Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Ugur

Sayfa: [1] 2 3 ... 30
1
Çizgi & Anime / Ynt: Berserk
« : 22 Ekim 2017, 15:23:40 »
Ya da direk mangasını okuyarak başlayıp mangasını bitirdikten sonra uyarlamalarına bir göz atabilirsiniz. En uygunu bu olur herhalde.

Ben bunu önermem çünkü manganın ilk bölümlerini okuyunca golden arc sonundaki olayın tadı bir nebze kaçıyor . Diğer taraftan ise 25 bölümlük serinin müzikleri , seslendirmeleri , çizimleri her şeyi çok iyi o yüzden direkt mangaya başlayıp animeyi es geçerseniz çok şey kaçırırsınız  ve berserk serisiyle artık özdeşleşmiş tell me why açılış şarkısını dinleme fırsatını biraz uzağa atarsınız :) .

2
Çizgi & Anime / Ynt: Berserk
« : 22 Ekim 2017, 10:37:15 »
Anime/manga seven/ilgi duyan biriyseniz veya daha önce berserki ,  Gutts'ı ,Griffith'i duymadıysanız , burası anime/manga dünyasının çıtası , Everest'i , tepe noktası vs. daha uzatılabilir . Bence okuyabileceğiniz en iyi mangalardan birisi değil , direkt olarak en iyisi.Serinin tek eksisi çok yavaş ilerliyor olması . Muhtemelen finalini torununuzla birlikte okursunuz .

Eğer ki seriye başlamaya niyetlenirseniz  küçük bir tavsiye ;
Öncelikle 98 yapımı 25 bölümlük animeye başlayın ama ilk bölümü atlayın ikinci bölümden giriş yapın seriye . Son bölümü de bitirdikten sonra başa dönüp 1. bölümü de izleyip 25 bölümlük anime serisine noktayı koyduktan sonra , çıkan 3 filmi izleyin. Bu 3 film 25 bölümlük anime ile arcı anlatsa da animedeki eksik kalan noktları tamamlayarak , 2016 ve 2017 yıllarında çıkan anime serisine hazırlayacak sizi . Daha sonra mangayı ilk bölümden  okumaya başlayın , güncele gelin ve yeni bölüm için kışı bekleyin . Kışı beklerken iki satır yukarda bahsettiğim 2016-2017de çıkan anime serisini ,mangada okuduğunuz yerleri anime olarak görmek için izleyebilirsiniz . Çizimler ne kadar kötü olsa da bu yeni anime serisinin müzikleri bir o kadar iyi .

Son olarak bir uyarı , eğer ki seri biraz merak uyandırdıysa sizde ve izlemeye niyetlenirseniz , ilk mesajdaki paragrafdan başkasına ihtiyacınız yok . Seriyi izlemeden internetten araştırmayın , tadı kaçmasın :) .

4
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: Epsilon Yayınları Soru Hattı
« : 06 Haziran 2017, 22:39:22 »
Alıntı
Vahşi Kartlar'ın devamı gelecek mi?

Evet bu yıl içinde üçüncüsünü çıkarmayı planlıyoruz.

Müthiş haber fakat şöyle bir şey takıldı aklıma Vahşi Kartlar yanlış bilmiyorsam uzun bir seri . Belki tüm kitaplar birbiri ile bağlantılı değildir ama 20 kitaptan fazla kitap vardı bu seride . Sizin planlarınız nedir bu konuda ? Kaç kitap görürüz ?

5
Televizyon / Ynt: Twin Peaks (İkiz Tepeler)
« : 21 Mayıs 2017, 22:54:00 »
FX kanalının hazırlamış olduğu Twin Peaksin ilk 2 sezonunu 1 dakikada özetleyen güzel bir klip .
Spoiler: Göster
1 dakikada Twin Peaks :
https://youtu.be/Wf7Z4vamGPw


Bu arada yeni sezonu bu gece geç saatlerde malum ortamlardan veya yarın saat 22:45de FX Türkiye kanalında izleyebilirsiniz .

6
Doğruluk Kılıcı serisinin bir sonraki kitabı büyük ihtimalle 2017 sonu veya 2018 başı gibi çıkacak. Bu sefer 3. kitap tek başına çıkacak.

Biraz yavaş geldi bana sanki şu sıralar 3.kitabı , sene sonunda 4 ü görürdük belki diyordum . Satışlardan memnun değil misiniz ?

7
yanlış hatırlıyorsam düzeltin lütfen; gedik savaşları serisinin kalan kitaplarının çevrilmeyeceğini duymuştum bir yerde. daha önce bahsi geçti mi başlıkta bilemiyorum.5-6 kitap falan kalmıştı serinin sonlanmasına,acaba planlarınızda kalan kitapların çevrilmesi var mı? yoksa seriyi ingilizce mi bitireceğiz? teşekkürler şimdiden.
2 sayfa geride benim soruma cevap vermişlerdi . Olumsuz cevap .

8
Fuara ilk gün gitmek farz oldu galiba .

9
Cevabının olumsuz olacağını bile bile soruyorum , biraz daha iç geçireyim kendi kendime . Gedik Savaşlarının sonunu göremeyeceğiz değil mi ? Teşekkürler şimdiden .

10
Shannara var Shannara :((((

11
Forumdaki konusu hortlatılmışken ben de onu sorayım , Dikenlikler Prensi , devamı gelir mi ? Gelirse ne zaman ? Gelmesini isterim .

12
Oyunlar / Ynt: Call Of Cthulhu Duyuruldu!
« : 13 Şubat 2017, 00:31:05 »
Cyanide Studio hep ortalama  hayalkırıklıklarının stüdyosu , vaadettiği şeyler ve bunları oyuna aktaramaması ile ünlü benim için umarım bu sefer öyle olmaz.

13
Yazarlar / Ynt: George R. R. Martin
« : 11 Şubat 2017, 23:27:47 »
Editörlerinden ya da derleyenlerinden (mi deriz artık) olduğu  Aşk ve Ölüm Şarkıları  sessiz sedasız çıkışını yapmış , portalda şubat ayında çıkacağı yazıyordu ama hemen başında böyle aniden çıkması herhalde sevgililer günü için :)
http://www.kitapyurdu.com/kitap/ask-ve-olum-sarkilari/415868.html&filter_name=george%20martin

14
http://www.kitapyurdu.com/kitap/son-dilek-the-witcher/415412.html&&page=2

Liste fiyatı 35 tl girilmiş ve şuan %35lik indirim ile 22 tl .

15
Oyunlar / Ynt: Stay Alive: Apocalypse
« : 27 Ocak 2017, 15:11:08 »
Oyun içerisinde sunduklarınız , benzerlerinden sıyırmaya yetiyor ve artıyor hatta sizi , tek sorun biraz grafik ve modellerle ilgili (biraz daha iyi olabilirlerdi belki ) ama tek kişi çalıştığınızı göz önünde bulundurursak bence gayet yeterli olmuş . Greenlight sürecini başarılı olarak atlatırsınız da sizi steamde görürüz inşallah . İyi çalışmalar

Sayfa: [1] 2 3 ... 30