Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Xaron

Sayfa: [1]
1
Aralarındaki fark o kadar fazla ki yaklaşık yüzer sayfalık 3 kitap halinde versiyonlarını değiştirip sunmuşlar. Tek tek scan edip sayfa sayfa buraya koyamayacağıma göre sorusunu sormadığın ama sana daha yardımcı olacak bir yanıt vereyim. En son sürümü en sağlamıdır. Direk onu al, edin, bul.

I de 6 köşeli zarlar ile neredeyse her şey hallediliyordu. Hatta dövüş ve büyü için tablolar vardı. Bu tablolar her şeyi harika bir şekilde anlatıyor ve açıklıyordu. I eğlenceliydi. Şirindi, aptalcaydı, etrafta kılıçları sallayarak dolaşmak, büyü yapmak v bir şeyleri parçalamak ile ilgiliydi.Düzenlemeleri ufak şakalarla doluydu.
II ise tam tersiydi. Olayın tamamen profesyonellestirilmiş haliydi.( Şahsi fikrim )
III hakkında yorum yapmıycam. Çünkü ben II de kaldım. Daimada onda kalmayi planlıyorum

O halde direk en son sürümünü temin edeyim. Profesyonelce, en ufak detayı bile hesaba katarak oynamayı tercih ederim. Teşekkürler :)

2
 Herkese selamlar. Açıkçası FRP evrenine yeni sayılırım. Birkaç el oynamışlığım var sadece. Merak ettiğim Dungeons & Dragons Player's Handbook: Core Rulebook I ile II ve III versiyonları arasındaki fark. İçerik bakımından ne gibi farklılıklar var birisi açıklarsa çok sevinirim. Teşekkürler...   :-\

Sayfa: [1]