Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Ginny Weasley

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 10
16
Sinema / Ynt: Sweeney Todd
« : 21 Mart 2008, 13:43:59 »
ben sana söliiyim  :P sen evde izledin ya ondan sinemada izlesen sarhoş olurdun ;D eğer bu da değilse sende bi sorun var canım :P (seni rencide ederim gönül :P )

Sağol ya *juj :P

17
Sinema / Ynt: Stardust (Yıldız Tozu) [2007 ]
« : 21 Mart 2008, 13:42:45 »
Elif ilen şiddete maruz kaldığım film ;D . Konu gelen itibariyle güzel. Bir an önce dvd si çıkmalı :)

DVD'si çıktı zaten. Hatta yarın arkadaşımla izleyeceğim :)

18
Televizyon / Ynt: Hatırla Sevgiliii :)
« : 21 Mart 2008, 13:40:15 »
2 ayrı fragman mı çıktı? Benim izlediğim fragmanda yok öyle bi sahne=S

19
Harry Potter / Ynt: Maggie Smith Kanserle Savaşıyor…
« : 21 Mart 2008, 13:37:56 »
Ayy çok üzüldüm ya inşallah iyileşir=((

20
Televizyon / Ynt: Hatırla Sevgiliii :)
« : 21 Mart 2008, 13:27:37 »
İdam bu bölüm!=((

İnfaz gerçekleşir! Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan hücrelerinden alınırlar... Mücadeleleri boyunca tek bir cana kıymamış, yirmili yaşlarının başındaki üç genç idam cezalarının infaz edileceğinden habersiz Ankara Merkez Cezaevi’nin avlusunda kurulan darağacına doğru ilerlerler... Kızıldere’de ki çatışmada Mahir Çayan ve dokuz kişi hayatını kaybeder. Defne perişan, ölenler arasında Deniz’in de olduğunu düşünmektedir. Avukatların ve aydınların çabalarına rağmen üç genç ölüme hergün biraz daha yaklaşmaktadır. Nisan ayının son yarısında, hayat pahalılığı ve adaletsizliklere karşı ölüm orucuna girerler. Onüçüncü günde avukatlarıyla konuşup, oruçtan vazgeçmeye ikna olurlar. Darağacına giderken halsiz ve bitkin görünmemelidirler. 5 Mayıs’ı 6 Mayıs’a bağlayan gece yarısı Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan idam cezalarının infazı için hücrelerinden alınırlar. İnfazların o gece yapılacağından aileleri dahil kimsenin haberi yoktur, kendilerinin bile. Mücadeleleri boyunca tek bir cana kıymamış, yirmili yaşlarının başındaki üç genç Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan, Hüseyin İnan sabaha karşı Ankara Merkez Cezaevi’nin avlusunda kurulan darağacında idam edilirler.

Atv'nin sitesinde Hatırla Sevgili bölümünde böyle bir resim var=((



Ve sabahın sitesindeki habere göre idam gösterilmeyecek sadece idam sehpasına gidiş anı verilecek..

http://arsiv.sabah.com.tr/2008/03/20/gny/haber,6E4A80A6E0BC4EE684C3C62E9A3F69B4.html



'Hatırla Sevgili'de ikinci idam!
'Hatırla Sevgili' dizisi Adnan Menderes'ten sonra Deniz Gezmiş'in asılmasını da ekrana getirecek. Asılma anının dizide gösterilmeyeceğini belirten dizi ekibi: "Deniz'ler ölmesin diye görüntü yok!"

50 kişilik bir ekip çalıştı
Atv'nin sevilen dizisi 'Hatırla Sevgili' tarihimize ışık tutmaya devam ediyor! Adnan Menderes'in idamından sonra dizi şimdi de Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının idamını ekrana getirecek. Gezmiş'in idam sehpasına nasıl gittiğini gösterecek olan sahneler önceki gün Beykoz'da eski bir kundura fabrikasında çekildi. 50 kişilik ekibin çalıştığı çekim akşam 18.00'de başlayıp sabah 06.00'lara kadar sürdü.

Rol için çok çalıştım
Senarist Nilgün Öneş, finalde Deniz Gezmiş'in idam sehpasında görülmeyeceğini belirtirken, Gezmiş'i canlandıran Barış Koçak "Denizler ölmesin diye asmadık" dedi. Koçak, "Rol için çok çalıştım. O dar ağacına baktığım vakit, o anı, o duyguları ve o hüznü kalbimden hissettim!" diye konuştu.



Ayrıca Berk Hakman diziden ayrılıyor arkadaşlar, anlaşamıyormuş. Reklamda da gördüyseniz zaten yoğun bakımda. Başka bir Deniz gelecekmiş ama Berk Hakman istememiş - ona noluyorsa :hemk - Deniz'i öldürecekler yani.. Çok kızdım Berk Hakman'a zaten dizi haziranda bitiyor! Bu kadar üzücü olay varken bari Deniz&Defne mutlu olsaydı=(

21
Bugünkü Sabah gazetesinin Günaydın ekinde de çıktı haber:

Son kitaptan iki film çıkacak

J.K Rowling'in yazdığı Harry Potter serisinin yedinci ve son kitabı 'Harry Potter ve Ölüm Yadigârları', 784 sayfa olduğu için ikiye bölünerek filmleştirilecek. Her iki filmi de 'Harry Potter Melez Prens'in yönetmeni olarak tanınan David Yares yönetecek. Filmlerin bitişi için Kasım 2010 ve Mayıs 2011 tarihleri veriliyor.

22
Güncel / Ynt: Bir Son Dakika Haberi Marmara'da Deprem!!!!
« : 15 Mart 2008, 23:37:40 »
Ben hiç hissetmedim :S sınava çalışıyordum çok kaptırmışım heralde :P

23
Güncel / Ynt: Makyaj İle Gelen Güzellik
« : 15 Mart 2008, 23:34:48 »
Cidden sırf makyaj yok ki 7.sine silikon da yapmışlar öh yani :P Çok çirkin olmuş travesti gibi :P

24
Televizyon / Ynt: Hatırla Sevgiliii :)
« : 15 Mart 2008, 23:16:35 »
Off çook kötü bitti :'( :'( :'( Deniz nereye gitti çok merak ediyorum ama allahtan orda değildi yoksa o da ölecekti =((

25
Televizyon / Ynt: Hatırla Sevgiliii :)
« : 14 Mart 2008, 21:32:46 »
Bu arada böyle bi yazı buldum ve çok kötü oldum okurken=((

"DENİZ GEZMİŞ'E İDAM SEHPASINDA İŞKENCE YAPTILAR"
Bugün 87 yaşında olan, 5 yıldır kanser ve astım tedavisi gören, bir dönemin tanığı, Deniz ve arkadaşlarının avukatı Halit Çelenk'in bir gazeteye verdiği röportaj :

"25 DAKİKA CAN ÇEKİŞTİ"

İnfaz kesinleşince darağacında can vermenin ne kadar süreceğini düşündüm. Hukuk Fakültesi’nde okuduğumuz “Adli Tıp” kitabında, asılarak ölümün birkaç dakika içinde gerçekleşeceği yazıyordu. Deniz’in infazını unutamıyorum. Deniz’in can vermesi tam 25 dakika sürdü. 87 yıllık yaşamda geçirdiğim en kötü zaman dilimi olan o dakikalardaki çaresizliğimi anlatamam. Avukat arkadaşım Mükerrem Erdoğan’la birlikte cezaevi doktoru ile tartışmaya başladık. Bunu fark eden cellat yanımıza yaklaştı ve “Deniz çok ağır olduğu için ip kopmasın diye çift ilmik kullandım. İnfaz çift ilmik kullandığım için uzadı” dedi. Birkaç dakika içinde sona erecek olan infazın, çift ilmik atılarak 25 dakika sürmesinin adı da, “işkencedir”. Cellatın açıklamasından sonra duruma itiraz edince, Yusuf ve Hüseyin’in infazlarında tek ilmik kullanıldı.


DENİZ’İN AYAKLARI MASAYA DEĞDİ

Deniz, sehpaya çıkarıldıktan sonra ayaklarının altındaki tabureyi kendisi tekmeledi. Tabure masanın üzerinde bir süre döndükten sonra düştü. Ancak Deniz boşlukta asılı kalmadı. Çünkü boyu uzun olduğu için ayakları masaya değiyordu. Bu durumu gören Savcı Yardımcısı Veysi Sami, cellatı uyararak, “masayı çek, masayı çek” diye bağırdı. Bu süre içinde Deniz’in bilinci büyük bir ihtimalle yerindeydi. Darağacındaki kişinin o saniyelerde neler yaşadığını düşünebiliyor musunuz? Deniz’in boyunun uzun olduğunu bile bile, ayaklarının değeceği bir masa konulması, “işkence”den başka hangi sözle açıklanabilir?

"MAHKEME BAŞKANI SİGARA İÇTİ"

Denizlerin idamı sırasında gözümün önünden gitmeyen bir başka sahne ise, idam cezasını veren mahkemenin başkanı Ali Elverdi’nin, bir ağaca dayanarak sigara içmesidir. Deniz, Yusuf ve Hüseyin darağacına doğru yürürlerken Elverdi, sigarasını tüttürüp havaya üflüyordu. Ben bu davranışı da, bir işkence olarak tanımlıyorum. Çünkü o sigara acı değil, bir keyif sigarasıydı.


Çok kötü olacak idam bölümü=((

26
Harry Potter / Ynt: JK Rowling'in Son Röportajı...
« : 14 Mart 2008, 21:22:56 »
Röportaj yapılacak konu mu kalmadı töbe töbe :P

27
Bölüm bölüm olacaksa neden aralarında 1 yıl var :hönk saçma...

28
Sinema / Ynt: Recep İvedik
« : 14 Mart 2008, 21:12:28 »
Ahahahaa :D :D :D ben öyle yazmak istemiştim ;D

29
Sinema / Ynt: Recep İvedik
« : 14 Mart 2008, 21:05:34 »
Evet arada gülmek de lazım :P "Rock'n Coke gibisin katılmak istiyorum"  :D :D

30
Sinema / Ynt: Sweeney Todd
« : 14 Mart 2008, 20:56:29 »
Neden bilmiyorum ben o kadar beğenmedim :-\

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 10