Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Luna Lovegood

Sayfa: [1] 2 3 ... 5
1
Sinema / Ynt: Twilight - Alacakaranlık
« : 03 Mart 2009, 21:01:04 »
Dün izledim. Sinema çekimmiş maalesef aldığım ama çok da kötü değildi çekimi genelde 1. dk dan kapatırım sinema çekimleri.

Çok da güzel değildi hani (Linç edilmem di mi :P). Abartıldığını düşünüyorum, aksiyon (hız, hırlama, sıçrama, tırmanma vs.) sahneleri çok basit efektlerle geçiştirilmiş. Senaryoya vurgu yapmak istenmiş anlaşılan. Filme katılmaya çalışılan gotik bir hava da vardı onun da basit kaçtığını düşünüyorum. Amerikan gençlik dizileri kıvamında olmuş.

Edward da çok çirkin :P

Linç edilmek ne demek? Teşekkür edip, hak veriyorum ben! Edward güzel olmadığı kadar (filmde), zeki de değil. Bu da ayrı bir olay. Ben filmlerin pek iyi olabileceğini düşünmüyorum. Ama filmde bir şey beni çok şaşırttı, o da Nikki Reed'in oyunculuğu. Esmer kızdan, dünyalar güzeli, fevkalade , beyaz tenli, sarışın Rosalie nasıl olur diyordum. Oluyormuş. Her sahnede Rosalie idi. Hele o "perfect" deyişi, tabağı fırlatışı. Mükemmeldi. Bir Kellan, bir de Nikki izlenir kılmış zaten filmi. xD

2
Sinema / Ynt: Twilight - Alacakaranlık
« : 30 Ocak 2009, 15:29:02 »
İki kere mi? :D Beklerim gerçi ama. Ben bir kez izledim. Birazdan dvdcime gidip alamyı ikinci kez de öyle izlemeyi planlıyorum. Ama sırs baseball sahnesi için. bkz. O ne sahneydi bea! Filmi sinemada izleyin derim . Sparkle (Edward'ın güneşte parlaması) olayı dışında efektler iyi çünkü.

6. Perry Farrell — Go All The Way (Into The Twilight) --> Bu arada şu şarkıya 3-4 krz tahammül edebilen var mı? Ses ve melodi iğrenç ötesi sözler de saçma olduğu için ben dayanamadım şahsen. Baloda çalıyordu. Ama olay yüzünden kapanıyordu üstü. (iyi ki!) Baloda Cullen çiftlerini göremedik. Bu da üzücü bir şey.

Genel olarak Baseball sahnesi dışında film iyinin altındaydı. Kitabı okumayan için iyi olabilir ama kitaptaki o masum aşkı, gerilimle buluşturamamışlar. Kristen Stewart iyi bir oyunculuk çıkaramamış. Film eksik kalmış. Yine de kitanı okkuyanlar için izlesinler demek isterdim ama hayalinizdeki Edward ve Bella portrelerinden memnunsanız hiç bozmayın derim ben.

3
Televizyon / Ynt: THE O.C
« : 28 Ocak 2009, 14:49:31 »
Diziden kitap çıkarılmış. Bende ilk kitabı var. Ama ayazarını hatırlamıyorum. Çok güzel bir diziydi. Karakterler de iyiydi. Gossip Girl'ün yapımcısının imzasını taşıyor. Zaten Gossip Girl ile de bir sürü benzerlik içeriyor dizi.
Müzikleri de ayrı bir hadisedir. California, unutulmaz bir şarkıdır. You Got Me All Wrong da aşağı kalmaz. Dizideki favori karakterim Seth Cohen'dır.

Dizideki favori Sahnelerim:

Meşhur Seth&Summer öpüşmesi:


Dizinin son bölümü:


Dörtlünün sorunlarının tekrardan çözüm bulduğu bölüm:


Sevgililer Günü Öpüşme Standı:


Summer'ın çizgiroman için Seth'e poz verdiği bölüm:


Bu kadar. =)




4
Harry Potter / Ynt: Emma Watson Vogue Dergisinde
« : 28 Ocak 2009, 14:31:49 »
Güzelliğine diyecek bir şeyim yok. sonuçta göreceli bir kavram. Amma kendisinden rica ediyoruz o mükemmel(!) sarı saçlarını film için kumral hale getirip biraz kıvırcıklaştırsa. Hermione'liği kalmadı. Film çekimleri dışında istediğini yapsın ama cık! Filmde sarı, dalgalı saçlı Hermione istemiyoruz!

5
Rupert okula pek gidememiş. Yazık! Neler kaçırdı bir bilse... Özellikle Türkiye'deki sisteme göre. Üzüldüm adına. Gereksiz azar yememiş zavallım bir ders boyunca.  :P

Bi de merak ettiğim şey öpüşme sahnesinin bir kaç tekrardan sonra sıkıcı olmasını olayın artı yönü gibi anlatan bir kız nasıl Hogwarts'ın en zeki öğrencisini oynuyor.  :hönk Şoaşırtıcı!   :clap

6
Bütün Edward'lar mı kendine aşık eder? İlk Edward'ımız. Bizi sevmesini istediğimiz ama yanağımızdan makas almasını istemediğimiz, mükemmel derecede saf ve iyi br kalbe sahip Edward!
Filme en çok güldüğüm replik:

Edward: Taş kağıt makas oynayalım mı?
Çocuk: Hayır! Sürekli yenmekten bıktım.


Ne diyebilirim ki? Tm Burton yine harikalar yaratmış bu filmde. Ne ilk ne de son ama.  :)

7
Ejderha Mızrağı / Ynt: Ejderha Mızrağı Okuma Rehberi
« : 26 Ocak 2009, 17:24:44 »
O zaman ben gidiyorum kitapçıya Güz Alacakaranlığın Ejderhaları'nı alıyorum. Okumaya başlıyorum. Hemfikir miyiz? Doğru muyum?  :ayh

8
Düşler Limanı / Umrumda Değil
« : 25 Ocak 2009, 20:08:06 »
Geçen sene yaşadığım bir olay vardı. bu olay ebni hiç rahat bırakmadı, aklımdan hiç çıkmadı. Yazınca rahatlarım diye düşündüm. Ama yazamadım. Sonra Apocalyptica'nın I Don't Care adlı şarkısını dinledim. Dinledikten sonra yazabildim. Rahatladım mı? Sanırım. Sizinle de paylaşmak istedim. Ne zaman ki I Don't Care en sevdiğim şarkı olmayacak, o zaman bu olayı kafamdan atabileceğim. Pek de yakın görünmüyor.

O gidince anladım aslında ne kadar aptal olduğumu. Dünyada milyonlarca şeytan vardı ve birisi benim kalbimdeydi.
İnsanlara kolay değer veriyordum ben. Kalbimi yıpratmalarına hemen izin veriyordum. Öyle ki belki hiç kapanmayacak yaralar var artık kalbimde.

Onu da sevmiştim karşılıksız. Onu sevmenin beni her gün yok ettiğini bile bile. Onun içinde, onun kalbinin bana ait olan kısmında bir şeytanın gizlendiğini bile bile. Ölesiye…

O beni üzdükçe ben ona bağlandım. Yanlış anlamayın. Ben “o”na bağlandım, kalbindeki şeytana değil.

Ama kalbindeki şeytan benim karşılıksız sevgimden güç aldı her gün. Ve büyüdü. Yürek kadar büyüdü şeytan.
Ben sevmeye devam ettim. O da zarar görüyordu benim sevgimden, onun kalbinde de yeri asla dolmayacak bir boşluk genişliyordu. Ve bana olan sevgisi git gide nefret, intikam ve hırsa dönüşüyordu.

Başka bir hayatım kalmamaya başladı. Sadece onu düşünüyor;  kalbindeki şeytanı nasıl yok edeceğime dair planlar kuruyordum.

Aslında tek bir çözüm vardı. O bana ve kendisine daha fazla zarar vermeden gitmek, yok olmak. Onun için yok olmak...  Ama bu benim için her geçen gün daha da imkansız bir hal alıyordu.

Derken şeytan, benim ona olan muhtaçlığımdan güç alarak benim de yavaş yavaş içime girdi. Beni de “o”na, benden nefret edene çevirmeye başladı.

İşte o zaman;  onun bütün sevincini, ona kattığım bütün değerleri yok eden şeytan, benim de içime girmeye başlayınca “dur” dedim.

Ondan uzaklaştım. Çünkü içimdeki şeytandan kurtulmak istiyordum. Ona yaptıklarımın sona ermesini…

Ama beni rahat bırakan şeytan, onun içinde hiç çıkmadı. O zaman anladım. O, şeytana benim ona muhtaç olduğumdan çok daha fazla muhtaçtı. O sevilmemeyi, yalanı, nefreti, intikamı ve en önemlisi hırsı seviyordu. O şeytanı seviyordu. Kalbindeki şeytanı…
Beni üzmeye çalışan oydu! Şeytan ise sadece bir yardımcı. Bir araç.

Şeytan siz istemediğiniz sürece size hiçbir şey yapamaz.

Ondan vazgeçtim. Huzurluyum, mutluyum. Ama kalbimdeki iz… Onu kimse kapatamayacak. Hiçbir yeni. Hiçbir sevgi


9
Eğlence & Mizah / Ynt: Şuan sizi ne mutlu eder ??
« : 25 Ocak 2009, 19:20:54 »
İsmi Lazım Değil'in kararından vaz geçip kulübe dönmesi.  :=) Mükemmel ötesi olurdu. Uçururdu!

10
Narnia Günlükleri / Ynt: Edmund Pevensie
« : 25 Ocak 2009, 18:53:05 »
İlk filmde cadıdan sonraki favorimdi. Ben de lokum için yaptıklarını yapabilirdim. Lokum önemli  ;D Çocuğu suçlamamak lazım. Skandar'ın oyunculuğu iyi hoş da ikinci filmi sinemada dublajla izlediyseniz bütün karizması yerlerdedir sizin için. Benim için öyle. O ne garp bir seslendirmeydi. Neyse. Dört kardeş arasında en zeki bulduğumdur. İyidir hoştur Edmund.

11
Ejderha Mızrağı / Ynt: Ejderha Mızrağı Okuma Rehberi
« : 25 Ocak 2009, 18:43:28 »
Şincük benim elimde Bir Ejderha Söylentisi diye bir kitap var. Hatta Ejderha Mızrağı Destanı - gençlik dizisi kitap 1 diye bişi. Yazarları da Margaret Weis ve Tracy Hickman.

Kapağı da ciltli miltli. Yani İkizlerin Zamanı ile pek benzememekteler. Ben ne tür bişi almışım? Yanlış mı? Doğrusu nedir? İstanbul'da nerde bulunur? Bu kadar efeim. Yardımlarınızı beklerim...

12
Bence artık Ron Weasley rolünün yapışkanlığından kurtulur. Bu kadar kastıktan sonra  ;D

Bu da filmin afişi arkadaşlar:
Spoiler: Göster


Filmden sahneler: (diğer fotoğraflardan pek farkları olmasa da):
Spoiler: Göster










13
Harry Potter / Ynt: Sizin böcürtünüz?
« : 16 Ocak 2009, 21:52:26 »
Böcürtüm böcürtüm böcürtüm... Sanırım yalnızlık. Kendimi karanlık bir odada yalnız bir halde sevilmediğin farkında olarak görmek beni bitirir. İnsan benim için çok önemli. Ama basitcenek bir şey olacaksa kereviz, bamya veya enginar da olabilir.  ;D

14
Sinema / Ynt: En Son İzlediğiniz Film?
« : 16 Ocak 2009, 21:36:22 »
Inerview with the Vampire. Çok güzeldi. Filmden önce Brad Pitt'ten vampir olur mu endişelerimi bir kalemde sildi. Mükemmel ötesiydi ne diyebilirim ki..

15
Eğlence & Mizah / Ynt: Mühendisleri Çıldırtan Sorular
« : 05 Aralık 2008, 23:01:09 »
Sayamayacağım çünkü hepsine koptum. ama kuzenim makineyi kazandığındanda da bir çamaşır makinesini tamir et muhabbeti geçmişti hatırlıyorum.

Sayfa: [1] 2 3 ... 5