Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Bonthey

Sayfa: [1] 2 3 ... 59
1
Sinema / Ynt: En Son İzlediğiniz Film?
« : 09 Aralık 2015, 19:08:43 »
Sweet Rain.
Güzel bir Takeshi Kaneshiro filmi.

2
Sinema / This Is The End/Buraya Kadar
« : 28 Ekim 2013, 21:12:12 »


Yönetmenler: Evan Goldberg , Seth Rogen
Senaristler: Seth Rogen, Evan Goldberg, Jason Stone
Oyuncular: James Franco, Seth Rogen, Dany McBride, Jay Baruchel, Emma Watson, Micheal Cera


Alıntı
This Is The End tuhaf ve korkunç bir olayın Los Angeles’ı yerle bir etmesinin ardından bir evde mahsur kalan altı arkadaşın hikayesini anlatıyor.

Dışarıda dünya aydınlanırken, azalan yiyecekler ve sıkıntı içerideki arkadaşlar arasında bölünme yaşanmasına neden olur. Sonunda, evden ayrılmak zorunda kalırlar ve kaderleri ile yüzleşir, dostluğun gerçekte ne olduğunu anlarlar...

Normalde böyle sulu filmlerini sevmem fakat burada oyuncuların kendi isimlerini ve filmografilerini kullanmaları olacak ki oldukça ilgimi çekti. Herkes için komik gelecek bir film olduğunu pek sanmıyorum ama doğru arkadaş kafası ve geyik zamanınızda izlerseniz oldukça keyif alabilirsiniz.

Ben filmde daha çok James Franco'nun burjuva ile ezik olma arasındaki gidiş gelişlerine bayıldım. Bilemiyorum bana komik geldi ama kesinlikle herkesin beğeneceği bir film olduğunu sanmıyorum.

4
Sinema / Ynt: Mr. Nobody | Bay Hiçkimse (2009)
« : 28 Ekim 2013, 21:03:49 »
Film gösterime daha yeni girmiş. Şaka gibi...

5
Televizyon / Ynt: American Horror Story
« : 25 Kasım 2012, 19:08:01 »
O introyu evde gece ve yalnız izlediğim zamanlarda ben de atladım itiraf edebilirim. :D
Fakat bir süre sonra dizinin ritmine alıştığınızda çok gerilmiyorsunuz.
Aslında ikinci sezon daha az ürpertti beni ilkinde hayalet vs. bilinmeyen şeylerdi ama ikincisinde biraz daha mucit yaratıklar, din ve katiller üzerine. :)

6
Televizyon / American Horror Story
« : 25 Kasım 2012, 18:35:36 »


Yaratıcılığını Ryan Murphy ve Brad Falchuk'ın yaptığı, Amerika'nın efsane hikayelerinden oluşan mini dizinin ilk sezonu ünlü Amerikan hayalet efsanelerini ele almakta. Klişe hikayelere yeni bakış açısı ve farklı bir gerilim ritmi kazandıran mini dizi, Amerika ve dünyada oldukça başarılı bir tepki alarak izleyici kitlesini arttırmaya devam ediyor.

Dizinin ilk sezon kadrosunda dizi sayesinde ödül almış olan Jassica Lange, Evan Peters, Connie Britton, Dylan McDermott ve Tassia Farmiga bulunmakta.

Dizinin ilk sezonunun ilgi görmesinden sonra yapımcılar ve American Horror Story senaristleri, dizinin ikinci sezonuna da imza attılar. İkinci sezon için yapılan açıklamalarda, ilk sezon oyuncularının kadrosundan olan bazı isimlerle ilerleyeceğini belirtilmişti. Şu an ikinci sezonu oynayan dizide ana karakterleri yine Jessica Lange, Evan Peters, Zachary Quinto ve yeni isim olarak Joseph Fiennes canlandırmakta.



American Horror Story, Asylum olarak adlandırılan ikinci sezonda hikaye bu sefer Amerika'nın ünlü seri katillerini anlatmakta. Suçluların bulunduğu bir akıl hastanesini ele alan hikayede, sıradışı olaylar ve din üzerine yapılan prorogandalar işlenmekte. En son 7. bölümü yayınlanan ikinci sezon, yakaladığı başarı sayesinde yapımcılara üçüncü sezon sparişi de getirdi.

Aynı zamanda Glee ve Nip/Tuck'ın da yaratıcısı olan Ryan Murphy, American Horror Story ile uzun süre gündemde bulunacağı sinyallerini vermekte.

Dizinin ilgi çeken ve oldukça geren açılışını buradan izleyebilirsiniz;

http://www.youtube.com/watch?v=2c3VVJb562Y

Burada ise ikinci sezonun kısa tanıtımlarının toplandığı bir video bulunmakta;

http://youtu.be/-Z1-oqc_IRw

7
Televizyon / Ynt: Suskunlar
« : 25 Kasım 2012, 14:59:30 »
Berk Hakman diziden ayrıldı.
Ezel'in de senaristi olan Pınar Bulut, 26. bölümden sonra diziyi bırakacağını söyledi ve benim de aldığım sağlam bir duyuma göre dizi finale hazırlanıyor.
Bence zamanı gelmişti. Bu dizi Kardeş Gibiydiler filminden bir uyarlama olarak düşünülmüş ve 1 sezonluk kısa bir dizi olarak tasarlanmıştı. 1. sezonda final yapsalardı gerçekten hatıralarda sağlam, kaliteli bir dizi olarak kalacaktı fakat ikinci sezonda yavaş yavaş kısır döngüye dönen dizi eski ritmini ve ilgisini kaybetti. Önce Kurtar Vadisi'nin reytingine yenildi, arkasından Berk Hakman ve Pınar Bulut'un da kadrodan ayrılması ile fena geriledi.

Zaten Berk Hakman bir diziyi yarıda bırakıyorsa o diziden ümidi kesmek mantıklıdır. Bknz Hatırla Sevgili.

8
Televizyon / Ynt: Merlin
« : 25 Kasım 2012, 14:56:27 »
Sanırım hepimizin dilekleri gerçekleşti. Ya da yapımcılar artık Gwen'e yüklenilmesini kabullendiler, senaristlerle işbirlik olup onlar ya da yüklenmeye başladılar.

Spoiler: Göster
Son 2 bölümdür Gwen'i Arthur'a türlü türlü pislikler yaparken buluyoruz. Özellikle son bölümün sonundaki Merlin'in Gwen'i pis pis kesmesi işin büyü altında olmasından çıkıp gerçek bir davaya dönüştüğünün göstergesi. Zaten sevilmeyen bir karakter ve tiplemeydi, şimdi en azından hakkını vere vere uyuz olacağız hatuna. Lakin bu durum da Arthur2u iyice aptal pozisyonuna sokup duruyor. Bakalım hayırlısı.

9
Televizyon / Ynt: İşler Güçler
« : 31 Ağustos 2012, 04:09:15 »
Spoiler: Göster
Bu gece beni en çok güldüren olayı Ahmet'in kollarını hissetmeyip Sadi'nin kafaya geçirmesi, Sadi'nin de bunu o mahmurlukla fark etmemesiydi.


Bazı küçük detayları inanılmaz güzel işliyorlar. O küçük nüanslar diziyi dizi yapan bence. Ayrıca Ahmet Kural'ın da Feride temasındayken eski türk filmleri tarzı koşuşları çok hoş.

10
Televizyon / Ynt: İşler Güçler
« : 18 Ağustos 2012, 16:03:27 »
Yeni saati 21:45 olmuş. Haberiniz ola.

11
Eğlence & Mizah / Ynt: Üyelerle RÖPORTAJ!
« : 16 Ağustos 2012, 20:30:26 »
Mahvedeceğim seni Darli.  :hiha:  :-*

12
Televizyon / Ynt: İşler Güçler
« : 16 Ağustos 2012, 19:29:18 »
Bu arada bu hafta ortalık sallandı bir Acun Ilıcalı'nın Star'a geçmesi sebebiyle.
Yarıştan iki dizi çıkabildi. İşler Güçler ve Evlerden Biri. Evlerden Biri, yeni dizi olduğu için devam ediyor, İşler Güçler ise sosyal medyada birinci olması ve izleyici kesimine borçlu devamlılığı, tabi başarısının yanında. :)

Dizinin 8. bölümü bugün 22'de Star'da. Unutmayın :)
Bu da bölümün tanıtımı :)


http://www.startv.com.tr/dizi/isler-gucler/bolum/8-bolum-2-fragmani

13
Yüzüklerin Efendisi / Ynt: En sevdiğiniz karakter?
« : 13 Ağustos 2012, 17:40:44 »
Dikkatsizliğim sebebiyle Faramir'in yokluğundan mızıkçılık çıkarmışım resmen. :)
Affola deyip, Sam diyorum ben ilginç bir şekilde. Cevabıma kendim bile şaşırdım. Sebebi, bu listedekilerin en inançlısı, en cesuru ve en sadığı olduğu için. O yüzük Sam'siz zor yok edilirdi.

14
Televizyon / Ynt: American Horror Story
« : 13 Ağustos 2012, 17:01:17 »
Dizinin yaratıcısı Ryan Murphy.
Ryan Murphy kimdir peki?

Ryan Murphy, Nip/Tuck ve Glee gibi büyük, başarılı, ses getirmiş projelerin yaratıcısıdır.
Kendisi yeryüzünde en çok özendiğim insandır Nolan'dan sonra. Yaptığı her işin renginin farklı ve cezbedici olması gibi American Horror Story de aynı özellikleri taşımakta. Kurgusu ve senaryosu ile türündeki diğer çalışmalardan açık ara fark ile sıyrılmakta.

Geçenlerde Twitter söyleşisi oldu kendisinin. American Horror Story ile ilgili merak edilenleri cevapladı hesabından. Dizinin ikinci sezonunun 7 bölümünü çoktan yazmış olduğunu ve ikinci sezonun konseptininin aynı oyuncu kadrosu ile akıl hastanesinde geçeceğini bildirdi. Lakin içerik hayaletler vs değil Amerika'nın işlenen ünlü cinayetleri olacakmış.

Intro müziği ise aynı olabilirmiş, karar vermemiş henüz.

Merakla bekliyoruz :)

15
Sinema / Ynt: Ice Age 4: Continental Drift
« : 13 Ağustos 2012, 16:47:53 »
Bir filmin ikincisi veya üçüncüsünde başarı tutturmak çok zordur. Çünkü taze kanın üzerine bir şeyler sunmak gerekir ki ilgiyi kaybetmemeli izleyici. Benim bu ezberimi ilk bozan çalışma Buz Devri oldu. Serinin en iyi filmi bence kesinlikle 3. film iken geri kalan sıralama 1-2 diye gidiyordu. Buna güvenerek 4. filmi inanılmaz büyük bir heyecan ve neşeyle bekledim lakin bir o kadar hayal kırıklığına uğradım.

Artık yaşımın ilerlemesinden mi kaynaklıdır yoksa gerçekten senaryonun çok başarısız olmasından mı bilemedim. Hoş, Buz Devri hiçbir zaman çok über bir senaryoya sahip olmadı ama bazı küçük eklemeler ve mizah yönü ile inanılmaz samimi bulduğumuz bir animasyondu her zaman bizim için. Tabi ki bu kadar başarılı olmasının bir diğer sebebi de seslendirme idi. Bu sefer Yekta Kopan'ın seslendirmesini dahi sıradan buldum üzülerek söylüyorum ki. Ha filmde hoşuma giden bir iki sahne vardı, onlardan birisi keseli sıçanların hayat felsefesi diğeri de Mamut'un 'Oğlum bak git!' olayıydı. Bunun dışında sadece tebessümle izleyebildim animasyonu ve gerçekten çok üzüldüm. Bir devir daha kapandı diye.

Sayfa: [1] 2 3 ... 59