Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - zimmer.zt

Sayfa: [1]
1
Liman Kütüphanesi / Ynt: İndirimler
« : 17 Mayıs 2017, 10:09:02 »
Arkadaşlar, Witcher 22,75 TL.

http://www.idefix.com/Yayinevi/pegasus/s=7826

İthaki'de de %35 indirim var.

http://www.idefix.com/Yayinevi/ithaki-yayinlari/s=5119

Kargo bedavaları var bugün bu arada.

2
Liman Kütüphanesi / Ynt: İndirimler
« : 06 Nisan 2017, 14:00:09 »
Alıntı
Beyler, buyrun o zaman.

Biz çıkalım o zaman :) Az da değiliz hani :)

:D :D Aaa eşeklik ettim, kusura bakmayın. Son sayfadaki kullanıcıların hepsinin cinsiyeti erkek göründüğünden öyle hitap ettim. :(

Ben de dayanamadım, takıldım size :)

Bu arada Sandman indirimi gerçekten iyiymiş ama Idefix son zamanlarda kullanıcılarını epey üzüyor -_-

Hepsiburada'nın müşteri şikayetlerini gözetip Aras Kargo'ya dönmesi gibi, Idefix de Yurtiçi Kargo'yu bırakmalı artık.

Açıkçası Aras Kargo da çok iyi değil. Önce kargo şirketlerinin kendisini düzeltmesi gerek. Perakendeciler daha hızlı aksiyon alabiliyorlar herhangi bir sorunda (yeter ki sistemleri geçici bir süreliğine arızalı olmasın :D ) Bana kalırsa Idefix, Hepsiburada gibi online mağazalar tek bir kargo şirketi yerine birden fazla kargo şirketiyle çalışmalı. Müşteriler de istediği kargocuyu seçebilmeli ya da Bukoli vb. alternatif lojistik firmaları olmalı. Tek bir seçenek hem müşteri açısından hem de satıcı açısından sıkıntılı bir durum.


3
Liman Kütüphanesi / Ynt: İndirimler
« : 06 Nisan 2017, 13:51:34 »
Alıntı
Beyler, buyrun o zaman.

Biz çıkalım o zaman :) Az da değiliz hani :)

:D :D Aaa eşeklik ettim, kusura bakmayın. Son sayfadaki kullanıcıların hepsinin cinsiyeti erkek göründüğünden öyle hitap ettim. :(

4
Liman Kütüphanesi / Ynt: İndirimler
« : 06 Nisan 2017, 13:45:16 »
Link paylaşımlarının serbest olduğunu bilmiyordum. :)

Hanımlar ve Beyler, buyrun o zaman. (Düzeltildi)

http://www.idefix.com/Kitap/Metro-Kutulu-Set-3-Kitap-Takim/Edebiyat/Roman/Bilim-Kurgu/urunno=0001697043001

http://www.idefix.com/Kitap/Sandman-Seti-%E2%80%93-3-Kitap-Takim/Neil-Gaiman/Cizgi-Roman/urunno=0001696935001

http://www.idefix.com/Yayinevi/ithaki-yayinlari/s=5119

Şu an Idefix'te bahar fuarı var. Geçtiğimiz aylarda yaşanan sıkıntılar sistem yenilenmesinden kaynaklıymış. (D&R'daki bir personelden duydum) Şu an gayet stabil siparişler. Ayrıca Yurtiçi Kargo'dan kargo aşamalarıyla ilgili sürekli SMS de geliyor. Bir de önceden kitap sayfalarında ciltli/ciltsiz versiyonu aynı anda göremiyorduk. Şimdi bu da mümkün. Aynı sayfadan farklı basım tiplerini seçebiliyorsunuz. Güzel değişimler oluyor ama bakalım umarım artık bizleri bekletmez Idefix. :)

5
Oyunlar / Ynt: Call Of Cthulhu Duyuruldu!
« : 06 Nisan 2017, 11:03:09 »
Bloodborne oynamadıysanız, en iyi Lovecraft uyarlaması olan bu oyunu kaçırmayın derim. Çünkü Call of Cthulhu hayal kırıklığı olacak bence.

6
Oyunlar / Ynt: PS4 almalı mıyım?
« : 06 Nisan 2017, 10:56:34 »
PS4 almalısın. Cevabım net. Exclusive oyunların daha başarılı olduğu gerçeği var bir kere. Last of Us, Horizon Zero Dawn, Bloodborne gibi sağlam eleştirmenlerce fevkalade notlar almış oyunlar sadece PS4'te var. Kampanyaları çok iyi ve sık. Bir oyun almak istiyorsun ve almak istediğin oyun arkadaşında mı var? Sana yayın açsın ve oyunu izle. Youtube'da gezin. Oyunlarda çektiğin videoları düzenle, paylaş ve sosyal medya hesaplarından yayımla. Netflix uygulamasında dizi izle. Spotify'la oyun oynarken müzik dinle. Browser'a girip internette sörf yap. Blu-ray film izle. Artık birçok oyun sadece konsollara çıkıyor. Strateji türü gibi spesifik oyun türlerine meraklı değilsen kesinlikle PS4 almalısın.

Bu arada bundle adı verilen yanında oyun veren paketleri almayı tercih et. 500 GB'lık slim PS4 yanında birkaç exclusive oyunla birlikte (Uncharted, Last of Us ve Driveclub hediye eden bir paket görmüştüm. Tükenmediyse Türkiye'nin büyük online sitelerinden birinde vardı, bakabilirsin.) Fiyatı 1,299 TL. Ve kesinlikle kurumsal perakendecilerden al konsolunu. Sony Garantisi olması önemli.

7
Oyunlar / Ynt: Dark Souls ve Bloodborne
« : 06 Nisan 2017, 10:47:17 »
Bearer of the curse...

Şunu, şuraya bırakayım öncelikle; https://www.youtube.com/watch?v=p9hoAyx3-0I&t=4s

DS2 ve DS3'ü oynadım. Birincinin PC'ye aktarımı çok kötü olduğu için, oynamayı düşünmüyorum. Çok güzel oyunlar. Sadece oynanış olarak değil, lore olarak da severim. Saatlerce, lore ve teoriler okuduğum olmuştur. Bu tarz, her bir köşesi ve detayı elle dokunmuş, orijinal bir tecrübe sağlayan oyunlar hoşuma gidiyor. Devasa açık dünyaların kopyala+yapıştır haritaları, görevleri ve NPC'lerini sevmiyorum. Tabii ki, bu kişisel bir tercih.

Bu oyunların konusu açılınca, hep aklıma geliyor. DS2 ilk Souls oyunumdu ve 30 saat kadar oynayıp, level 120'ye geldim. Epey bir zorlanmıştım, hem de aşırı derecede. Ancak, başka şeyler girdi ve ara vermek zorunda kaldım. Daha sonra DS3 çıktı ve onu bitirdim. DS2'ye tekrar döndüğümde, tıklamalar ile karakterimin animasyonu arasında bir gecikme olduğunu farkettim. Bunu, DS oyunlarının yapısında olan bir şey sanmıştım önceden fakat DS3'ü de oynamış olduğum için, böyle olmadığının bilincindeydim artık. Biraz araştırmayla, PC'ye aktarılırken, ayarlara böyle bir şey konmuş olduğunu gördüm ve gecikme özelliğini kapadım. Oyuna tekrar başladığımda, on kiloluk antrenman ağırlıklarını çıkarmış bir atlet gibiydim :D Çok daha zora alıştığım için, oyun kolay bile geldi o noktadan sonra. Bir örnek verecek olursam, Naruto'da Rock Lee'nin ağırlıkları ilk kez çıkardığı sahneyi gösterebilirim.

Düzenleme: DS serisinin, felsefi bir yönü olduğu da görüşündeyim. İnsan ruhlarının kara olması ve kara ruhlar ile Abyss'in yarattığı etkiler, karanlıkla dolu bir dünyanın içinde bile insanın değerli, korumaya değer şeyler bulabilmesi vs. Örneğin, Irina of Carim'e ilk rastladığımda, epey etkilenmiştim ve onun yan görevini sonuna kadar götüreceğimi anlamıştım. Serinin bu felsefi yanı, Berserk'ten ağır esin alındığı düşünülürse, şaşırtıcı değil.

Ahh, who's there?
Is someone there, anyone?
The dark surrounds me, nibbles at my flesh.
Little creatures, they never stop biting.
So please, hold out your hand, and touch me...


Ashen One, selam!

Öncelikle Dark Souls I konusundan bahsedeyim. Ben ilk olarak Dark Souls I'i oynamıştım bilgisayarda. Klavye mouse ile hem de. Evet, bazı noktalarda FPS 30'dan 10'lara düşüyor ama öyle oynanmayacak kadar da kötü değil. Hatta yeni patchlerle birçok sorun düzeldi. Dark Souls I'i ve DLC'si Prepare To Die'ı kesinlikle oynamalısın o zaman Dark Souls III senin için çok anlamlı olacak. Dark Souls III, 1. oyunun doğrudan devamı. Dark Souls II ise From Software'in B Takımının yaptığı bir oyun olduğu için hikayesi de biraz spin-off gibi. Evrenin felsefesini inceliyor özellikle Scholar of the First Sin versiyonuyla 3 DLC'yi de oynarsan Dark Souls evrenindeki dualizmin yanıtlarına ulaşıyorsun.

Dark Souls kesinlikle felsefenin sınırlarını zorluyor.

Büyük bir ihtimalle biliyorsundur, Irina of Carim'in görevini tamamladığında bir Firekeeper oluyor ve Irina'dan level atlayabiliyorsun. Tıpkı Shrine'daki Firekeeper gibi.

Dark Souls serisi ilk göz ağrım, onun yeri bambaşka. Demon's Souls da öyle ama favorim Bloodborne'du. Lovecraft uyarlaması olduğu için o oyunun daha karanlık, daha yoğun atmosferine bayılıyorum. Üstelik o kadar karanlığın içinden birçok duygusal öyküler çıkması da cabası.

8
Oyunlar / Dark Souls ve Bloodborne
« : 05 Nisan 2017, 11:54:05 »
Arkadaşlar merhaba,

Aranızda From Software'in güzide oyunları Dark Souls serisini ve Bloodborne'u oynamış olanlar var mı? Buna Demon's Souls da dahil.  8)

9
Arkadaşlar merhaba,

Sevdiğim eserlerin koleksiyonunu yapmayı çok severim. Özellikle oyunlar, müzik albümleri ve kitaplar... Metro serisinin oyunlarını daha çok beğensem de (olay örgüsü ve evreni daha dolu, atmosferi daha yoğun) kitaplarını da arşivimde tutarım.

Geçtiğimiz günlerde serinin 3. kitabı olan Metro 2035 piyasaya sürüldü. Metro Kutulu Set 3 Kitap Takım halinde şu an ünlü bir online kitap sitesinde %40 indirimli. 3 Kitap set halinde 47 liraydı yanlış hatırlamıyorsam. Kaçırmayın bence. (Ben eskiden öncekileri bölümleri tek tek aldığım için çok pişmanım şu an  ;D )

Sayfa: [1]