Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Rhonin

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 8
31
Genel Kültür / Ynt: Astral Seyahat
« : 09 Ocak 2013, 17:57:02 »
Astral Seyehat diye bir şey yoktur.Az Oksijen vardır.

Ben aynı bu olaya benzetiyorum bu yok efendim 'astral seyehat' yok efendim 'lusid hali'
bende çakralarımı açtırdım böyle gözümü iki kere kapatıp üç kere açınca duvarın falan içini görebiliyorum

http://www.taraf.com.tr/haber/turkiye-nin-en-vatansever-elementi-contorium.htm

32
Çizgi & Anime / Ynt: Manga ve Anime
« : 09 Ocak 2013, 17:46:09 »
Öyle düşünülebilir zaten bir çok şey öyle düşünebilir örneğin Tolkien eserlerindeki Gondor,Rohan a da İngiltere İskoçya benzetmesi yapıyorlar.Böyle şeyler normaldir yani.Bu bağlamda çok fazla bilgi sahibi değilim ama böyle benzetmelerin bazılarının bilerek bazılarınında istemeden(psikolojik olarak) yapıldığını biliyorum.En azından tahmin edebiliyorum.Ya ben bi kaç bişey daha biliyodumda unutmuşum yazarken aklıma gelmiyordu bir kaç örnek vericektim mangalardan.Mesela aynı mantıkdan Naruto'nun azmedip güçlenmesi Japonya'nın kendisini kısa sürede toparlamasına benzetilebilir.

33
Çizgi & Anime / Ynt: Manga ve Anime
« : 09 Ocak 2013, 06:48:04 »
Yalın Ayak Gen diye bir manga vardı galiba onu araştırabilirsin 2.Dünya savaşı sonrasında yaşam mücadelesi veren bir çocuğu anlatıyordu.

34
Röportajlar / Ynt: Aşkın Güngör Röportajı Yayında!
« : 08 Ocak 2013, 16:37:12 »
Çok güzel bir röportaj olmuş.Mesihin Klonu ve Kayıp Ruhlar(yanılmıyorsam böyle idi) Okumak istediğim kitaplar arasında derslerden kafayı kaldırabilirsem okumak istiyorum kendisinin kitaplarını.Ama onlardan önce İhsan abinin kitaplarını okuyacağım.Yazar ayrımı yapmıyorum tabikide ama önce onların incelemerini okumuştum.

Edit.Röportajı neden daha önce gördüğümde okumamışım pişman oldum şimdi.Nasılsa okurum diye ertelemiştim galiba.

35
Müzik / Ynt: Günün şarkısı
« : 08 Ocak 2013, 07:15:34 »
Bu sabah tv yi açtım karşıma bu çıktı dinleyiveriniz efendim https://www.youtube.com/watch?v=mO49PZwTPco
 Muse-Fallow me

36
Sinema / Ynt: Aamir Khan filmleri
« : 06 Ocak 2013, 17:55:03 »
Bollywood geleneğini falan olabilir de çoooooooooooook uzun filmler.Filmler iyi hoş ama 130dkyı geçince artık bitsin diye içimden geçti hemde izlediğim bütün hint filmlerinde!!
Hep aynı konu olması beni çok sıkıyor sizi bilemem ama bence bir kaç tane izleyip geçin çünkü bütün bollywood filmlerinde aynı tema var.bi kaç tane izleyip anlayabilirsiniz.

37
Bende Türk kadar sessiz olayını bir 'Türk bilgeliği sessizliği' olarak yorumlamıştım malum bilgeydik o yıllara kadar.

38
Sinema / Ynt: Prince of Persia (Film)
« : 27 Aralık 2012, 21:51:45 »
Abi şimdi şöyle bir şey var hani beklenti büyük olurda hayal kırıklığına uğrarsın ya.İşte benden ondan fazlası oldu hayal kırıklığı sonrası filme ısınamamış olabilirim ama ne yazıkki arkadaşlarımın çoğuda benle aynı fikirdeydi.Beraber gitmiştik sinemaya ben öncülük ettim dedim ki 'arkadaşlar ben bunun oyununu falan oynadım filmide heralde güzel olur gidelim dedim' aslında bilerek tarihi falan ayarlamıştım :). Her neyse filmden çıktıktan sonra oyunu oynamayan arkadaşlarım bile beğenmediler filmi bir daha da benle sinemaya gelmediler. Hani macera olarak tercih edilebilir belki, hiç söylemek istemiyorum ama çocuk filmi gibi geldi bana. Zaten hikaye olarak çoğunlukla farklıydı ve bende öyle hissettim khazidhea.Zaten aynı şeyi anlatıp farklılıklar gösteren film-kitap konusu ayrı bir tartışma bence.

39
Sinema / Ynt: Prince of Persia (Film)
« : 27 Aralık 2012, 21:23:24 »
Madem yeniden yazılınmış bende fikrimi belirteyim çocukken bende oyununu az oynamadım.Hatta ben Ataride bile oynayıp sevdim.Oyun tartışmak gibi olmasın ama şimdi kadar oynayıp zevk aldığım oyunlar arasında PoP-Sands of Time çok üst sıralarda zaten oyunun ikincisi 2005 yılında en iyi aksiyon oyunu ödülü almıştı.

Bende sinemada izledim filmi ve hiç sevmedim keşke girmeseydim bu rezaleti görmeseydim dedim içimden, prensimizin babasıyla dövüştüğü olayı filme aktarmadılar ya ona daha daha üzüldüm.Neyse diyeceğim o ki; bence ikinci bir film yapıp bizim hafızamıza kazınan Dahaka olayını,dahaka dan kaçışları(zor modda gerçektende çok zor) berbat etmesinler .Aynı başka tarafa çekmek gibi olmasın ama aynı Hava Bükücü Avatar için yaptıkları film gibi olmuş.Avatar için yaptıkları film en kötü film ödülü almıştı bence Prens Of Persia da haketti bu ödülü. Herkesin görüşü farklıdır tabiki filmi sevenler elbette vardır ben hiç sevmemiştim şimdi son yazılanlarda görünce giripde bir söveyim dercesine girdim başlığa :)

40
İhsan abiye genel olarak katılıyorum ama Victor bencil değil bence çünkü, masum canavarına hayat verdiğinde ondan çok korktu içindeki korku ondan nefret etmesini sağladı.Geride bıraktığı ailesini düşünmesine rağmen doğa felsefesini küçümseyen insanlara inatla ve hırsla çalışmasına devam etti ve hırs gözünü kör etti. Sanıyorum bu yüzdendir öğrencilik yıllarında ailesi ile fazla haberleşmedi.Aslında demek istediğim normal Victor bencil değil.Ama öğrenci olan Victor çok bencil! Yarattığı şeyle karşılaşınca bile kendisini kendi güvenliğini düşünüp ondan korktu ve ona nefret besledi.

Elektrik sahnesini bende bekliyordum ama gelmedi.O sahneyi okuyamayınca birazcık okuyasım kaçtı doğrusu.Filmlerde ne güzel geliyordu böyle yağmurlu şato şimşekler böyle kasvetli korkunç.

Kitabı okuyan arkadaşlara  J.Depp'in Edward Scissorhands(Makas Eller) isimli filmini izlemesini tavsiye ediyorum.Eğerki o film Frankenstein'den esinlenerek çekilmediyse bende bişey bilmiyorum.(En azından klasik korku filmi olandan esinlenmiştir :) )


41
Filmler / Ynt: The Hobbit: An Unexpected Journey
« : 17 Aralık 2012, 20:44:16 »
Bende izledim bende bende. Çok heyecanlıydı.Görüntü kalitesi 10 numaraydı. Dağları falan gösterirken müzikle birlikte içim geçti resmen orda.Müzikleri çok çok etkileyiciydi gerçekten de.Credits deki müziği daha önce dinlediğim için direk çıkışa gittim :D :D


Bazı arkadaşlar soruyordu Gözlükle nasıl oluyor diye gözlüğün varlığını dahi hissetmedim ben. (Not: ben gözlüklüyüm yani altı göz izledim filmi.)


Not:Nasıl bir para kazanma hevesi ise 25 dakika reklam izlettiler gittiğim salonda.

42
Filmler / Ynt: The Hobbit: An Unexpected Journey
« : 14 Aralık 2012, 20:04:42 »
Bende Pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum.Çok heyecanlıyım, dreamtv sağolsun popcorn programında yapılış sürecini izledim ve 48 kare olayı beni çok heyecanlandırmıştı.Adamlar 48 kare yapmak için ne kadar uğraştıklarını gördüm keşke 48 kare izlesek. Tabi animasyon gibi olmasınıda istemem ama 48 denemek isterim doğrusu. Bende Dublaj mı Altyazı mı çelişkisi yaşıyorum.HarryPotter'da da olmuştu önce orjinal sonra dublaj gitmiştim.Orjinal dilde gitmek isterim ama arkadaşlarımı bir ikna etmem gerekiyor, kendileri üç boyutlu olunca altyazı zor olur diyorlar.Birazcık doğru ama Harry Potterda pek fark etmemişti.(3D sahnelerin kısıtlığından da olabilir) Film 160dk civarıymış. ikinci filmde bu kadar uzun olursa.üçüncü filmde ne anlatıcaklar bilemiyorum artık.

43
Çizgi & Anime / Ynt: Naruto
« : 01 Aralık 2012, 19:10:44 »
Ohoo. bayağı bi bölüm gelmiş manga'ya ben bakmayalı bayağı olmuş demekki.Hemen okumak lazım.[*]Hemen okudum. :)[/*]  [*]Tek gerçek manga Air Gear dir efendim Onpiece Naruto falan hikaye heheeyt [/*]

Spoiler: Göster
Bundan 2 yıl kadar önce obito tobi mi? değil mi? Diye ne tartışmalar dönmüştü ya.Bazı forumlarda uzadıkça uzamıştı.Sonunda bi karar verildide kurtulduk.

Bu aralarda  Naruto biticekmiş o yüzden kısa yoldan öyle yapmışlar falan diyorlar.



44
Tartışma Platformu / Her karakterin bir kusuru..
« : 27 Kasım 2012, 22:50:19 »
Daha önce benzer bir konu açılmış ise affedin. :)

Hiç bir insanın mükemmel olamayacağı mantığından yola çıkarak her insanın bir kusuru vardır diyebiliyoruz.
Peki karakterler? Onlarında kusurları vardır muhakkak.

Aklıma nedense Peter Pan geldi.Peter Pan'ın kusuru sizce ne olabilir.Genç olarak yaşama hırsı olabilir mi??


Not:Güzel tartışmalar çıkacağını düşündüğüm için açtım bu başlığı.Daha önce benzeri açılmış ise afbuyurun.
Herhangi bir karaktere bağlı kalınmazsa daha iyi sonuç elde edilir diye düşünüyorum.Bilmem anlatabildim mi?

45
Kitaplar yüzünden Bran Stark favori karakterim.Onun bölümlerini okurken çok heyecanlandığım için.
Dizi yüzündende Lord Baelish gerek tip olarak gerek oyunculuk olarak etkilendiğim karakterlerden biri.Birde akıllı olması var.

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 8