenisayfa.com'dan ön sipariş verebilirsiniz!.. bu arada şu an itibariyle ön okuması yayınlanmış bulunmakta şimdiden herkese iyi okumalar.

11
Sinema / Ynt: En Son İzlediğiniz Film?
« : 26 Ekim 2012, 12:10:29 »
Tetikçiler(Looper). Son zamanların aranan aktörlerinden biri haline gelen namı diyar Kara Şövalye Yükseliyor filminde Robin karakterine can veren Joseph Gordon-Levitt'nın mükemmel performansının yanına Bruce Willis'in de eklenmesi Looper filmini izlenir kılmakla kalmamış kısacası kendine hayran bırakmıştır. Ayrıca filmde Cid rolünü üslenen ufaklığı da ayakta alkışlamak gerek o yaşta bu rolü harfiyen yerine getirmek kolay iş olmadığını sadece ben değil tüm dünya biliyor vallahi bravo yani!..

Konusuna gelecek olursak:

Gelecek zamandayız; 2072'de. Zamanlar arasında yolculuk gerçek olmuş, ama yasa dışı olarak karaborsacıların eline düşmüştür. Teknolojiyi elinde tutanlar ne zaman birinden kurtulmak isterlerse onu 30 yıl geriye, 2042'ye göndererek "Looper" adı verilen bir grup suikastçıya öldürmesi için "paketler". Bu grupta yer alan suikastçılardan biri olan Joe için 2042'de zengin hayatı gayet yolunda gitmektedir; ta ki karşısına öldürmesi için 2072'den gelen yaşlı Joe çıkıncaya kadar...

12
Sinema / Ynt: Ergon filminin ikincisi Eldest
« : 26 Ekim 2012, 11:51:08 »
İlk filmi gibi saçma sapan olacaksa hiç çekilmesin daha iyi.

13
Tartışma Platformu / Ynt: Stephen King, Nerden Başlasam?
« : 24 Ekim 2012, 21:26:14 »
Stephen King'in ilk okunacak kitaplar arasında Kara Kule'yi hiç tavsiye etmem(bu konuda tecrübeliyim) galaxie'nin de dediği gibi ilk önce yazarın üslubuna alışman gerek aksi taktirde ilk kitabı(Kara Kule'yi) okuduktan sonra hiç beklediğim gibi değildi demeye başlayacaksın onun için yukarıda arkadaşların da bahsettiği gibi Göz, Cep, Karanlık Öyküler, Hayvan Mezarlığı, Sadist,Tepki vb kitapları okumak en azından üslup açısından tecrübe edinmek ve daha sonrasında Kara Kule'ye başlamak çizilecek en iyi yol diye düşünüyorum.  ;)   

14
755 sayfalık Bitmemiş Öyküler kitabının ön sipariş tarihi 02/11/2012 olarak açıklandı. ilknokta.com'dan daha ucuza sipariş verebilirsiniz şimdiden söylemesi...

http://www.ilknokta.com/kitap/166256/John-Ronald-Reuel-Tolkien/Bitmemis-Oykuler.html

Bayramda ceplerimizi parayla zulalamak lazım bu kitap kaçmaz. ;D (koskoca adam olduk orası ayrı!)

15
Bencede kapak tasarımı çok şahane olmuş!

**Kasım ayında 3 tane önemli kitap çıkacak bunlardan birisi Kara Kule diğerleri Buz ve Ateşin Şarkısı serisinin 4. kitabı bir diğeri ise J.R.R. Tolkien'den Bitmemiş Öyküler!!!

Darısı çevrilmeyi bekleyen onlarca nice kitaplara....
 

Sayfa: [1] 2 3 ... 8