Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Black Helen

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 9
16
Diğer Fantastik Eserler / Yarım Dünya // Hiromi Goto
« : 15 Aralık 2012, 16:57:52 »

Yazar Hiromi Goto'nun çılgın ve karanlık dünyasında bir yolculuğa çıkmaya hazır olun... İthaki Yayınları etiketiyle çıkan "Yarım Dünya" raflardaki yerini almaya başladı.

Sevgi dolu ama ihmalkar bir annenin tek kızı olan Melanie Tamaki çevrede pek rağbet görmeyen bir çocuktur. Fakat bir gün okuldan eve dönüp annesinin ortadan kaybolduğunu fark etmesiyle tüm hayatı değişir: Bay Tutkal adlı pespaye bir yaratık onu Yarım Dünya'ya götürmüştür. Böylece Melanie annesini kurtarmak üzere Yarım Dünya'ya doğru zorlu ve karanlık bir yolculuğa çıkar.

Ödüllü yazardan macera dolu, çarpıcı bir roman...

Alıntı
Sıradışı ve unutulmaz bir eser.
-Neil Gaiman-

Çevirisini Bülent O. Doğan'ın, yayına hazırlığını ise Seda Ersavcı'nın üstlendiği kitabın tanıtım ve künye bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

17
Çizgi & Anime / Psycho Pass
« : 08 Aralık 2012, 23:41:11 »


Cyberpunk tarzda bir yeni dönem animesi olan Psycho Pass, Sbyl Sistemi adı verilen ve insanların duygusal analizini yaparak suç işleme olasılıklarını hesaplayan bir teknolojinin geliştirildiği yakın geleceği konu alır. Zihinsel analizleri yani Psycho Pass'leri “bulutlanmış” olan potansiyel suçluları yakalamak için ise Kamu Güvenliği Bürosuna bağlı Unit 1 adında bir devlet birimi kurulmuştur. Bu birimde müfettişlerin yanı sıra tehlikeli fakat bir o kadar da yetenekli eski potansiyel suçlular olan infazcılar da görev almaktadır.

Anime genel olarak insanların Psycho Pass'lerinin bulutlanmaması ve Sybil Sistemiyle karşı karşıya kalmamak için koyunlar gibi ve teknolojiye bağımlı halde yaşadıkları bir dünyada geçiyor. Şu ana kadar dokuz bölüm yayınlandı sanırsam ve animenin yirmi iki bölümden oluşması planlanıyor. Pek anime izleme alışkanlığı olmayan biri olarak her bölümünü neredeyse saat sayarak beklediğim nadir animelerden o yüzden yeri ayrı bende.

Aynı zamanda Psycho Pass yönetmenlerinden Katsuyuki Motohori (Antique Bakery ve Night Head Genesis uyarlamaları ile Space Travelers) ve Senarist Gen Urobuchi (Fate/Stay Night külliyatı, Madoka Magica) verdikleri bir demeçte “çoğu bayan seyirciye hitap etmeyecek ve kabul görmeye başlayan anime trendlerine karşı durmak isteyen” bir seriyi hayata geçirdiklerini söyleyerek takdirimi kazandılar.

Animeden Görseller :

Spoiler: Göster








Opening ve endingi de ayrı hoşuma gitti.

18
Diğer Fantastik Eserler / John Gardner // Grendel
« : 08 Aralık 2012, 20:05:49 »

Anglo-Sakson edebiyatının en eski ve en ünlü destanı Beowulf'u, bir de Grendel'ın gözünden okuyun!

Amerikan yazar John Gardner'ın 1971'de yazdığı bir paralel roman olan Grendel, Anglo-Sakson efsanesi Beowulf'un, düşmanı Grendel'ın bakış açısından yazılıp yorumlanmış bir biçimi. Roman dünyanın anlamını aramak, edebiyatın ve mitolojinin gücü ve iyi ve kötünün dünyası üzerine bir sorgulama içeriyor.

Grendel, Gardner'ın en çok bilinen ve incelenen romanı. Kitabın bazı baskıları Emil Antonucci tarafından yapılan Grendel'ın kafasının soyut bir kabartmasını taşıyor. Roman, basıldıktan on yıl sonra 1981 tarihli "Grendel Grendel Grendel" adlı bir animasyona uyarlandı.

Alıntı
Gardner kendisine dünya çapında ün kazandıran bu romanda, sadece korkunç görüntüsünden ibaret bir varlığa, bir iç dünya ve ruhsallık katarak onu çağdaş edebiyatın en unutulmaz antihümanist ve nihilist kahramanına dönüştürüyor.

Çevirisini Azize Özgüven'in yaptığı, Yapı Kredi Yayınları'ndan çıkan kitabın tanıtım ve künye bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

19
Duyurular / Yazarlar Sırlarını Paylaşıyor!
« : 06 Aralık 2012, 21:03:21 »

Konak Belediyesinin katkılarıyla gerçekleşecek olan Yazarlık Okulu projesi, 15 Ocak'ta başlıyor!

Yazarların sırları ilk kez ortaya çıkıyor. Yazmaya gönül veren ama nasıl başlayacağını bilemeyenler ve daha iyi yazmak için ipuçlarına ihtiyaç duyanlar için özel olarak düşünülen Yazarlık Okulu, yazmanın tüm dinamiklerini ünlü yazarların kendilerinden öğrenme fırsatı sunacak. Üstelik sevilen yazarlar kendi romanları üzerinden yola çıkarak verecekleri eğitimlerde, baştan sona bir romanın yaratım sürecini irdeleyecekler. İlk kez, konusunda başarısını kanıtlamış beş yazarın bir arada olacağı proje, ileride açılabilecek gerçek bir okulun da ilk adımı olabilir. Katılımcıların atölyeler sonunda bir de kısa öykü yarışmasına katılacağı projede, kazanan isim 6 Nisan'da Konak Belediyesinin düzenlediği Öykü Günleri'nde açıklanacak.

Yazarlık Okulu Programı şu şekilde yapılacak.

15 Ocak Salı ve 16 Ocak Çarşamba 18.30 / 20.30 : İnci Aral - Roman Sanatı, Romanın Hayata Tanıklığı 'Yeni Yalan Zamanlar' üçlemesi üzerinden romanın temel öğeleri ve gelişme süreçleri

22 Ocak Salı ve 23 Ocak Çarşamba 18.30 / 20.30 : Buket Uzuner - Bir Romanın Anatomisi - Su romanı

29 Ocak Salı ve 30 Ocak Çarşamba 18.30 / 20.30 : Gülşah Elikbank - Fantastik Kurgu Türleri - Günebakan Üçlemesi üzerinden yerli fantazya

5 Şubat Salı ve 6 Şubat Çarşamba 18.30 / 20.30 : Hakan Günday - "Bir Roman Deneyimi: Azil"

12 Şubat Salı ve 13 Şubat Çarşamba 18.30 / 20.30 : Nermin Bezmen - "Köklere Zihinsel ve Ruhsal Yolculuk" "Kurt Seyt & Shura

YER: Alsancak Türkan Saylan Kültür Merkezi

Başvuruyu Konak Belediyesi Kültür Birimi'ne yapabilirsiniz.

20

Kayahan Demir'in korku ve gerilim tarzı öykülerini bir araya getiren "Çağdaş Esaret Kampı" raflardaki yerini almaya hazırlanıyor.

Bu kitap sizi Kefensizler Mezarlığı'na götürecek. Yazıları yok olmuş mektupları okuyacak, Ceset Ressamlığı'nın doğuşuna tanıklık edeceksiniz. Çağdaş Esaret Kampı'na ellerinizle gönderdiğiniz insanları göreceksiniz. Sen Bensin Ama Ben Sen Değilim, diyen biriyle karşılaşmamak için dua edeceksiniz.

Rüya İle Gerçek Arasındaki İnce Çizgi'ye düşmemek için HEP uyanık kalacaksınız. Hayatınızın kadınını Gölgedeki Sır Perdesi'ne saklandığını öğrenecekSİNİZ. Korku ve gerilim yüklü bu öykülerin saydam kancalarından Ve Ölümün Soğuk Nefesi'nden kaçamayacaksınız..."

Alıntı
"Astronomi'den ceset ressamlığına, sigaradan kan donduran cinayetlere, gerçekçi rüyalardan esrarengiz intiharlara ve sayısız sadistliklere gebe olan korku ve gerilimle kaplı yedi öykünün saydam kancalarından kaçamayacaksınız! Ve çıkışınız, girişiniz kadar kesinlikle kolay olmayacak!"

Yakın Plan Yayınları'ndan çıkacak kitabın tanıtım ve künye bilgileri için buraya tıklayabilirsiniz.

21

Alev İnan'ın korku türündeki yeni kitabı "Anne Işıkları Açık Bırak" çok yakında raflardaki yerini almaya hazırlanıyor. Yazar bu kitabında modern çağ arazlarıyla paralel giden korkuları, ilginç ve düşündürücü on üç öykü ekseninde, zaman zaman mizahi bir anlatımla dile getiriyor.

"Korku Tanrısı Phobos sıkılmıştı. Savaşlar da eskisi gibi değildi ki artık. Şimdilerde bir düğmeye basmakla her şey bir anda olup bitiyordu, patlatan ile patlayana düşünecek vakit kalmıyordu. Korku Tanrısı daha renkli olduğunu düşündüğü bir alan yaratmıştı kendine. Phobos şöyle derin bir soluk alıp doğruldu. Aşağı, sıradan insanların meskenlerinde ateş gözleriyle göz gezdirdi, eline korkulardan birini aldı ve fırlattı... "Kime denk gelirse artık..." diye fısıldadı ve korkunç dişlerini göstererek gülmeye başladı..."

Korku Tanrısı Phobos, insanların yüreklerine bu duyguyu saçmayı amaçlarken, korkuların sayısının bir gün beş yüz otuzu bulacağına hesaplamamıştı belki.

Öykülerin baş kahramanları kimi zaman aşktan, yalnızlıktan, kimi zaman evlilikten, ölümden, bazen ilahi adaletten, cehaletten, güzelliğini yitirmekten ve hatta korkusuzluktan korkuyor.


Perran, Emre,Yaşar, Rana Selçuk ve Varol, hepsinin öyküsü farklı ama hepsinin dehşeti aynı...

Lakin biz baştan alalım, her şeyin başladığı noktadan; Bir çocuğun karanlık korkusundan...

Dharma Yayınları'ndan çıkacak olan kitabın tanıtım ve künye bilgileri için buraya tıklayabilirsiniz.

22
Diğer Bilimkurgu Eserleri / Kemik Titreten - Cherie Priest
« : 27 Kasım 2012, 22:14:40 »

Cherie Priest'in Hugo ve Nebula adaylıkları ile Locus Ödülü bulunan "Kemik Titreten" (Boneshaker) kitabı Karakedi Yayınları etiketiyle raflardaki yerini aldı!

Yazar geçen sene kitabın Türkiye yayın haklarının satın alındığını ve yakın zamanda Türk okurlarla buluşacağını Twitter üzerinden belirtmişti. Nihayet Bilge Kültür Sanat Yayıncılık'ın bünyesinde yer alan Karakedi Yayınları'ndan kitap dilimize çevrildi.

Amerikan İç Savaşı'nın ilk zamanlarında, buzlarla kaplı Klondike bölgesinde altın olduğuna dair söylentiler yüzünden bir yığın insan Kuzeybatı Pasifik'e akın eder. Amerikalı kanun koyucular Alaska bölgesini alıp almamayı tartışırken Rusya, buzun altındaki madeni çıkartacak bir makine yapması için Leviticus Blue adındaki bir mucitle anlaşır. Dr. Blue'nun Olağanüstü Delicisi Kemik Titreten işte böyle ortaya çıkar.

Ama Kemik Titreten daha ilk denemesinde kontrolden çıkıp Seattle şehir merkezinin altını üstüne getirir ve sayısız insanın ölümüne neden olur. Ne var ki bu devasa aletin yol açtığı felaketin büyüklüğü daha sonra anlaşılacaktır: Kemik Titreten, soluyanları birer yaşayan ölüye çeviren zehirli bir gazın yüzeye çıkmasına sebep olmuştur.

Felaketten on altı sene sonra harap haldeki toksik şehrin etrafı artık bir duvarla çevrilidir. Dr. Blue'nun dul eşi Briar Wilkes ve oğlu Ezekiel de bu virane şehrin sakinlerindendir. Dr. Blue'nun kötü şöhreti hayatlarını daha da zorlaştırsa da onlar ayakta kalmayı başarır. Ta ki bir gün Ezekiel tarihi yeniden yazmak için duvarın diğer tarafına doğru tehlikeli bir yolculuğa çıkana dek.

Ezekiel'i duvarın diğer tarafında gözü dönmüş zombilerle, hava korsanlarıyla, tepeden tırnağa silahlı mültecilerle ve dolu bir şehir beklemektedir. Ve onu oradan sağ salim çıkartabilecek tek kişi annesi Briar'dır.

Alıntı
"Olağanüstü detaylarla bezeli pür şamata bir steampunk-zombi-zeplin macerası! Bu kitaba can dayanmaz!" - SCOTT WESTERFELD

Çevirisini Gülden Özbilun'un üstlendiği kitabın tanıtım ve künye bilgileri için buraya tıklayabilirsiniz.

23

Kayra Keri Küpçü'nün kaleme aldığı ve Gerekli Şeyler Yayıncılık'tan çok yakında raflardaki yerini alacak "Çizgilerin Gücü Adına" kitabı, geçtiğimiz günlerde görücüye çıktı!

Özellikle eskileri hatırlayanların, eski çizgi filmleri özleyenlerin oldukça hoşuna gidecek bu kitapta aradağınız her şeyi bulacaksınız. Eğlenceli ve sürükleyici olmasının yanı sıra bir kaynak kitabı niteliğinde de kullanabileceğiniz eserin dilerseniz gelin tanıtım yazısında neler yazdığına hep beraber göz atalım.

"Arkadaşlarınızla konuşurken aklınıza gelip bir türlü dilinizin ucundan çıkmayan çizgi filmlerin kitabı.

2000 yılından önce ülkemiz televizyonlarında yayınlanmış tüm çizgi filmleri bu kitapta bulacaksınız. Bu kitap, Türk televizyonculuk tarihi açısından da önemli bir kitap olması dışında; çocuklarınıza bırakabileceğiniz rengarenk, anılarla dolu bir miras olacak. Kafanıza takılan bir çizgi film olduğunda her an elinizin altında bulunması gereken, hatırladığınız ve hatırlayamadığınız çizgi filmlerin olduğu bir kaynak kitap. Hâlâ çizgi film izliyorsanız ve eski çizgi filmleri anıyorsanız bu kitap sizin başucunuzdan eksik olmayacak!"

"Geride kalmış mutlu anları hatırlamaya hazırlanın. Çizgilerin Gücü Adına, televizyonculuk tarihi açısından da önemli bir kitap bence. Şimdi Shrek, Buz Devri, Madagascar, vb. ortalığı kasıp kavuruyor. Onlar yokken bunlar vardı işte."
- Sevin Okyay


Diğer bir güzel haber ise kitap ilk olarak halihazırda devam eden Tüyap İstanbul Kitap Fuarı'nda görücüye çıkacak ve 24 Kasım 2012 tarihinde, yani önümüzdeki cumartesi yazarı tarafından Gerekli Şeyler standında saat 14:00 - 16:00 arası imzalanacaktır. Detaylı bilgiyi facebook etkinlik sayfasında bulabilirsiniz.

Editörlüğünü Güliz Dülgeroğlu Küpçü'nün, kapak görselini ise Ertaç Altınöz'ün hazırladığı kitabın tanıtım ve künye bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

24
Diğer Bilimkurgu Eserleri / Denizatı Vadisi - Selim Erdoğan
« : 03 Kasım 2012, 22:32:19 »

Selim Erdoğan'ın kaleminden çıkan yeni bir bilimkurgu kitabı daha raflardaki yerini aldı.

Romanın bir tür olarak ülkemize görece geç gelmesi, bilimkurgu ögeleri taşıyan eserlerin belki biraz da "bilim" yapan kültürlere daha çok "yakıştığı" inancı ülkemizde gerek "ciddi" entelektüel nitelikler taşıyan gerekse çok daha yaygın ama daha "ucuz" üretimlerin yer bulmamasına yol açmış gibi görünüyor.

İşte Denizatı Vadisi böyle bir fonda okuyucuyla buluşuyor. Yayınevinin esere bilimkurgu demesinin nedeni türe özgü özellikleri içermesinden kaynaklanmadı (çünkü böyle ortak ayırıcı özellikler zaten yok). Ona bilimkurgu dediler çünkü gelecekle ilgili ilginç simülasyonları var, Thomas Malthus'un kehanetini yeniden yorumluyor. Ona bilimkurgu dediler çünkü matematikteki Mandelbrot kümesinin görselleştirilmesinden doğan harikulade bir ortamı kâbus senaryosunun sahnesi olarak kullanıyor. Onu böyle sınıflandırdılar çünkü okuyucu kahramanın içinde bulunduğu ortamı adım adım keşfetmesini izlerken, suç ve ceza kavramlarının gelecekteki olası evrimine tanıklık ediyor.

Kısacası, Denizatı'na bindiğinizde gelecek yolculuğunuz başlayacak ve yazar bu yolculukta sizi son derece sürükleyici bir dünyaya götürecek. Bu kısa bilim-kurgu romanı bir solukta okuyacağınıza emin olabilirsiniz.

Nota Bene Yayınları'ndan çıkan "Denizatı Vadisi" tanıtım ve künye bilgisi için buraya tıklayabilirsiniz.

25
Duyurular / Edebiyat Türlerini Ustalarından Öğrenin!
« : 03 Kasım 2012, 22:21:44 »

Popüler Edebiyat Türlerini Ustalarından Öğrenin!

Bilgi Üniversitesi farkıyla ve Fantazya ve Bilimkurgu Sanatları Derneği'nin katkılarıyla 8 Aralık 2012-12 Ocak 2013 tarihleri arasında 6 uzmandan 6 konu başlığı halinde Çağdaş Popüler Edebiyat dersleri.

Ülkemizin önemli çevirmen, yayıncı, akademisyen ve kuramcı isimleri popüler türleri bilimsel disiplinler çerçevesinde hem meraklısı hem de profesyonelleri için aktarıyor. Tüm bu konuları bir arada bulma fırsatını kaçırmayın.

Süre: Cumartesi günleri 3 saat, toplam 18 saattir.
Saat: 13.00-16.00
Ücret: 350 TL. (KDV dahil)
Bilgi Üniversitesi öğrenci mezun ve çalışanlarına 210 TL (KDV dahil)
Öğrenci ve öğretmenlere 280 TL (KDV dahil)

İletişim için 0(212) 311 7221 telefon numarasını arayabilir ya da  bilgiegitim@bilgi.edu.tr adresine mail atabilirsiniz. Başvuru için buraya tıklayabilirsiniz. Etkinlik listesine de buradan ulaşabilirsiniz.

26
Diğer Bilimkurgu Eserleri / Dirk Gently Serisi - Douglas Adams
« : 01 Kasım 2012, 20:22:28 »

Douglas Adams'ın yıllar önce Sarmal Yayınevi'nden çıkan Dirk Gently serisi, Kabalcı ile tekrar raflardaki yerini aldı! Serinin her iki kitabı Kutsal Dedektiflik Bürosu ve Ruhun Uzun Karanlık Çay Saati Kabalcı etiketiyle yeniden bizlerle.

Süper Dedektif Dirk Gently'nin evrendeki gizemleri çözdüğü bu eğlenceli kitaplardan Kutsal Dedektiflik Bürosu, daha önce Sarmal’dan da aynı isimle çıkmıştı. Fakat serinin orijinal adı "Dirk Gently'nin Bütünsel Dedektiflik Bürosu"dur. Anlayacağınız farklı isim anlayışı devam etmekte.

Alıntı
"Douglas Adams'tan Dirk Gently'nin Dedektiflik Bürosu, düşünen insanın üzerinde evrenden kaçmaca oynayabileceği bir kaykay."
-Philadelphia Inquirer-

Çok satan Douglas Adams, son hayalet/korku/dedektif/zaman yolculuğu/romantik komedi destanında mizahının gücünü sonuna kadar artırır ve biz okurlar da bir kez daha ilham veren deliliğin sınırlarında düşecek gibi oluruz."
-United Press International-

Çevirisini Sevil Cerit'in üstlendiği kitapların tanıtım ve künye bilgilerine, seri üst sayfasından, yani buradan ulaşabilirsiniz.

27
Diğer Fantastik Eserler / Camdan Mezbahalar // İzzet Yasar
« : 01 Kasım 2012, 20:08:19 »

Türk edebiyatının önemli isimlerinden İzzet Yasar'ın toplu öykülerini içeren "Camdan Mezbahalar" kitabı, Yitik Ülke Yayınları'ndan raflardaki yerini aldı!

İzzet Yasar'ın 3 öykü kitabının bir arada basıldığı bu özel kitap sizi büyülü bir edebiyat yolculuğuna çıkaracak... Camdan Mezbahalar, Özel Sektör İmamı ve Dönüşü Olmayan Hikayeler adlı kitaplarını bu toplamda bir araya getiren Yasar, öykü okuruna adeta özlediği bir armağan sunuyor. Camdan Mezbahalar, benzeri olmayan bir kitap.

Alıntı
"İzzet Yasar, sadece Türkiye ölçüsünde değil, dünya ölçüsünde birinci sınıf hikâyeler yazıyor."
- Demir Özlü

Tanıtım ve künye bilgilerine buradan ulaşabileceğiniz eserin yayına hazırlığını ise Kadir Aydemir üstlendi. Hepinize iyi okumalar dileriz.

28

Bir kez daha Ursula Le Guin öyküleri kapımızı çalmaya hazırlanıyor! 2 Kasım'da çıkacak olan "Aya Tırmanmak ve Diğer Öyküler" adlı hikâye kitabıyla hayranlarını yeniden düşüncelere sevk etmeye hazırlanan Le Guin'in son çevrilen kitabı, bu defa Metis Yayınları'ndan çıkıyor.

Toplamda 18 öykünün yer aldığı kitap şu anda ön siparişte. Fakat bu dolu dolu öykü kitabında Le Guin bu defa hayata tutunmak, yalnız insanların evleri, tuhaf ayinlerin vuku bulduğu yaz kampları, kürtajlar yer alıyor.

Hem büyülü gerçekliği hem de insana dair her şeyi barındıran bir başka Le Guin klasiğinin şimdiden yolda olduğu da konusundan anlaşılabiliyor.

Çevirisini Aslı Biçen'in üstlendiği kitabın tanıtım ve künye bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

29

Filiz Özdem'in kaleme aldığı "Ejderler, Ecinniler, Gulyabaniler ve Cümle Yaratık" Yapı Kredi Yayınları, Doğan Kardeş etiketiyle raflardaki yerini aldı.

Yazar, Yeni Dünya'dan Eski Dünya'ya bütün yeryüzünde dolaştığı, insanlığın yaratılış efsanelerinden şehir efsanelerine renkli bir yelpaze sunduğu Yeryüzünden Binbir Efsane kitabının ardından şimdi de Ejderler, Ecinniler, Gulyabaniler ve Cümle Yaratık kitabında "korku"ya odaklı efsane ve masallara yer veriyor. Bu kitapta da metinlere Aysu Koçak'ın gözalıcı resimleri eşlik ediyor.

Filiz Özdem, insanoğlunun binyıllardır anlatılagelen kahramanlık hikâyelerinin özünü oluşturan güçlü olma arzusunun temelinde var olan, insanın kadim duygularından "korku"nun izini sürerken, Kızılderili efsanelerinden İskandinav efsanelerine, Antik Yunan mitolojisinden Keloğlan masallarına kadar çok renkli bir masal kültürünü okurla buluşturuyor.

İnsanın karanlık coğrafyasına açılan bu kapıdan içeri adım atmak isteyenler düşgücünün sınırlarını sınayan çarpıcı bir efsaneler ve masallar dünyasıyla karşılaşacak...

Kitabın tanıtım ve künye bilgileri için buraya tıklayabilirsiniz.

30

Usta yazar Sadık Yemni'den iki yeni kitap kasım başlarında raflardaki yerini alıyor. Bunlardan ilki, birbirinden farklı, tahrip gücü yüksek 13 öykünün yer aldığı "Sınav Hortlağı". Diğeri ise yeni bir sanal dünya yaratmaları istenen dört arkadaşın hikâyesi "Zihin İşgalcileri".

Yazarımız "Sınav Hortlağı"nda birbirinden farklı, tahrip gücü yüksek 13 öykü anlatıyor. Zombiler, cepcepniler, hortlaklar ve tuhaf ötesi pek çok yaratık... Bambaşka dünyalara tanıklık etmeniz, korkunun soğuk şerbetinden içmeniz için...

Dört kafadar arkadaşın kurdukları yazılım şirketine gelen gizemli bir adamın isteğiyle başlayan olaylar zincirini anlatan "Zihin İşgalcileri"nde, adından da anlaşılabileceği gibi zihinleri hedef alıyor. İnsanların sanal bir dünyaya hapsedilmesi sizce nasıl olurdu? Cevabı belki de bu kitapta saklı...

Çizmeli Kedi Yayınları'ndan raflardaki yerini alacak kitaplardan Sınav Hortlağı'nın kapak tasarımını Murat Aksoy, Zihin İşgalcileri'ninkini ise Burak Ağdemir üstlenmiş. Kitapların tanıtım ve künye bilgileri için buraya ve buraya tıklayabilirsiniz.

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 9