Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - LewsTherin

Sayfa: 1 2 [3] 4 5
31
Televizyon / Ynt: Fringe
« : 01 Ocak 2010, 21:09:03 »
geçen gün forumda tanıtımını gördükten sonra baya bir merak etmiştim.ayrıca konu olarakta benim ilgi alanıma girdiği için izlemeye karar verdim.sonunda ilk 3 bölümünü izleyebildim.gerçekten güzel bir dizi.en kısa zamanda bitirmeyi planlıyorum.Sadece Walter için bile izlerim :)
Özellikle filmdeki imkansız gibi olan olayların temelinin bilime dayanması, teoride olayların gerçekleşebilir olması dizinin en güzel yanı.
 

32
Kayıp sembole bugün başladım.
Dan Brown'un her zamanki gibi güzel bir kitap yazdığından eminim.

33
Duyurular / Ynt: Yeni yılınız kutlu olsun!
« : 31 Aralık 2009, 22:02:24 »
herkese teşekkür eder,birlikte kayıp rıhtımla nice mutlu yılbaşlarına derim.herkesin yeni yılı kutlu olsun.

34
yeni yıla arkadaşlarla dolaşıp gezerek girecez.geçen yıl hiç birşey yapmamıştım.bu sene eğlencenin dibine vurmayı planlıyorum.çalışan arkadaşlar içinde onlar adına sabır diliyorum.

35
yani benim en sevdiğim fantastik seri ki çoğu kişi içinde öyledir.seriyi okuduktan sonra çoğu kitabı onla karşılaştırmaya başladım.bende diğer kitaplar için çok yüksek bir beklenti oluşturdu :)
umarım en kısa zamanda okursun seninde bana hak vereceğini düşünüyorum.

36
Alıntı
Ben hikaye yazmanın teknik bir iş olduğunu düşünmüşümdür hep. Özellikle fantastik hikayelerin. Öylece başlayıp bir yere varmasını bekleyemezsin. Bir soru sordurduğun anda o sorunun cevabını ve hangi bölümde açıklayacağını biliyor olman gerekir..Ayrıca ilişkiler -sadece aşk değil tüm ilişki çeşitleri- çoğu zaman hikayeyi yürüten ana dayanaktır bana göre.

cok haklısın zaten buna ulaşan fantastik eser yerini göstermiştir.bu konuda özellikle zaman çarkı iyi bir örnek.

37
Yüzüklerin Efendisi / Ynt: En sevdiğiniz karakter?
« : 30 Aralık 2009, 19:26:27 »
aragorn ve diğer dedim.bombadil karakterini severim.tabi arwenin yeride ayrı :)

38
Eğlence & Mizah / Ynt: En Sevdiğiniz Çizgi Film Hangisi?
« : 30 Aralık 2009, 17:59:22 »
pokemon, beyblade ve tsubasa.az mı tsubasa oyunu oynadım bea :) en sevdiklerim bunlardır

39
Eğlence & Mizah / Ynt: Hayalleriniz..?
« : 30 Aralık 2009, 17:11:22 »
pariste eyfel kulesinde yemek yeyip, paris sokaklarında dolaşmayı hep istemişimdir :)

40
güzel bir bölüm olmuş şuan ne olacağını kestirmek gerçekten çok zor.Oğuz'un olayı garip geldi.
Spoiler: Göster
birde keremin annesi gerçekten keremi mi gördü? çünkü kerem anıla nerede olduğumu bilmiyorum filan diyordu.eğer mezarlıktaki kerem gerçek kerem değil ise oğuz 'ona inanma' derken keremimi kastediyor.

bu bölüm baya bir aklımda soru işareti bıraktı :) devamını merakla bekliyorum.kalemine sağlık.

41
Kurgu İskelesi / Ynt: Geradon Yazıtları - 4. Bölüm Eklendi
« : 27 Aralık 2009, 19:15:00 »
hikayeni şimdi bitirdim.hikayen akıcı bir şekilde devam ediyor.yalnız olay kurgun hikayeleri yayınlayış hızına göre biraz yavaş ilerliyor.
birde ayla ve hakanın güçlerinden direk bahsetmesen daha iyi olurdu.yine geçmişe gidip güçlerini kullandıkları bir bölüm yazsaydın yada güçlerinden biraz daha geç bahsetsen bence daha iyi olurdu.çünkü şimdi hiç bir ipucu vermemişken bir anda onların gücü olduğu ortaya cıktı.oysa ben sadece cocukların güçleri olacagını düşünmüştüm.
bunların dışında hikayen çok sürükleyici biraz daha aksiyonla çok harika olur.devamını bekliyorum.

42
Sinema / Ynt: En Son İzlediğiniz Film?
« : 22 Aralık 2009, 20:38:21 »
Avatar..

43
Sinema / Ynt: Avatar (2009)
« : 22 Aralık 2009, 20:36:07 »
     sonunda tüm şüphelerimi bir kenara bırakıp filmi izledim.film gerek kurgusal gerekse görsel olarak üst seviyede.filmde insanların farklı bir dünyayı işgal amaçlı sömürmeye çalışması gerçek hayatta çoğu olayla bağdaştırılabilir.özellikle bazı sahneler bende sanki avrupalılar kızılderileri tekrar katlediyor izlenimini uyandırdı :) aynı şekilde amerikanın ırak'ı işgalinede benzemiyor değil.
     filmde insanların bu kadar kötü gösterilmesi insanın garip bir şekilde hissetmesine sebep oluyor.filmin ortasında birde baktım navileri destekliyorum :)Filmde bazı sahneler görsel olarak terminatörü andırmıyor değil kurguda bazı benzerlikler dikkatimi çekti.James Cameronun imzasını taşıdığı hissediliyor. Filmin ileri sinema teknikleriyle hazırlanması filmden ayrı bir zevk almamı sağladı.Kurgusuda bir noktada özgünlüğünü koruyor.Filmin süresinin uzun olması ve filmdeki olağanüstü 3D teknolojisi filmdeki eksik yanları çok iyi kapatıyor.
    sonuç olarak kendim şahsen filmden çok etkilendim.uzun süredir izlediğim en güzel filmdi.filmi izlemekte tereddüt eden arkadaşlara tavsiye ederim.burdan James Cameronu da tebrik ederim benim böyle güzel bir film izlememi sağladığı için :)

44
geçen gün sitede karşılaştığım İhsan Oktay Anar'ın Puslu Kıtalar Atlasını okuyorum.meğer kitap evde varmış bende sitede tavsiye edildiği için başladım.kitabı bir türk yazdığı için baya bir hevesli başladım en kısa zaman bitirmeyi umuyorum.

45
yüzük kardeşliğinde olmak güzel olurdu.yüzük kardeşliğinde bir elf olmak :)

Sayfa: 1 2 [3] 4 5