Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - pesnap

Sayfa: [1]
1
Televizyon / Ynt: The Walking Dead
« : 24 Eylül 2015, 17:26:27 »
Sadece ilk bölümünü izleyebildim. İlk bölümden izlenimim, teknik olarak TWD'ye göre daha amatör olduğu. Şimdilik yorumum bu kadar.

2
Harry Potter / Ynt: En Sevdiğiniz Kara Büyücü
« : 24 Eylül 2015, 03:56:40 »
"En sevdiğim" karakter Severus Snape, "en sevdiğim karabüyücü" de Severus Snape.  :D Fakat "en güçlü" karabüyücünün Lord Voldemort olduğu kanısındayım. Gellert Grindelwald'dan bile beter şeyler yapmıştır kendisi. (Örnek: Ruhunu 7 parçaya ayırmak. Hatta 8 olmuş kendi de farkında değil.)

3
Yazarlar / Ynt: J. K. Rowling
« : 24 Eylül 2015, 03:32:51 »
Ben 24 yaşıma geldim hala ilgimi yitirmedim bu seriye karşı. Bu yüzden "çocuk kitabı" şeklindeki etiketlendirmeyi yanlış buluyorum. Çocuk kitabı olsaydı eğer çocukluk dönemimde kalırdı bu seri, bugünkü bağlılığı duymazdım. O dönem kapanırdı. Örneğin Thomas Brezina'nın Dört Kafadarlar serisini de çocukken bayıla bayıla okurdum ama bugün bir tanesini açıp bakmıyorum. Çünkü gerçekten çocuk kitabı. Hitap ettiği yaş kitlesi dilinden belli. Harry Potter'ın ise ilk kitaptan son kitaba doğru bir gelişimi olduğu kadar hitap ettiği kitlenin, yaş gurubu bazında, genişlemesi de söz konusu. Bu yüzden "gençlik kitabı" tabirini daha ılımlı bulurum diğerinden ziyade. Serinin devamı olmasa da serinin yan konusu olduğu kitapların çıkmasını da ümit ederim bugün bile. (Örnek: Albus Dumbledore'un Hayatı ve Yalanları, Hogwarts kurucuları vs)

Çoğumuzun burada olmasına vesile olan yazarı, saygıyla tekrar anmak istiyorum. :)

Söylemek istediğim söylenmiş. Bugün fantastik edebiyata ve yazmaya olan ilgimin ana kaynağıdır Harry Potter. Alıntıda da özetle söyleniyor. Seriye ve yazara olan saygım sonsuzdur, bana yaşattığı bu hayal dünyası için şükran duyarım.


4
Televizyon / Ynt: The Walking Dead
« : 24 Eylül 2015, 02:49:21 »
Tanıtım videosu bile beni bu kadar heyecanlandırdıysa yeni sezon dehşet geçecek gibi. Güç dengeleri değişiyor mu acaba? Çekişmeleri görmek için sabırsızlanıyorum.

5
Televizyon / Ynt: The X-Files
« : 24 Eylül 2015, 02:15:16 »
Şu sıralar deli gibi X-Files izliyorum, 4. sezona geçtim. Umarım yeni sezon başlamadan yetişirim. Geri dönmesine sevindim mi bilemiyorum, son sezonda neler oldu tam hatırlamıyorum çünkü. Belki de orada bitmesi ve öyle kalması daha güzeldi? Ayrıca oyuncuların performansında da değişimler olacaktır ve o eski tadı alabilir miyim bundan da pek emin olamadığım için tam olarak sevinemiyorum sanırım:) Çok da önemliymiş gibi takıldım ben de, neyse. Umarım yeni sezondan beklediğimi alabilirim.

6
The Greater Good güzeldi, bunun daha güzel olmasını umuyorum. Daha karanlık bir atmosfer görüyoruz çünkü. Merakla bekliyorum. Fakat Severus Snape'i canlandıracak kişinin tipi hoşuma gitmedi diyebilirim...

7

Emma'dan yeni bir fotoğraf çekimi :




Yukarda görüldüğü gibi Emma, Crash dersgisine verdiği pozlardan sonra bir de röportaj yaptı.
Emma’nın ilişkilerden, sevdiği şeylerden ve büyümekten bahsettiği bu keyifli röportajı haberin devamında okuyabilirsiniz.[/i][/color]




    ”Hoşlanacağınız veya sizden hoşlanan birini bulmak benim yaşımdayken hakketen zordur” diyor önümüzdeki ay 19 yaşını dolduracak olan genç oyuncu. ”Ama ünlü olmak bazı şeylerin her zamanki gibi olmamasına sebep oluyor. Bana öyle geliyor ki bazı erkeklerin bundan ötürü gözleri korkuyor.”

    ”Ehliyetimi aldım ve kendime bir araba aldım. Gri bir Toyota Prius. Ve şimdi alkol de alabiliyorum. Artık kendimi, ne yapmak istediğim konusunda, daha özgür hissediyorum ve sanırım bu da kendime karşı olan srumluluklarımı arttırıyor. Bu büyük bir değişim!”

     Oyunculuk kariyerin nasıl başladı?

    Harry Potter filmleri için okuluma geldiklerinde 9 yaşındaydım. Zaten kitapların büyük bir hayranıydım ve öğretmenim de, devam et dedi. Diğer Ronlarla ve Harrylerle beraber bir takım testlerden geçtik ve sonunda rolü aldım.
 

    Hermione karakterini canlandırmaya 10 yaşındayken başladın. Şimdi ise 18 yaşındasın. Bir oyuncunun büyürken hala aynı karakteri canlandırıyor olması biraz nadir bir durum. Bu nasıl bir his?

    Bu hiç de kolay değil. Gençken milyonlarca şey hakkında endişelenirsiniz. Öğrenirsiniz, büyürsünüz, hatalar yaparsınız… Böyle büyük bir yapımın içinde büyümek gerçekten zor.

    Oyuncu olmanın en ilginç yanı nedir sence?

    Bir karakteri analiz etmeyi seviyorum. Verilen bir durumda nasıl bir tepki vereceğini ve nasıl düşüneceğini kestirmeye çalışıyorum. Gerçeklerden kaçma yönünü seviyorum. Kendinizi tamamen unutabilirsiniz. Olumlu ve olumsuz anılarımı didiklemeyi seviyorum. Bir sahnede lazım olurlarsa diye onları canlı tutmaya çalışıyorum.

    Geleceğini kafanda nasıl tasarlıyorsun?

    Bunu yapmıyorum! Sadece önümüzdeki maksimum 5 yılı umursuyorum! Daha 18 yaşındayım. Her şey olabilir! Tüm seçeneklerin avantajlarını düşünüyorum.

   Üniversiteye gitmek istiyor musun?

    Öğrenirken kendimi canlı ve motive olmuş hissediyorum. Öğrenmeyi bırakmayı hiçbir zaman düşünmedim! Yeni insanlarla tanışmak istiyorum. Film sektörünün dışındaki hayat nasıl bilmek istiyorum, çünkü bu izole edilmiş bir dünya ve burada çalışmak çok aralıklı olabiliyor. Boşlukları sevdiğim şeylerle doldurmak istiyorum. Çok tanınmamış olmak ve normal bir hayat yaşamak istiyorum.

     
  Hangi bölümü istiyorsun peki?

    Akıcı bir şekilde Fransızca konuşmak istiyorum, tıpkı çocukken yapabildiğim gibi. Güzel resim çizerim. Bu konuda da kendimi geliştirmek istiyorum. 15 yaşımdan beri tarih dersi görmedim, ona geri dönmeyi de düşünebilirim. Edebiyatı çok severim. Ve hiç felsefe ve politikayla ilgili bir eğitim almadım.
 

    Çok mütevazisin. Bir ‘yıldız’ı oynamıyorsun. Peki çocuk oyuncular hakkında ne düşünüyorsun?

    O sınıflandırmayı sevmiyorum. Çocuk yıldızlar genelde en doğru yolda ilerlemiyorlar… eğer medyayı dinlerseniz. Her zaman Meryl Streep, Jodie Foster, Natalie Portman, Julia Stiles gibi oyuncuları unutuyorlar. Hata yapmaya mahkum olduğumu düşünmüyorum. Normal birinden daha fazla batamam. Uyuşturucu bağımlısı değilim. Eminim Harry Potter’dan sonra da hayat kolay gitmeyecek. Biraz da sürekli o çocuk oyuncu olarak anılma korkusu da var doğrusu. Bugün olduğumdan daha ünlü, daha genç ve daha paralı olacağımı düşünmüyorum. Ama tabi bu benim başarımı nasıl göreceğime de bağlı.

    Özel hayatınla bu herkesin görebildiği hayatını nasıl ayırıyorsun?

    Özel hayatımın gizliliğinden yanayım tabiki de. Ama bu bazen çok zor oluyor. Aşk hayatımdan asla bahsetmem. Gazetecilerse sürekli bundan yakınıyorlar. Kimse gerçekte ne olduğunu bilmemesine rağmen bununla ilgili şeyler yazmaya devam ediyorlar. Audrey Hepburn hep şöyle derdi: ‘Benim hakkımda ne yazdıkları, doğru olmadığı sürece, umrumda bile değil.’ Gülünesi bir tablo ve ona katılıyorum.

    Modaya gerçekten çok düşkünsün. Neden?

    Zevk meselesi! Giyinmeyi seviyorum, çok etkileyici ve yaratıcı. Modaya, sanata verdiğim kadar çok değer veriyorum.

    Peki favori tasarımcıların kimler?

    Chanel, Vivien Westwood, Balenciaga Balmain, Preen, Christopher Kane, Marc Jacobs…

    İlk Karl Lagerfeld deneyimin hakkında ne düşünüyorsun?

    Uzun zamandır hayranıyım ama ancak şimdi işinin önemini anlamaya başlıyorum. Gerçekten onun bir dahi olduğunu düşünüyorum! Onun dışında, yaptığımız fotoğraf çekimi bu güne kadarkilerin en iyisiydi.

    Nerede yaşamak istersin?

    Fransa.

    En büyük kabusun!?

    Köpekbalıkları!

   Yardım organizasyonlarına katılıyor musun?


    Yavaş yavaş başlıyorum. Katkımın gerçekten bir değişim yaratmasını ve bir işe yaramasını istiyorum. Bir projenin yüzü haline gelmek istemiyorum.

    Büyüye inanır mısın?

    Evet, açıklanamayan şeylerdir.

    Mucizelere inanır mısın?

    Zaten içindeyim, değil mi?

    Ne tür müziklerden hoşlanırsın?

    Blues ve yöresel müzikler dinliyorum.

    En sevdiğin ses?

    Bir bebeğin gülme sesi.

    En sevdiğin koku?

    Rose Raspberry.

    En sevdiğin kitap?

    Carlos Ruiz Zafón, The Shadow of the Wind kitabı.

8
Harry Potter / Çalışmalara Devam..
« : 24 Mart 2009, 14:58:21 »
Çekimlerine bu ay başlanan Harry Potter serisinin son filmi Harry Potter ve Ölüm Yadigarları için yapılan hazırlıklar devam ediyor. Pinewood Stüdyoları’ndaki evler inşa edilmeye başlandı bile. Evlerin hangi sahnelerde kullanılmak üzere yapıldığı ve neden Leavesden değil de Pinewood Stüdyoları’nda hazırlandığı ise henüz kesinlik kazanmadı.

Resimleri aşağıda görebilirsiniz.


Spoiler: Göster


Spoiler: Göster


Spoiler: Göster


Spoiler: Göster


Spoiler: Göster


9
Harry Potter / Dobby Dönüyor!
« : 24 Mart 2009, 14:49:04 »


Harry Potter ve Sırlar Odası’nda izlediğimiz ev cini Dobby’yi seslendiren oyuncu Tobby Jones, Dobby’nin Harry Potter ve Ölüm Yadigarları filmlerinde olacağını doğruladı.

The-Leaky-Cauldron sitesinin haberine göre siteden editörler Eylül ayında prodüktör David Heyman ile konuşma fırsatı yakalamışlar. Heyman son filimlerde Dobby’yi geri getirmek istediklerini ve ona daha çok yer vermek istediklerini söylemiş.


 Dobby’yi seslendiren kişi, Toby Jones, şöyle söylemiş;

    Bugünlerde Harry Potter filminin çekimlerindeyim, aslında ikisinin de.

Ölüm Yadigarları filmlerinden birincisinin 19 Kasım 2010′da ikincisinin de Mayıs 2011′de gösterime gireceğini hatırlatalım.

10
İngiliz oyuncu Michelle Fairley, Harry Potter ve Ölüm Yadigarları filminde Hermione Granger’ın annesini canlandıracak. Deneyimli oyuncu rolü hakkında ise şöyle konuştu;

”Filmin çekimlerine katılmamı Old Vic’in basın gününde istediler, bu benim bütün gün tiyatroda olmam gerekeceği anlamına geliyordu ve bu yüzden yapamayacağımı söyledim.

Yönetmen geri gelip bana, beni bu rolde istediğini söyleyene kadar rolü kaçırdım gibi görünüyordu. Çekim için yeniden  tarih ayarladılar, bir kaç gün sürecek.

Ailemdeki ve arkadaş çevremdeki Harry Potter severler kadar ben de memnunum. Bu yüzden içinde bulunmak çok güzel.

Hiçbir Harry potter filmini izlemedim ve kitaplarını da okumadım.

Çok büyük bir bölüm değil, belki 3-4 sahne.. Onların da çekimleri birkaç günde biter. Ama bu benim için gerçekten çok güzel.”


Oyuncuya ait resmi aşağıda görebilirsiniz.



11
Harry Potter / Ynt: Melez Prens'ten bir resim daha!
« : 24 Mart 2009, 14:45:24 »
Güzel resim =) Teşekkürler...
Ya Snape bişeyden dolayı Draco'ya kızmış ama anlayamadım ve hatırlamıyorum neden olduğunu :P

Ortalıkta dolaşmasına kızmıştı sanırsam. Ayrıca o partiye davet edilmemişti ve sanırım (yanılıyorum ama neyse)
Draco cezalıydı :P Ha bi de Snape Draco'ya yardım etmek istiyodu ya hani :P

NOT: Resim gözükmüyo malesef   :-X

Sayfa: [1]