Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - night watcher

Sayfa: [1] 2 3 4
1
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 02 Kasım 2017, 12:50:50 »
Tolkien'in yeni kitabı Tüyap Fuarı'na yetişecek mi?

2
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 01 Temmuz 2017, 20:56:09 »
Yayıncıya bir fikir verebilirim. Orta Dünya Tarihi'ni sert kapaklı şekilde ve içinde haritalarıyla 2000 adet özel ve bir kereye mahsus olmak üzere basın. 250 tl'ye satın. Anında tükenir. Böylelikle hem siz "acaba maliyetini kurtarır mı" sorusundan kurtulursunuz hem de 2000 Tolkien aşığı insan varını yoğunu satar alır o kitapları.

3
Ejderha Mızrağı / Ynt: Beklenen haber geldi!
« : 16 Şubat 2017, 21:02:44 »
Hazır basılıyorken site sahipleri de şu okuma rehberlerine tekrar bir el atsa? Unutulmuş Diyarlar ve Ejderha Mızrağı rehberlerinin güncellenmesi gerekiyor.

4
Zaman Çarkı / Ynt: Zaman Çarkı Serisi Kitapları
« : 29 Ocak 2017, 12:36:47 »
Yeni bahar idefix'de var fakat 11. Ciltli kitap ne idefix ne ilknokta ne kitapyurdu ne de d&r'da var. Acaba baskısı olmayan kitaplar varken okuyucunun bu seriyi bitirmesini nasıl bekleyebiliyorlar?

5
Selamlar. Ben gelemedim sizinle ama iyi kitaplar topladım ve biraz bütçemi aştım.

Zaman Çarkı'nın baskısı olmayan ciltleri tekrar basılmış, fakat Yeni Bahar (sıfırıncı kitap) maalesef hala planlarında yok.

Aldığım kitapları şöyle listeliyorum:

Sarı Kral Öyküleri (ithaki)
Zaman Çarkı 5, 6, 7 ve 9 (8. kitabı ikinci el almıştım) (ithaki)
Virginia Woolf - Bir yazarın günlüğü (everest)
Henry David Thoreau - Doğa ve Yürüyüş Üzerine (everest)
August Strindberg - Açık Deniz Kenarında (everest)
Oğuz Atay - Tehlikeli oyunlar (İletişim)

Bu arada Oğuz Atay bir dizi ile tekrar popüler hale gelmiş. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Çünkü kitaplarını okumak herkese göre değil. Belli bir birikim gerekiyor. Umarım bir kenara atmazlar ve hepsini okurlar.

6
Selam millet! Gecen sene beraberdik; bu sene de neden olmasin? Beni de yazin!

7
Ejderha Mızrağı / Ynt: Seri hakkında birkaç soru
« : 14 Mayıs 2016, 16:53:52 »
Uzun zaman sonra, tekrar bu başlığa yazıyorum ve sevinçliyim; çünkü sadece 1 kitap kaldı geriye. Eş Ruhlar adlı kitap haricinde; şu ana kadar Türkçe'ye çıkmış tüm Ejderha Mızrağı kitaplarını topladım.

Dün ilk kitaptan, yani Güz Alaca Karanlığı Ejderhaları'ndan başladım ve kendimi uzun bir yola çıkıyormuş gibi hissettim. Taaaa lise zamanlarımda okuduğum bu ilk kitabı iyi ki tekrar okuyorum; hem tekrar hatırlıyorum hem de lise zamanlarım aklıma geliyor, nostalji oluyor.

Şimdi ise Unutulmuş Diyarlar kitaplarını toplamaya başladım; fakat o serinin tamamlanmayan bayağı bir kitabı varmış diye duydum. İlgilenen bilgilerini paylaşırsa çok güzel olur. Mesela Kışgörmez ve Ruhban serileri tam değilmiş sanırım. Şu anlık 27 tane Unutulmuş Diyarlar kitabına sahibim. Sahafları dolaşmaya devam edeceğim.

Unutulmuş diyarlardan sonra da 4 kitabına sahip olduğum Ravenloft ve 4 kitabına sahip olduğum Zaman Çarkı serisini tamamlayacağım.

8
Çok güzel bir kitap; okuduktan sonra özellikle biz gibi fantastik edebiyat severlerin okuma tarzında bir farklılık yaratıyor.

Betimlemeler, bu kitabı okuyuşum sonrası artan dikkatim sayesinde daha ayrıntılı olarak gözümde canlanmaya başladı.

9
Unutulmuş diyarlarda 2 kitap eksik gözüküyor, diğerleri hangisi?

10
Selamlar,

Zaman Çarkı'nın 5. cildi (Göğün Ateşleri) hala hiç bir kitapçıda bulunamamakta. (ciltli versiyon)

Acaba bununla ilgili bir çalışmanız olacak mı?

Teşekkürler!

11
Kraliyet Meydanı / Ynt: SATILIK ZAMAN ÇARKI SERİSİ
« : 14 Mart 2016, 12:59:00 »
Zaman çarkı'nın ciltli kitapları ortalama 40-44 civarında satılıyor d&r'ın sitesinde. Yeni basımlar da 1 ay sonra tedarik edilecek. Fiyat çok yüksek.

12
1 Buçuk saat sonra yayın başlıyor, soruları sormak için güzel bir şans!

13
Frpnet'in kurucularından Kayra Keri Küpçü, İthaki'nin yeni projesi Ejderha Mızrağı ve Unutulmuş Diyarlar serisi hakkında yeni ve detaylı bilgiler sunacak. Sorularınızı direk kendisine sorabilirsiniz, kendisi ayrıca bu dizinin İthaki'deki yayın yönetmenidir.

https://www.facebook.com/kayrakerikupcu/posts/10154061043238729?pnref=story

"Dün akşam yaptğımız Ravenloft yayınından ( https://youtu.be/JZx1tRBB6lM ) sonra Perşembe akşam saat 20:30'da da Ejderha Mızrağı ve Unutulmuş Diyarlar üzerine bir canlı yayınımız olacak. Kitapların yeniden yayınlanacağını duyurduktan sonra çok fazla soru geliyor, bunları da canlı yayında cevaplayacağız.
Şimdiden kendinizi ve sorularınızı ayarlayın, Perşembe akşam saat 20:30'da bol fantastik bir sohbette bize katıln. Yayınımız www.twitch.tv/frpnet adresinde olacak!"

Hepinizi bekleriz. Böylelikle hızlı bir şekilde sorularınıza cevap alacağınızı da umuyorum.

Yani ayın 25'i Perşembe günü saat 20:30'da kimseye söz vermeyin!

15
Ölüm Kapısı serisi, Ejderha Mızrağı ya da Unutulmuş Diyarlar'ın aksine, gayet kolay bulunan bir seridir. Akmar'daki kazıkçı ve hiçbir zaman alışveriş yapmayacağım köylü kurnazı sahaflara aldanmayın.

Sayfa: [1] 2 3 4