Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Wyern

Sayfa: 1 ... 7 8 [9]
121
Radyo Kulesi / Ynt: Anlık Yayınlar
« : 31 Ocak 2011, 03:29:46 »
Hurin üstada özendim, imrendim hoşuma gitti doğaçlama olarak çıktım meydane. Dinlediğiniz için ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim :)

122
Radyo Kulesi / Son Gulyabani'nin Yeri
« : 31 Ocak 2011, 03:28:25 »
Arkadaşlar öncelikle beni dinleme sabrı gösterdiğiniz için ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Tiyatrocu kafasıyla doğaçlama olarak "Bende yapabilirmiyim" diye atlarken tereddüt etmiştim bir hayli. Ama iyi ki de yapmışım. Öncelikle bu imkanı sağlayan magicalbronze'a ve Radyo Kayıp Rıhtım ahalisine teşekkür ederim :)

Mikrofonla uğraşmaktan ve evde mikrofonun kamerasını aramaktan öyle helak oldum ki üstünede heyecan eklenince programın adını bile söyleyemeden destursuz daldım.

Drakula'yı anlatıp çekilecektim ama gider ayak aklıma bir çok konu ve anlatı gelince, üstelik konsepti ve programıda öğrenmişken dedim ki bu konsepti neden program haline getirmeyeyim.

Program dediysem belli bir yayın saati yok malum konuda kısıtlı malzemeyi tüketmemek lazım. Ama konsepti belli.

Belirli konularda ideal ders ve dikkat süresi olan 45 dakikayı geçmeyecek şekilde, "Son Gulyabani'nin Yeri" adı altında metafizikten fantastiğe, tarihten folklora, kah bilgi kah anlatı şeklinde programlaştırmaya karar verdim. Müzikleri bile tasarladım.

İlk konumuz Drakula ve Vampirler'di. Edebiyatından girdik tarihinden çıktık, Türk korku edebiyatına girdik.
Gelecek program gelen istek üzerine Kayıp Uygarlıklar oldu. Kısaca yine Atlantis, Mu ve eski sırlar üzerine bir program olacak.

Hatta programa özel bir selam bile buldum :D antidepresan'ın sözüydü telifi ona aitti hoşuma gitti. Voyvodalı geceler efendim:))

Sayfa: 1 ... 7 8 [9]