Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - tabibitosan

Sayfa: [1]
1
Liman Kütüphanesi / Ynt: İndirimler
« : 10 Ocak 2017, 20:07:10 »
Kurma Kız İdefix'te %40 indirime girmiş bu hafta.

2
Araları çok olsa da eğer böyleyse seri en az 2018 nisanına kadar devam edecek demektir, güzel bir şey. :D

3
Cebirci satışları artık ne kadar kötü gidiyorsa İlknokta'da 10 liraya düşmüş durumda. :)

4
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Kralların Merhameti - Ken Liu
« : 27 Şubat 2016, 17:03:46 »
Bu kitap benim de ilgimi çekti ama isimler çok karışabilir diye korkuyorum. :D

5
Kitabı dün bitirdim ve oldukça beğendim. Okumaya başlar başlamaz tuhaf bir kitap olacağını belli etmişti zaten ve öyle de oldu. Bunun yanı sıra oldukça eğlenceliydi de. Marya ve Koşey arasındaki ilişki, China Mieville'nin Yara'daki Sevgileler'ine benziyordu biraz da, değişik bir aşk anlayışı. Slav, Rus ve bazen de Türk mitolojisine göndermeler vardı. Sonunu tam beğenmedim ama yine de oldukça iyi bir kitaptı.

6
Kralkatili Güncesi kapaklarını çok beğeniyorum. Özellikle ilk kitabın kapağı büyüleyici gelmişti. Bir de Elantris'in ilk baskısında kapak çok iyiydi.

7
Tartışma Platformu / Ynt: Fantastik Kitap Önerisi...
« : 06 Aralık 2015, 13:56:36 »
China Mieville'den Yeni Crobuzon üçlemesini tavsiye ederim. Serinin temeli Bas-Lag adlı dünyaya dayandığı için her kitapta karakterler değişiyor ve biraz zayıf kalıyor. Aslında şimdilik ilk kitap Perdido Sokağı İstasyonu'nu bitirdim, ikinci kitap Yara'ya dün başladım. Karakterler daha iyi işlenmiş olabilir tabii. :) Yaratılan dünya gerçekten mükemmel ve ilgi çekici.

8
Duyurular / Ynt: 13. Sanal Kitap Fuarı Başladı!
« : 05 Aralık 2015, 15:17:31 »
Nihayet tüm siparişlerimi verdim, ilk düşündüğümden epey dağınık oldu ama. :D

İdefix'ten Vardiya, Vahşetin Çağırısı, Zeplin ve Ölümsüz'ü aldım.
Kitapyurdu'ndan Diskdünya'nın 4 kitabını da aldım. Bkm kampanyasını kullanıp 20 lira iade kazandım buradan da. :)
Nadirkitap'tan da Gece Nöbeti Serisi, Demir Konsey, Göz, Tepki, İvan Denisoviç'in Bir Günü, Hiroşima'nın Çiçekleri ve Ben Claudius kitaplarını aldım. Almayı düşündüğüm İthaki kitapları vardı ama onlar da yaza kaldı artık, baskıları tükenmez umarım. Toplamda 17 kitap 185 lira, karlı bir alışveriş oldu benim için. :)

Artık şu 1.5 ayın geçmesini bekleyip yarıyılda eve dönmesi kaldı kitaplarıma kavuşmak için. :)

9
Duyurular / Ynt: 13. Sanal Kitap Fuarı Başladı!
« : 24 Kasım 2015, 20:57:21 »
Eski üyelerimiz bari flood yapmasın lütfen :(. Evlat acısı gibi oluyor. Değiştir butonu candır. Sevelim, sahip çıkalım.

Bir de çoğunuzun listesinde Zeplin, Silo ve Vardiya'yı gördükçe inanılmaz mutlu oluyorum :). Çok listede bu üç kitaptan en az biri mevcut. Diskdünya'ya girmiyorum bile, o zaten satıyor.

Ölümsüz'e de daha çok kişi yer verir mi acaba :)? Fantastik edebiyata yeni bir alt tür kazandırmış bir eser diye (devrimsel!) hatırlatmış olayım  :aww.

Ölümsüz ve Metro 2033 arasında kalmıştım ben de. Atmosferini çok merak ettiğim için Metro 2033 bir adım öndeydi ama madem çevirisi aynı onun yerine Ölümsüz'ü atayım gitsin sepete. :)

10
Duyurular / Ynt: 13. Sanal Kitap Fuarı Başladı!
« : 23 Kasım 2015, 19:22:13 »
Sizce Metro 2033'ü sepete eklemeli miyim? Gürer Yayınları baskısında çeviriye kötü deniyordu, Panama Yayınları'ndan çıkan yeni baskıda da aynı çevirmenin imzası var, o yüzden kararsız kaldım. Vardiya'nın indirim oranı da %24'ten %32'ye çıkmış. :)

11
Duyurular / Ynt: 13. Sanal Kitap Fuarı Başladı!
« : 22 Kasım 2015, 12:46:09 »
Sepetimde 7 kitap var benim de, 98 lira tutuyor. Ek olarak İthaki'den çıkmış kitaplar için ilknokta'da bir indirim olabilir diye bekliyorum. Onu da ekleyince toplam 230 lira falan tutuyor. Parayı denkleştirmem zor, vazgeçeceğim kitabı seçmek daha zor. :)

Edit: Büyünün Rengi, Fantastik Işık, Eşit Haklar, Mort, Vardiya, Zeplin, Bitmeyecek Öykü idefix sepetimde; Adalet, Amerikan Tanrıları, Elric, Üç Cisim Problemi ve Gormenghast Üçlemesi ilknokta sepetimde bekliyor. :)

12
Diğer Bilimkurgu Eserleri / Ynt: Sürü - Frank Schätzing
« : 16 Ağustos 2015, 12:51:03 »
Pegasus Yayınları etiketiyle yakın zamanda tekrar raflardaki yerini alacak. :) Twitter'da paylaşmışlar.

13
Haberi görür görmez heyecan bastı. Gel de iki hafta bekle şimdi. :goth:

14
Ben de bugün başladım seriye. 2 defa misafir geldiği için okumam bölündü ama ilk izlenimim gayet iyi. Yazarın güçlü bir anlatımı kendini hemen belli ediyor ve yaratılan dünya çok hoşuma gitti. :)

Sayfa: [1]