Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - megalomaniac ~

Sayfa: [1] 2 3
1
Korku & Gerilim Eserleri / Ynt: Medyum - Stephen King
« : 08 Aralık 2009, 19:56:43 »
Şu okuma aşamasındayım. Daha başlarındayım zaten, kitabın kapağına tutulup aldığım için konusunu sonradan okumuştum. Ama iyi ki almışım diyorum. =D Danny'e de bitiyorum ayrıca. :D Bir de filmi olduğunu bilmiyordum. Ama filmin adını katmazsak kitap ismi konusunda Darly'e katılabilirim. :D Çünkü gerçekten de " parıltı " yı taşıyanlardan birisi Danny ve Parıltı mantıklı olabilir. (:

2
Yine senin açtığın bir film tanıtımı konusu vardı ve bunun hikayelerinden birinin konusunu * Dolan’ın Cadillac Arabası * ilk orada görmüştüm. (:
Ve Tüyap'a gittiğimde kitabın adını unuttum! Hayır adama soracağım film falan olmuş içindeki öykülerden diyeceğim ama neredeyse hepsinin de filmi var! :D Çok üzülmüştüm. Aslında bayağı da eski bir kitap gibi, aklıma gelseydi ve sorsaydım da bulabilir miydim bilemiyorum. Ama arayacağım. Rüyalar ve Karabasanlar. Artık unutmam sanırım. :D Teşekkürler tanıtım için. (:

3
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Gece Evi Serisi
« : 08 Aralık 2009, 19:44:32 »
Serinin şu ana kadar çıkan kitaplarını okudum. Aslında hoş samimi bir anlatımı var falan ama bir süre sonra sıkmaya başlıyor. Hele ki olayların geliştiği zaman aralığı o kadar dar ki.. Yani karakterimizin başından 5 kitaplık şey geçiyor ve daha okula geleli 2 ay oluyor. Herhalde sene sonunda mezun olacak öyle gözüküyor. :P Yine de hoş vakit geçirmek için ideal evet. =D

4
Müzik Haberleri / Ynt: Bu Bir Taklit Mi ? 'Evet' !
« : 08 Aralık 2009, 19:27:41 »
Alıntı
Ne zaman özgün sanatçılar yetişecek ve ne zaman özentilikten vazgeçecek sanatçılarımız.

Cevaplıyorum Aylin'cim, hiçbir zaman.  :hihi
Saçma ve komik diyorum sadece.

5
Stephen King - Medyum.

Sade, sıcak. ( Şu ana kadar. :P )

6
Sinema / Histeri ~ The Children
« : 07 Eylül 2009, 20:28:10 »


Tür : Korku
Gösterim Tarihi : 31 Temmuz 2009
Yönetmen : Tom Shankland
Senaryo : Tom Shankland , Paul Andrew Williams (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Nanu Segal
Müzik : Stephen Hilton
Yapım : 2008, İngiltere , 84 dk.
Fragman.

Oyuncular

Eva Birthistle (Elaine) , Stephen Campbell Moore   (Jonah) , Jeremy Sheffield (Robbie) , Rachel Shelley (Chloe) , Hannah Tointon (Casey) , Raffiella Brooks (Leah) 
 
Sen onları dünyaya getirirsin, onlar seni bu dünyadan koparırlar...

Sakin bir Noel tatili, çocukların ailelerine karşı düşmanca tavırlarda bulunmasıyla korkunç bir hayatta kalma savaşına döner. 

Spoiler: Göster
Öncelikle her ne kadar sonu çok açık bitse de fena bir film değildi. Ama bilinmeyen sorular vardı mesela çocuklar neden öyle oldular, bir sebep olmadan mı? Devamı gelirse belki hoş olabilir bilemiyorum. Ama 10 üzerinden 7 verebilirim sanırım. Bu arada korku diyor ama ben sadece bazı yerlerde gerildim, ve bazen iğrendim :P İzleyin yine de, vakit geçirmek için ideal.

7
Sinema / Sahtekar ~ Changeling
« : 07 Eylül 2009, 20:19:58 »


Yapım:2008 ~ ABD
Tür:Dram,  Gerilim,  Gizem,  Suç
Yönetmen:Clint Eastwood
Senaryo:J. Michael Straczynski
Yapımcı:Clint Eastwood,  Ron Howard,  Brian Grazer,  Robert Lorenz
Görüntü Yönetmeni:Tom Stern
Müzik:Clint Eastwood
Dağıtım:UIP Filmcilik
Filmin Websitesi:www.changelingmovie.net
Süre:2 saat 20 dk
Gösterim Tarihi:30 Ocak 2009 (Türkiye)

Oyuncular ~  Angelina Jolie,  John Malkovich, Amy Ryan,  Jeffrey Donovan,  Colm Feore.

Özet ~

Kaçırılan oğlunun bulunmasıyla birlikte Christine Collins’in (Angelina Jolie) duaları kabul görmüştür. Ancak anneyle oğlunun yeniden buluşmasının karmaşası arasında Christine bu çocuğun kendi çocuğu olmadığını fark edecektir. Medyanın ve yozlaşmış polis teşkilatının kendisine destek olmaktan çok köstek olmasından bunalan Christine, aradığı cevaplara ulaşmak için kendi başına adımlar atmaya başlayınca hayatını sonsuza dek değiştirecek gerçekle yüz yüze gelecektir.

Yer: Los Angeles, yıl: 1928. Bir cumartesi sabahı her zamanki gibi işine gitmeye hazırlanan Christine oğluna “hoşçakal” dedikten sonra evden çıkar. Akşam işten eve döndüğünde oğlu evde değildir. Çocuğu arama çalışmaları bir türlü sonuç vermez. Aylar sonra Christine’nin dokuz yaşındaki oğlu olduğunu iddia eden bir çocuk çıkagelir. Polislerle gazetecilerin telaşlı koşuşturmacası arasında duygu karmaşası yaşayan Christine, çıkagelen çocuğun bir gece kendisiyle birlikte evde kalmasına izin verir. Ancak kalbinin derinliklerinde bu çocuğun kendi oğlu Walter olmadığını bilmektedir.

Konunun araştırılması için yetkilileri zorlar ancak bir sonuç alamaz. Bu durum karşısında çaresiz kalan Christine, aradığı desteği aktivist rahip Briegleb’de (John Malkovich) bulur. Rahip Briegleb oğlunu bulma mücadelesinde Christine’e yardımcı olacaktır.

Spoiler: Göster
sinemalar.com'dan alıntıdır. (:

* umarım açılmamıştır. arama yaptım ancak bulamadım.

8
Sinema / Ynt: En Son İzlediğiniz Film?
« : 07 Eylül 2009, 20:09:59 »
Hmm, The Children ( Histeri ) diye bir film izledim. Garipti yahu. Çocuklara olan bakış açımı değiştireceklerdi az kalsın. :P

9
Sinema / Ynt: Amélie // Le Fabuleux destin d'Amélie Poulain
« : 07 Eylül 2009, 20:09:00 »
Çok eğlenceliydi. Soundtrackine bayıldığım filmdir (:
Çok geç izlediğim için mutsuzluk yaşamıştım. :P

10
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Gece Evi Serisi
« : 06 Eylül 2009, 20:41:38 »
İhanet'i okuyorum şu an.. Yavaş yavaş, tadını ala ala okuyorum. İşaret çok hoşuma gitmişti, yani anlatımı, benzetmeleri çok samimi ve hoş. Sevdim sanırım. =b

11
Televizyon / Ynt: True Blood
« : 06 Eylül 2009, 20:31:33 »
Canım dizimmm. (:
Öncelikle ilk sezonun ilk 4 bölümünü izledim ama çok sevgili bir arkadaşım bana 2. sezonda bir yeri göstermek için izletti ve kitapla da o kadar çok farklılığı olmadığı için, izlemedim gerisini. Ancak boş zamanımda kesinlikle izleyeceğim.
Sophie-Anne benimle evlen!  :klp Çok tatlısınız majesteleri..  :strip

12
Müzik / Ynt: FLyLeaf.*
« : 06 Eylül 2009, 20:23:46 »
Sorrow lasts through this night! (=
Lacey'imin sesine kurban olurum lan. Öldüğüm grup:)
Yeni albümleri sanırım bu ekim ayında çıkıyor. Ne kadar olursa olsun alacağımdır. (:

13
Televizyon / Ynt: L O S T
« : 06 Eylül 2009, 20:22:08 »
Hmm Lost. :P İlk sezonu olaylı bir şekilde bitirdikten sonra ikinci sezonu TNT'deki berbat dublajdan izledim. 3. sezona başlama gibi bir zahmete asla girişmedim. Neden ki bilmiyorum. İlk bölümünü izledim. Aslında hoşuma da gitti, eniştem( Benj. :b) gayet karizmaydı ve Juliet de taş falan tamam ama işte devam edemedim. Gün gelirde diziportla aramdaki ilişki ilerlerse gidip bir uğrarım sanırım. :P

14
Sinema / Ynt: Vampirle Görüşme (1994)
« : 07 Ağustos 2009, 18:16:00 »
Çok çok güzel bir yapım. Kristen Dunst küçücüktü filmde yahu, Brad Pitt, bu filmle tanındı.. Tom Crusie, Antonio Banderas.. Bir sürü kaliteli oyuncu.. Gerçek vampir yaşamı, harika yansıtılmış.. Öyle ki günümüzdeki romanlarda, dizilerde vampirler güneş ışığıyla kanka olur duruma gelmişler.. Neyse mükemmeldi, izlenmeli. Ve Twilight'a hastayım, vampirlere bitiyorum, diyenlere gösterilmeli..

15
Güncel / Ynt: Başbakanımızın metalcilere bakış açısı...
« : 07 Ağustos 2009, 18:12:54 »
Kendileri duyduğum kadarıyla Manowar yerine Bülent Ersoy'u, Iron Maiden yerine Sanat Güneş'imizi dinlemeye başlamışlar.

Bülent Ersoy mu ? Allah sabır versin.. :P Uykusuz'u daha anlamlı buldum diyebilirim sanırım. xD

Sayfa: [1] 2 3