Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - HermioneWeasley

Sayfa: [1]
1
"Azabiler deneyimli savaşçılardır. Sana ihtiyaçları yok," dedi Bilge Hatun itiraz kabul etmeyen bir tonla. Ekrem Efendi'ye baktı. Yaşlı adam tartışmaya kayıtsız kalarak nohutlu pilavını yemeye devam edince cadı ona çıkıştı. "Sen de bir şey söylesene be adam. Kös kös oturma öyle."

Burada çok güldüm. kös kös oturma ha :) o türk havasını çok güzel yakalamışsın konuşmalar, anlatımlar, karakter tasvirleri her zamanki gibi çok şahane. özellikle karakterlerin arka planını çok çok iyi kurguluyorsun. benim bir arkadaşımda bunu okumaya başladı.ama ona dedim ilk kitabı okuman gerek diye.

"Bana Anatolya'da Güney'in Kara Cadısı derler fakat benim birçok yörede birçok adım var," dedi Kör Cadı. Çatılan kaşlarının altındaki gri gözleri soğuklaşmıştı. "Ben Yedi Denizler'de yüzlerce barbarın kanını döktüm, Mücevher Adaları'nda korsanlarla aşk yaşadım, kölelerin sofralarında ekmeğimi paylaştım. Kelmikli'de, Mesirli'de koca hükümdarları dizlerine çöktürdüm, Nirenge'de onlarca kudsiyi tek başıma yakıp kül ettim, Şiraze Beyleri'ni baştan çıkardım, Vaha'yı, Kızıl Kenti kasıp kavurdum. Medrece'nin padişahlarını kocam yaptım, saraylardan şehzâdeler kaçırdım. Çorak Topraklar'da onlarca Araf Cadısı'nı kulum kölem ettim, senin adını bile duymadığın diyarlar fethettim. Bazı halklar bana Tanrı-Kadın, bazıları Ölüm İblisi, başkaları da Yedi Denizler'in Laneti derler."

Kör cadı neymiş de haberimiz yokmuş. işler iyice garipleşti, kör cadı nasıl bu hale geldi böyle? cadalozun tekiydi. Serhan abi, bu çok heyecanlı olacağa benziyor. birde meltem ve kardeşlerini kurtaran kişi kör cadı değil mi? ya işin içine korsanlar,araf cadıları,karakuralar,kudsiler girdi iyice karman çorman olmuşa benziyor.

nehire hala bayılıyorum, çok tatlı hınzır ya. ilayda ortalarda görünmüyor, ona ne oldu acaba?

2
Kurgu İskelesi / Ynt: Mete Han // Bölüm I
« : 01 Ağustos 2012, 15:37:14 »
Güzel gidiyor takipteyiz :))

3
Serhan abi bugün çarşamba, hani nerede yeni bölüm?

4
Kara Kule / Ynt: Açılış ve Ön Bilgilendirme
« : 16 Temmuz 2012, 08:57:56 »
Seriye başlamayı düşünüyordum. Teşekkürler bilgilendirme için.

5
Her zamanki gibi çok şahane serhan abi. Keşke bunu yayınladığını daha önce söyleseydin. tasvirlere kullanılan sözcüklere bayıldım:
Meltem meramı anlamsız olan dehşetin tel kafesiyle muhasara edilmişçesine yattığı yatağından bedenine hükmedemiyordu. Sesin onda yarattığı etki buzlu suyla dolu bir göle düşmekle aynıydı, etinin içine işleyen kudurmuş soğuk, puslu alazlar misali yakıcıydı. Onların uyarısı zihnindeki bir pencereyi menteşelerinden koparacak kadar açmıştı.

Yalnız bazıları için sözlüğe bakmak zorunda kaldım. eski türkçe yazmışın galiba. Devamını sabırsızlıkla bekliyorum.

6
Ben bu kitabı okumuştum ancak dişimin kovuğuna yetmemişti. belki de romanlara alışık olduğumdandır :) yalnız bu mütevazilik olayını anlamadım ikiüç defadır yazılmış. siteye yeni geldim belki ondandır:) bu arada merhaba ben yeşim.

7
Çizgi / Ynt: galaxie çizimleri
« : 16 Nisan 2012, 17:53:56 »
Senin çizimlerinse bayıldım. Çok güzeller, ben normalde anime pek sevmem ama böyle bir yeteneğim olsun istemişimdir hep. tebrikler. yalnız bazı çizimlerinde gözler eşit değil galiba :)

8
Bir şaheser bu. Maalesef ikinci kitabı henüz okuyamadım. zamanım ve param:) olursa mutlaka başlayacağım.

9
Uzun zamandır başlamayı düşündüğüm serilerden birisi televizyondaki dizisini pek sevemedim bir türlü ama kitabı güzel deniyor.

10
Kurgu İskelesi / Ynt: Amaterasu: Beyaz Kurdun Kaderi
« : 16 Nisan 2012, 16:16:25 »
Gerisi gelirse güzel bir başlangıç olmuş.bende yazma yeteneği sıfır maalesef. tebrikler...

11
Harry Potter / Ynt: Hp bağımlısı mısın?
« : 16 Nisan 2012, 16:14:38 »
Ben hala bağımlısıyım :) Geçmiyor :)

12
Harry Potter / Ynt: Hangi kuleden olmak isterdiniz?
« : 16 Nisan 2012, 16:13:55 »
Slytherin, kesinlikle Slytherin.

Aynen ben de:)

Sayfa: [1]