Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - SaveSeeker

Sayfa: [1]
1
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Doğruluk Kılıcı Serisi
« : 11 Mayıs 2014, 12:56:44 »
admin bu konuyla ilgili ayrı bir konu hatta başlık olmalı, istediğimiz seriyi geri almamız için uğraşmamız gerek. bence yani :D

2
  Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar,

  Eskiden Legend of The Seeker, dizisine tutulmuştum. Çok beğenmiş ve kitabını alıp okumuştum. Normalde arada sırada kitap okusam da Büyücünün İlk Kuralı'yla kitap okuma bağımlısı haline gelmiştim. Fantastik edebiyattan başlayıp, her türü okumaya başlamıştım. Tabii, kitabını okuduktan sonra dizinin o kadar da muhteşem olmadığını düşünmeye başlamıştım ama bu her okurun başına gelen bir durum ne de olsa :)

  Demem o ki, Sword of Truth serisini Oğlak yayınları almıştı ama ilk kitabını çevirdikten sonra daha fazla uğraşmadılar. Kitapla hiç ilgilenmediler, kapağını iğrenç bir şekilde tasarladılar ve raflara attılar. Bu duruma rağmen tüm basımları satıldıktan sonra bile devam ettirmediler. Çünkü, adamlar ilgisiz. Daha çok çizgi romanlarla uğraşıyorlar. Ne kadar dizisi de olsa, Amerika'da en çok tutulan fantastik serilerden de olsa inatla basmıyorlar.

  Ben de gittim diğer yayın evleriyle konuştum. Belirli bir topluluk istiyorsa kitabın telif haklarını alabileceklerini, zaten bunca yıldır basmıyorsa büyük ihtimal o anlaşmanın süresinin dolduğunu ve kitabın boşta olabileceğini söylediler.

  Sonuç olarak, Sworf of Truth serisini geri istiyoruz ve lütfen sayfayı beğenerek destek olun.

  Facebook. com/SaveSeeker
 

Sayfa: [1]