Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - skandy_duygu

Sayfa: [1] 2 3 ... 21
1
Kurgu İskelesi / Ynt: Kıpkısa Kulübü
« : 22 Nisan 2011, 21:50:10 »
Sahip olduğumz tek şey çekiçse, herşey çivi gibi görünmeye başlar.

2
Televizyon / Ynt: Hangi dizileri seyrediyorsunuz?
« : 03 Mart 2011, 20:14:27 »
Doctor Who,
Sherlock,
Fringe,
The Big Bang Theory, (yeter de artar  ;) )

3
Kurgu İskelesi / Ynt: Karanlık Masallar
« : 26 Şubat 2011, 16:48:31 »
Vay be. Çok güzel ve başarılı bir hikaye-masal karışımı bir eser olmuş. Emeğinize sağlık.Masalların ve yargıların değişebileceğini anlatan çok güzel bir yargı olmuş. İnsanların kafasındaki mutlu masallar, beyaz atlı prensler olgusunu kırıp hepimizin içinde umut ve iyilik olduğu kadar karamsarlık ve yıkım gibi duyguları da hatırlatıyor.
 İlk bölümü okurken keşke küçük kızıda fiziksel olarak biraz betimleseymiş diye düşünmüştüm ama diğer 2 bölümüde okuduktan sonra küçük kızın belirsiz kalması en az hikaye kadar esararengiz ve daha ilgi çekici geldi gözüme. Hikayenin devamını gelmesini umuyorum.  :)

4
Genel Kültür / Ynt: Fotoğraf Kulübü
« : 21 Şubat 2011, 22:50:42 »
Benden de bir kaç amatör çekim . :D
Spoiler: Göster


Spoiler: Göster

Spoiler: Göster

Spoiler: Göster

Spoiler: Göster

Spoiler: Göster

Spoiler: Göster

Spoiler: Göster

Spoiler: Göster


6,7,8 ve sonuncusu en beğendiklerim oldu.

5
Gümüş Sandalye mi? Büyücünün Yeğeni mi?
 İki kitabın arasında seçim yapmak çok zor ikiside çok güzel çünkü birisi 3. filmin devam kitabı diğeri Narnia'nın temeli Zaten 3. filmde kitap ve film arasında eksikler var fakat Gümüş Sandalye'nin çekilmesi daha mantıklı. Serinin bütün hayranları kitapları okumuş durum da değil Şafak Yıldızının ardından olay zincirine göre geri kalmış bir kitaba dönülürse zaten eksik çekilmiş bir 3. filmin ardından ve hala aynı yönetmenle devam edilirse serinin temel filminde de eksiklik olacaktır ve bu da kitabı okumayan kesimin kafasının karıştıracaktır. Aslında tüm sorun yönetmen ve senaryodan kaynaklanıyor ama ben yine de Gümüş Sandalyenin çekilmesinden yanayım.
Bence Gümüş Sandalye çekilecek evet belki 2011'de vizyona girmeyacek ama İmbd 'de adının geçmesi önemli bir haber. Gümüş Sandalye ve Son Savaş çekilip ondan sonra Büyücünün Yeğeni ve At ve Çocuğun çekilmesi daha güzl olacaktır (bence). Zaten filmler içerik sırasına göre çekiliyor. Büyücünün Yeğeni sonradan seriye kazanılmış bir kitapta zaten.
Hangi kitabın filmi  çekilirse çekilsin ama şu yönetmen değişşin, Andrew geri dönsün.  :(

6
Mümkün değil.. Mart'ın sonlarına doğru çıkar en erken tahminimce. :)
27 nisan da çıkıcak galiba Skandar'ın offical web sitesinde haberi vardı.

Bu arada söylemek istediğim bir şey var. Aslan,Cadı ve Dolap ve Prens Caspian'ın konuları sabitlenmiş konu haline getirilmiş acaba bu konuyu yada başa bir Şafak Yıldızının Yolculuğu isimli bir konu açıp kitap ve filiminin tanıtmını yaparak onu sabitlenmiş konu haline getirebilirmiyiz? Yeni olan üyelerde daha yardımcı olabaliriz.  :)

7
Kurgu İskelesi / Ynt: Kıpkısa Kulübü
« : 20 Şubat 2011, 21:34:38 »
-Ulular düştüğünde, başı küçüklerin çekmesi gerekir.
-Amaçsızca gezinen ya da yoldan çıkan, kaybolmuş değildir.

8
Sinema / Ynt: En Son İzlediğiniz Film?
« : 20 Şubat 2011, 17:31:57 »
Black Swan (siyah kuğu): Çok güzel bir filmdi , Natalie Portman çok güzel bir oyunculuk çıkarmış. Nina'nın baş rolü kapınca başından geçen psikolojik olaylar etkileyiciydi.
Zoraki Kral:Kekelemenin bu kadar can sıkıcı olmasını tahmin edemezdim ama İngiltere Kral'ı olunca tabii.. Başlarda sıkıcıydı sanki ama güzel bir filmdi.
Aşk Tesadüfleri Sever : Bu filmi Baş rol oyuncuları Beyaz Show'a çıkmadan önce bile istemek istiyordum ama kısmet düneymiş. Sonunda gerçekten çok üzüldüm. İzlerken herkezin aklındaki tek soru bu kadar tesedüf olur mu be kardeşimdi sanırım cevapbı ise film ise olur :D
 Üç filmi de çok beğendim.
Spoiler: Göster
hepsini dün izleyince hepsi son izlediğim film oldu  :D .

9
Televizyon / Ynt: Sherlock
« : 20 Şubat 2011, 17:13:45 »
Dün izledim çok güzeldi. Sherlock her zaman ki gibi dehası ve detaycılığıyla kendine hayran bırakıyor, ağzım açık kaldı resmen. İlk bölümü dublajlı izledim ardından bir de gece yarısı alt yazılı olarak izledim. Ayrıntıların türkçeye çevrilmeside çok güzel olmuş gerçekten Sherlock , Colin Morgan'a çok benziyor. Gerçekten 3 bölüm olacaksa çok üzücü kurgusu gerçekten çok güzeldi.  :-\

10
Simkalaba, acaba filmin orjinal dili üzerinden bunu söylüyorsunuz değil mi? Yani bir an altyazı veya dublajdan konuşuluyormuş gibi geldi.
Benim hatırladıklarım replikler filmin dublajlı halinden ama kitapda Kral ve Kraiçelerden böyle bahsediliyor.

11
Yüce Kral Muhteşem Peter olarak geçiyor. Zaten Aslan,Cadı ve Dolap'da da Aslan yeni Kral ve Kraliçeler olarak bahsediyor sonuçta hepsi aynı değerde eğer öyle olmasaydı Edmund ve Lucy, Prens ve Prenses olurdu.

12
Hey millet Faceb. Da Şunu gördüm:



http://www.facebook.com/#!/Narnia.Gunlukleri.Gumus.Sandalye

Kopyalayıp adres çubuğuna yapıştırın. Bir türlü urlyi veremedim be.
Kesin bir şey diye ciddiye alıp hemen ümitlenmeyelim bence :P zaten orjinal facebook sayfasıda değil ayrıca kesin olsaydı 3. filmin ardından hemen haberleri patlardı. Fan yapımı bir görüntüdür :-\ .

13
Bu filmin Dvd'si çıktı mı?

Spoiler: Göster

İngilizce dvd'si çıkmış olabilir ben filmi aldım fakat benim ki korsandı. :-\ Türkçe dvd'si çıkmadı sanırım.

14
Hayır 4 kardeşte baş kral-kraliçe masela Prens Caspianda Peter ve Miraz duello yapmadan önce Edmund ulak-elçi olarak gönderildiğinde konuşmasına başlamadan önce Miraz;
- Söyleyin Prens Edmund diyordu. Edmund'un cevabı ise şöyle idi;
- Kral.. bana Kral Edmund derler aslında sadice kral Peter is Yüce Kral.
yani kardeşlerin dördü de aynı ayrılacıklara sahip aralarındaki tek fark Kral-Kraliçe 'den önce söyledikleri onur kelimeleri Peter: Yüce  Susan: en nazik Lucy: en cesur Edmund: adil(Aslan,Cadı ve Dolapta; Aslan, çocuklara taçlarını takarken Emund'a veliaht diyordu ama bu Peter'a birşey olursa tek Kral olacağı içindi.)  bir fark yok yani.

Yine Prens Caspian'dan bir alıntı yapacak olursak kardeşler Cüce Yaykarcı'yı(S.K.D.) kurtardıktan sonra bir ayı Lucy'e saldırıyordu ve kardeşler dur filan dediklerinde tepki vermiyordu kardeşlerin biri (sanırım Susan) neden durmadiki? dedi Peter ise:
-bence konuşmayı bile bilmiyordu dedi.
Sanırım Narnia'da konuşma bilmeyen hayvanlarda var zaten Narnia'nın içindede değiller konuşamayan(bilmeyen) hayvanlar olabilir.

(Filmde ki bütün replikleride ezberlemişim  :D )

15
Gümüş Sandalye 2011de çekilmeye başlanılacak hatta başlanıldı da. 
Bu  habebri öğrendiğin adresi payalaşbilirmisin zira herkezin merak ettiği konu çünkü nu konu hakkında karışık oldular var.

Sayfa: [1] 2 3 ... 21