Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Rhonin

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 8
16
Bende katılabilirsem çekişte YÖK'ün çıkmasını istiyorum. Yitik Öyküler Kitabı yani.Bence ihsan abi o kitapları   M.İ.T. Y.Ö.K. Diye çıkarmalı herkes merak eder bence yani. :D

17
5. Yıl / Ynt: 5. Geleneksel Satranç Turnuvası!
« : 08 Şubat 2013, 21:37:48 »
Biten müsabakamız sonucu ben kazanmış bulunmaktayım.Gerçekten zor ve bir o kadarda zevkli bir oyun oldu.Teşekkürler oyun için yeniden.

18
5. Yıl / Ynt: 5. Geleneksel Satranç Turnuvası!
« : 06 Şubat 2013, 23:23:54 »
Eşleşmeleri bende dört gözle bekliyorum benimle maç yapıcak arkadaş ile mümkünse akşam saatlerdinde olursa güzel olabilir.

19
Sinema / Ynt: Hititya: Madalyonun Sırrı
« : 06 Şubat 2013, 23:22:46 »
Çok para kazanamazlarsa devamı gelmez.

Edit.Mart 1 i geçmiş. Marta kadar olan süreçte televizyonlarda sabah programlarında filmin reklamı bir güzel yapılmış.Ancak filme giden biri varmı gişe rakamları nedir? Gidenler beğendi mi? Herhangi bir şey yok ortalıkta. Bu da böyle bir anımız oldu. :D

20
Oyunlar / Ynt: Genel Oyun Tartışmaları
« : 01 Şubat 2013, 17:23:23 »
Arkadaşlar Demon Stone isimli bi oyun var elimde eski bir oyun galiba. Written by R.A.Salvatore yazıyordu acaba kitaplar ile bir alakası var mı? Bilenininiz var mı diye merak etmiştim.Tahmin edeceğiniz üzere rol yapma oyunu.

21
Mangayı takip ettiysen önce fma'yı izlemeni tavsiye ederim.Eğer takip etmediysen yine önce fma yı izle.Sonuçta mangadan farklı bile olsa fma büyük başarı elde etti.Yani izlemeye değer. :)

22
Tartışma Platformu / Ynt: Steampunk
« : 28 Ocak 2013, 17:57:54 »
Thief'in diğer oyunlarınıda bende tavsiye ediyorum.Ve ayrıca Final fantasy serisi steampunk'a girmiyormuydu yeaa?? Her neyse birde oyun vardı arkadaşımla birlikte bir kaç sefer oynamıştım steam bot idi adı  yada öyle birşeyler.O oyunda öyleydi.Last Exile'i MTV de veriyorlardı bir kaç bölüm denk gelmiştim ama hepsine bakmamıştım fakat izlediğim kadarı ile steampunk türüne hitafen yazılmış gibiydi.

Not. internetten baktım steambot chronicles imiş oyunun adı.FinalFantasyde giriyormuş.Oyun tarzı olarak steampunk diye geçiyor.

23
Genel Kültür / Ynt: İngilizceyi Geliştirme Yolları..?
« : 28 Ocak 2013, 17:47:36 »
Af buyurun lütfen , bence arkadaşın takıldığı nokta bazı hatunların ingiliz aksağınını çok sevmesi olabilir.Amerikalı kızlar genelde ingiliz aksağını çok seksi buluyorlarmış.(bir kere msn.com da yada yahoo.com da başlık olarak görmüştüm.) Aklımda kalmış 'ingilizce öğrenirken aklımda bulunsun' diye galiba. :D :D  Ayrıca ingiliz aksağını seven, brit rock ,indy falan dinleyen kızlarda oldukça yaygın ülkemizde.

24
Unutulmuş diyarlar ve kralkatili günceleri birini zaman olmadığı için birinide fiyat olaraktan 1 yılı aşkın süredir okuyamadığım kitaplardan.

25
Mitolojiler / Ynt: Baal
« : 25 Ocak 2013, 22:47:45 »
Bu aralar sıkılınca baldur's gate falan oynuyorum çok iyi oldu bunu gördüğüm.Sürekli bir Baal baal geçiyordu.Bunu bu kadar geç farketmemde yazık olmuş.

26
5. Yıl / Ynt: 5. Geleneksel Satranç Turnuvası!
« : 25 Ocak 2013, 19:39:23 »
Bende katılmak istiyorum fakat bu sefer final adayı ile ilk tur eşleştirilmezsem iyi olabilir. :) Neyse bende şampiyona yenildim diye avutayım kendimi.

27
Bak kardeşim 600 den fazla mesaj yazmışsın buraya senin kitap okumadığını mı varsaysaydım yani.Nasıl bir saçmalıktır bu.Münakaşa ya girmeyim diyordum ama senin yaptığın ergen abartısı sadece.Kendin daha değişik bir şekilde ifade ettim diyorsun ama yaptığın bildiğimiz triplere girmek.Önce normal triplere benim yorumu okuyup sonra da ergen triplerine girmişsin.Seni tanımadan saygısızlık yaptığımı söylemişsin ancak beni ciddi manada birazcık abartarak yazmıştım sen onu dalga geçtiğimi düşündüysen biraz daha az paranoya lütfen.Zaten profil sayfanda gördüm hakkında o kadar şey yazmışlar senle mi dalga geçicem.Şu düştüğümüz duruma bak sen benim 'değersiz tavsiyelerime' kulak asma o zaman.

Şu duruma bak ya. Neyse.

28
Gerçekten de 13 yaşındaysan ve 'okuyacak kitap kalmadı yahuu' triplerine şimdiden girdiysen vallahi helal olsun.Ayağa kalktım alkışlıyorum şuan! 

Okuyacak kitap kalmadı saçmalığını bir geçelim.Bence biraz ara vermek gerekli diye düşünüyorum.Şöyle 1 ay kadar derslerinle ilgilensen film dizi izlesen ıslık çalmaya uğraş kız arkadaş bul falan ne diyeyim oyalan.Ne zamana kadar? Yeniden kitap okuma isteği ortaya çıkana kadar.Yani senin 'okuma' eylemini birazcık özlemen gerekiyor.Zaten özleyince özlediğini anlarsın ve dönersin aramıza tekrar :) . Tür veya kitap önerisi konusuna gelince zaten 'okuma' eylemini özlediğin zaman ne okumak istediğini de özleyeceksin veyahut yeni türlere yelken açabilirsin.Öykü türüne mesela.

29
İster Aşk kitabı yayınlasın ister şiir ister Türk edebiyatı yayınlasın herhangi bir yayının popülerliğe ulaşan bir seriye para uğruna atlaması ve kitap fiyatlarını yüksek tutması hiç hoş değil.Bu bağlamda X Y Z yayınevi olsun kim olursa olsun aynı eleştiriyi alacaktır.Demek istediğim o ki boşa tartışıyorsunuz aslında.Ayrıca biz böyle yapan yayınevlerini eleştirirsek belki eleştirileri dikkate alıp kitap fiyatlarını düşük tutabilir.Bi nebze yararımıza olur diye düşünüyorum.Şahsen ben henüz ingilizce bilmediğim için kitabı kim çevirirse çevirsin okuyacağım o yüzden benim için ön planda kitabın 'fiyatı' var. Ve ülkemizde ne yazık ki kitapdan bile para kazanmak için neler yapıyorlar görüyoruz.

İnşallah ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.

30
Koysam mı koymasam mı bilemedim ama neyse ya paylaşayım dedim internette gördüğüm bir kaç fotoğraf.

Victor Frankenstein
Spoiler: Göster


Victor,Henry,Serena....    Victor: "Henry, with such lofty and stimulating matters to discuss, your introduction is unimportant."
Spoiler: Göster


Soldaki Nikola Tesla galiba..
Spoiler: Göster


Bune ya korktum birazcık   
Spoiler: Göster


Spoiler: Göster



Spoiler: Göster
Şimdi bu fotoları nerden buldun diyeceksiniz? Victor ben Henryde arkadaşım..:P yok ama böyle bir festivalmidir artık tiyatromudur canlandırmamıdır daha önce bilmediğim bir şey.Polisiye FRPleri gibi hani şu Larp dediklerinden heralde. Neyse efendim uzatmayayım. https://www.facebook.com/DrVictorFrankenstein

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 8