Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - chucky

Sayfa: [1] 2
1
Harry Potter / Üçlü MelezPrens'deki İlişkilerden Bahsetti
« : 08 Eylül 2008, 18:22:48 »
Teen magazin dergisi, Dan Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson ile Melez Prens'deki romantizm ve daha birçok şey hakında bir röportaj gerçekleştirdi:


Daniel Radcliffe

Harry ve Ginny Weasley’in öpüşme sahnesi nasıldı ?
Bence Bonie(Ginny) birazcık endişeliydi ve bende kesinlikle. Yakınımızda hiçbiyerde, insanların hayal ettiği kadar filme alınacak heyecanlı bir sahne  yok.İnsanları hayal kırıklığına uğratmaktan nefret ediyorum.

Rupert’a öpüşme sahnesi için herhangi bir tavsiyede bulundunuz mu ?
Orada değildim çünkü bu sahneyi ben eve gittiğimin ertesi günü çekmişler.İzleyemedim ve Rupert’la dalga geçemedim, ona gülemedim.Lavender ve Ron’un sahnelerini izlemeyi seviyorum, sanırım Rupert birazcık utanmış gözüküyor bu sahneleri oynarken, ve bu beni gerçekten güldürüyor.

İçinde biraz romantizm barındıran sahneleri çekmek eğlenceli mi ?
Ben daha karanlık sahneleri tercih ederim dürüst olmak gerekirse.Romantizmin eğlenceli olduğunu düşünüyorum, insanlar izlerken keyif alıyorlar fakat ben mağarada ölüme yaklaştığım o sahneden daha çok hoşlanıyorum.Romantizmden daha kolay.

Setteki komik anınız nedir ?
Rupert,Emma ve ben birazcık profesyonellikten uzağız çünkü kimi zaman gülmemizi kontrol edemiyoruz, ve bunun neden böyle olduğu hakkında bir fikrimiz yok.Birgün uniforma giymiş bisiklete binen küçük bir maymuna ait bir film kareleri  görmüştüm ve bunu düşünüyordum.Bunu Rupert ile paylaştım ki bunu yapılacak en  korkunç şeydir, ve  o gülmeye başladı. Ve Emma da "onları alt edemiyorsan onlara katılmalısın" diye düşündü.


Rupert Grint

Lavender Brown rolü seçmelerini izlediğinizi duyduk. Nasıldı?
(Gülüşmeler) Evet, seçmelerin sonlarına doğru gittim. İşin o yanında yer almak harikaydı. Birkaç işe yarar kız vardı, ama öpüşmedik. Sahneyi çekene kadar konu hakkında konuşmadık bile. Ama Jessie(Lavender) gerçekten mükemmeldi.

İksirler hikayenin büyük bir kısmını oluşturuyor. Gerçek hayatta Kimya'n nasıl?
Oldukça sevdim, özellikle de Bunsen gaz ocaklarıyla - ama okula çok fazla gitmedim çünkü öğrenimimin büyük bir kısmını sette tamamladım. Çok fazla deney yapmadık, bu yüzden o kısmı kaçırdım.

Sette birçok kez masa tenisi oynadığınız ve Emma'nın sizi yendiği şeklinde bir söylenti var?
Onunla oynamayı sevmiyorum çünkü bu gerçekten utanç verici. O Dan ve benden oldukça iyi, ama biz de artık gittikçe gelişiyoruz. Oldukça hızlıyız.


Emma Watson

7. filmde seride ilk kez öpüşeceksin. Bu konuda neler hissediyorsun?
Tamamen beceriksizce olacağını düşünüyorum, ama Dan ve Bonnie ile konuştum, ve anlaşılan, birkaç tekrardan sonra sıkıcı oluyormuş!

Hermione'nin kostümlerini seçerken hiç kostüm bölümüyle çalışıyor musun?

Evet. Artık yetişkin biri olduğumdan, daha da ilgili olmaya başladım. Başlangıçta insanların benim giydiğim kıyafetleri onunkine (Hermione) benzemesini hiç anlamamıştım. O zamanlar yaşım 10'du ve kostümler konusunda hep rahatsız olurdum çünkü kendi hayatımda öyle şeyler asla giymezdim! Çok uzun zamandır bu rolü oynuyorum ve artık çok daha fazla eğleniyorum.

Masa Tenisinde şampiyon olmanın sırrı nedir?
Ebeveynlerim oynadı ve onlar gerçekten rekabetçidir. Asla benim kazanmama izin vermezler ama ben tamamen iyi oldum. Dan ve Rupert onları yenebildiğime şaşırdılar. Rupert'ın en kötüsü olduğunu düşünüyorum.

2
Harry Potter / R.A.B Altıncıda
« : 10 Ağustos 2008, 20:02:04 »
Fransız One dergisi, Harry Potter ve Melez Prens'de Regulus Black karakterinin de yer alacağını yazdı.

Alıntı
"Geçmişi gösteren sahnelerde, biz hem Sirius'un kardeşi Regulus'un Ölüm Yiyenlere nasıl katıldığını hem de, Voldemort tarafından nasıl öldürüldüğünü göreceğiz".

3
Güzel çalışma ve söyleşi. Emeği geçenlere teşekkürler. :D

4
Harry Potter / Ynt: İlk Fragmanda Olacak Sahneler!!
« : 19 Mayıs 2008, 20:23:25 »
yalnız sahneleri Yates belirlemiyor, senaristin işi bu.

5
Sinema / Ynt: Terabithia Köprüsü
« : 09 Mayıs 2008, 00:55:31 »
kitap burda da : http://www.terabithia.com/books/terabithia.html

internetteki tüm kitapçılara baktım böyle bir kitap yok.

6
Sinema / Ynt: Terabithia Köprüsü
« : 08 Mayıs 2008, 00:10:38 »
Bende bu kitabı aradım heryerde ama bulamadım bi türlü.

7
Harry Potter / İlk Fragmanda Olacak Sahneler!!
« : 06 Mayıs 2008, 01:29:34 »
LeakyCauldron sitesinin edindiği bilgiye göre, Harry Potter ve Melez Prens fragmanının gösterim tarihi 16 Mayıs'taki Narnia: Prens Caspian filmi öncesinde. Söylendiğine göre fragmanda olan sahneler de şöyleymiş:

Kovuk'a saldırı, Bellatrix'in alay edişi, Draco trende, Slughorn ve Snape'in anlık görünümü, Dumbledore mağarada, Harry/Ginny ilişkisini açıkca gösteren bir sahne, Quidditch ve Üçlünün anlık görünümü ve Ron'dan bir komiklik.

Şimdilik bunlar sadece bir söylenti ve Warner Biladerlerden ileriki günlerde fragmandan resimler ve daha çok bilgi bekleniyor.

8
Eğlence & Mizah / Ynt: Numeroloji
« : 03 Mayıs 2008, 00:42:16 »
Numeroloji HP okuyanlar bildiği bişey aslında: Aritmansi.

9
Filmler / McKellen Hobbit'e doğru..
« : 02 Mayıs 2008, 14:45:49 »
Britanyalı bir film dergisine göre , Ian McKellen, J.R.R. Tolkien'in fantastik kitabı "The Hobbit"'in sinema uyarlamsında Gandalf cüppelerini tekrar giyeceğini söyledi. Fakat McKellen'in danışmanı Clair Dobbs, son düzenlemelerin, henüz  yapılmadığını söyleyip bu konu hakkında uyarıda bulundu: "Elbette o, oynamayı ister fakat hiçbir şey kararlaştırılımadı yada imzalanmadı."

10
"şu anda çok meşguluz" derse, tabi bozulur araları :D

11
Zahmet etme ben çevirdim.

Alıntı
Bütün beklentilere karşı serinin altıncı bölümü, bir önceki kadar karanlık olmayacak. Harry'nin yol göstericisi, Dumbledore'un trajik sonuna rağmen film gerçekte, Harry ve en iyi arkadaşı Ron'un kız kardeşi Ginny Weasley'in arasında ilginç ve komik bir aşkın etrafında dönüyor.

Radcliffe bu konu hakkında şunları söylüyor: "Karmaşık bir hikaye, basit bir aşk değil, çünkü Harry, Ron'un yakın arkadaşı ve Ginny de onun kız kardeşi ve Harry kendini huzursuz hissediyor".
Yönetmen David Yates'e göre, "Beşinci film, hayli şiddetliydi, ama bunun yanı sıra daha çok komedi de var. ilişkilerde birçok kurnazlık, cinsel ve duygusal gerilim de çokca". Filmde ayrıca birçok aksiyon ve bol bol sihir olacağı söyleniyor ve kitapta olmayan bir sahnede yer alacak.

Dergi ayrıca sete gittiği gün, Severus Snape'i oynayan Alan Rickman ve Slug Klubünün parti sahnesini de gördüğünü söylüyor.


12
katılıyorum. bence filmler kitapların cilası, fazla ciddiye almamak lazım. :)

13
en büyük sorun, filmin nereden kesileceği.. bence can alııc bir noktadan kesilmeli ki insnalar 2. bölümü iple çeksin.. mesela yadigarları öğrendikleri bölüm olabilir.. izleyicide büyük merak uyandırır bana göre.. :)

14
bu TNT e2 ve cnbce'nin pabucunu dama atacak cinsten yayınlar yapmakta, yapacakta..

15
Kitaplar / Hobbit’in ilk baskısı rekor fiyata satıldı
« : 19 Mart 2008, 13:56:22 »
İngiliz yazar J.R.R Tolkien’in fantastik kurgu romanı “The Hobbit”in ilk baskılarından biri, Londra’daki bir müzayedede rekor fiyat olarak nitelenen 60 bin sterline (yaklaşık 150.000 YTL) satıldı.

Tolkien’in yakın arkadaşı Elaine Griffiths’e ithaf ettiği ve imzaladığı kitabın, açık artırmaya telefonla katılan kimliğinin açıklanmasını istemeyen bir kişi tarafından satın alındığı bildirildi.

Sayfa: [1] 2