Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Narr

Sayfa: [1] 2 3 ... 9
1
Genel Kültür / Ynt: Yan Dal Hakkında
« : 05 Eylül 2011, 23:34:15 »
Evet, ben de öyle düşünmüştüm. Ama akademik takvimde yazmıyor. Hatta danışmanımla da konuştum fakat kendisi de bilmediğini söyledi. Resmen tam türk tipi. Tek çekincem başvuru tarihleri, çünkü 3. sınıftayım ve bu şuanda son şansım. Eğer yapamazsam yapamamış olucam. Bu da hoş olmayacak. Dekanla mı görüşmem gerekiyor öğrenmek için anlamıyorum ki. :)

2
Hani İstanbul kültür başkentiydi, burda neden yok böylesine güzide etkinlikler! Biz neden kıskançlıktan çatır çatır çatlamak zorundayız! Bize de yazık...

Emin olun, İstanbul'da çok yakında daha da büyük bir organizasyon gerçekleşir.:)

3
Ankara'da okuyan biri olarak, sanırım mutlu, sırıtan bir ifade ile, güle oynaya, hatta yerinde duramayan bir şekilde bu organizasyona katılacağım. Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum.

4
Genel Kültür / Yan Dal Hakkında
« : 05 Eylül 2011, 20:35:46 »
Üniversitelerde uygulanan yan dal programları ile ilgili herhangi bir bilgisi olan var mı? Yan dal yapmış olan birisi? Başvuru tarihleri -kendi okuduğum üniversitenin dışında da araştırdım- belirsiz. Acaba kayıt haftasında sıradan bir başvuru ile mi gerçekleşiyor yoksa ayrı bir yönetmeliği mi var? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim.

5
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Rüzgarın Adı
« : 05 Eylül 2011, 20:09:36 »
Çok ince bir inceleme olmuş.:) Çok beğendim, kitabı okuyup bitirmeme rağmen, yeniden okusam mı acaba bir daha diye düşündüm. Dikkat etmediğim bir kaç noktayı da fark etmiş oldum. Skolastik düşüncenin irdelenmesiyle ilgili kısım çok doğru bir tespit. Böyle bir inceleme için çok teşekkür ediyorum sayın Fırtınakıran.:)

6
Müzik / Ynt: Rammstein
« : 05 Eylül 2011, 10:56:18 »
Bu kilibi çekerken elbette Rammstein'ın Amerika'ya olan nefreti ve kinini bilmek gerekiyor, çok öncelikle. Daha önce şarkılarında yaptığı gibi -ki en basiti Amerika- yine burada da ağır bir eleştiri var. Bu çok açık ve nettir. Terbiyesizliğe girmesini istemem fakat orada 6'sı da farklı bir amerikan fantazisini canlandırıyor. Kovboy olarak mesela, ya da evli barklı bir insan olarak, ya da parti çocuğu gibi. Bunlar almanyada doğmuş şeyler değil, bilakis almanyanın içine git gide enjekte olan amerikanvari olaylar. Ve şunu demeye çalışıyorlar, amerika almanyayı ele geçiriyor. Amerikanın yozlaşmış toplum değerleri Almanya'ya bulaşıyor, Amerika Almanya'yı elinde bir kukla gibi oynatıyor. Tüm dünyayı oynattığını söyledikleri gibi. Eğer şarkının sözlerini dinler iseniz bunlar görülebilir. Şarkının ismi ile almanyayı benzeştiriyorlar.
İyi forumlar.

7
Çizgi Roman & Manga / Ynt: Sizce En İyi Süper Kahraman?
« : 05 Eylül 2011, 00:36:05 »
Thor tanrı değil mi ama. Thor diyorum.

8
Liman Kütüphanesi / Ynt: Kitap okumaya nasıl başladınız?
« : 05 Eylül 2011, 00:33:05 »
Hatırlamıyorum ama çok iyi başladım gibime geliyor. Hala devam ediyorum, bırakamıyorum. Bağımlılık yapmaz genelde bende böyle şeyler. Ama bu farklıymış, öyle diyorlar.

9
Şişedeki Mısralar / Ynt: Resimli Şiirler(im)
« : 05 Eylül 2011, 00:28:44 »
Merhabalar,
Sizin ve dostlarınızın şiirlerine yaptığınız resimlendirmelerin -anlamsal açıdan metinlerinizi asla yargılamıyorum, onlar size ait, siz nasıl biçimlendirmek istemiş ve biçimlendirmişseniz asla alakadar etmez beni- hiç bir mantıksal bağlantısı yok. Şöyle ki koğuşta geçen bir şiirin manzara ile resimlendirilmesinde bence bir mana yok. Nitekim devam edecek olur isek, evet oradaki kurbağanın bayağı bir anlamı var, haklısınız ama, şiir resimlendirme sanatı değildir aslında. Resim ve şiir bambşka oluşumlardır. Kartpostal hazırlayabilirsiniz mesela. Onun üstüne yazabilirsiniz. Bir şiirin şiir olması için gerekliliklerin de farkına varıp, ona göre bir şiir yazdığınız sürece, güzel kartpostallar yaratabilirsiniz. İyi forumlar.

10
Müzik / Ynt: Nightwish
« : 05 Eylül 2011, 00:14:01 »
Başlarım Nightwish gibi gruba. Hiçbir zaman sevmedim. Çok gevşek ve lakait müzikleri olan, içinde şımarıkları barından, ukala bir gruptur kendileri. Küçüklüğümdne beri kendilerinin sesini duyduğumda başımda bir ağrı, miğdemde ise bir bulantı hissederim. Power metali de senfoniğini de cartını da curtunu da asla kafam kaldırmaz. Kuru gürültü gibi geliyor insana. Vokalleri değişmeden önce de sevmiyordum, ne kadar şanslıyım değiştikten sonra hayal kırıklığına uğramadım ve tiksintim artmadı. Buradan Nightwish'e ne olur ya kapatın o grubu ya da polis çağıracağım demek istiyorum. Teşekkür ederim.

Madem sevmiyorsunuz, neden grup için özel olarak açılmış bir başlığa mesaj yazma zahmetine katlanıyorsunuz anlayamadım. Sevmeyebilirsiniz, en doğal hakkınız. Ama başkalarının hoşlandığı bir şeye "Başlarım böyle gruba" tarzı bir mesaj atmak bence yanlış. Her zaman yaptığınız gibi görmezden gelebilirdiniz pekala.

Özür dilerim, yanlış davrandım, mesajlarımı değiştireceğim. Verdiğim rahatsızlıktan dolayı affınıza sığınıyorum, farkında değildim.

11
Müzik / Ynt: Nightwish
« : 04 Eylül 2011, 11:56:15 »
Başlarım Nightwish gibi gruba. Hiçbir zaman sevmedim. Çok gevşek ve lakait müzikleri olan, içinde şımarıkları barından, ukala bir gruptur kendileri. Küçüklüğümdne beri kendilerinin sesini duyduğumda başımda bir ağrı, miğdemde ise bir bulantı hissederim. Power metali de senfoniğini de cartını da curtunu da asla kafam kaldırmaz. Kuru gürültü gibi geliyor insana. Vokalleri değişmeden önce de sevmiyordum, ne kadar şanslıyım değiştikten sonra hayal kırıklığına uğramadım ve tiksintim artmadı. Buradan Nightwish'e ne olur ya kapatın o grubu ya da polis çağıracağım demek istiyorum. Teşekkür ederim.
"Kuru Gürültü"

Metal sevmeyenlerin sık kullandığı kelimelerden...Dikkat et dostum bu kelimeyi zamanında bende dedim ve şimdi bu laf benden acısını çıkarıyor...

"Hard Rock Hallejulah"...

Edit:  Sözlerimi yakışık almadığından dolayı geri almış bulunmaktayım. BU durumda size vermiş olduğum cevabın da ben hiçbir şey söylemediğim için -artık- geçerliliği bulunmuyor. Değerli vaktinizi çaldığım için kusurumu hoş görün. İyi forumlar.

12
Sinema / Ynt: En Son İzlediğiniz Film?
« : 01 Eylül 2011, 16:04:28 »
Ne komiktir Stay'i izledim ve azıcık saçma bir film olduğuna kanaat getirdim. Yukarıdaki arkadaşımın tekrardan izlemesini gerektirecek kadar değerli bir film olduğunu düşünmüyorum. Konusu umulmadık şekilde başarısızca ele alınmış. Yazık olmuş. Eğer beğenen varsa başrol oyuncularının kendilerine özgü yeteneklerinden ve tanınmışlıklarından ötürü beğenmiştir.

13
Müzik / Ynt: Günün şarkısı
« : 30 Ağustos 2011, 11:26:48 »
Tomatito and Sufi al Tuni - Flamenco Soufi

14
Sinema / Ynt: 30 Abartılmış Film
« : 30 Ağustos 2011, 11:23:08 »
1. Slumdog Millionaire - Danny Boyle


2. A Beautiful Mind - Ron Howard


10. Babel - Gonzales Inarritu


12. Dancer in the Dark - Lars von Trier


15. The Passion of the Christ - Mel Gibson


16. United 93 - Paul Greengrass


18. Der Untergang - Oliver Hirschbiegel


Edit: Bunlara katılmıyorum.

15
Müzik / Ynt: Nightwish
« : 30 Ağustos 2011, 11:11:24 »
Edit: Sevmediğim bir grup, kötü sözleri hak etmiyor, saygı duyulması gerekiyor. İnsan gibi yorumu hak ediyor.

Sayfa: [1] 2 3 ... 9