Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Alpi

Sayfa: [1] 2
1
Tartışma Platformu / Ynt: Kitap Basımı ve Tavsiyeler
« : 16 Ağustos 2017, 16:50:05 »
Yol gösterebilecek deneyimim yok ne yazık ki fakat fikir şahane. Edebileceğim bir yardım olursa diye konunun takipçisiyim.

2
Sayhh'ın söyledikleri hakkında da diğer okurlarımız ne düşünüyor, çok merak ediyorum <3


3
Oyunlar / Ynt: Pokemon GO
« : 07 Ağustos 2017, 15:17:35 »
Konya'da bulunan varsa organize olabiliriz. (Bağımsız öylesine oyuncuyum an itibariyle)

4
Duyurular / Ynt: Bir Aylık Aranın Ardından, Döndük!
« : 03 Ağustos 2017, 11:58:33 »
Birincisi fontumuz türkçe harf desteğinden yoksun galiba, zira türkçe harfler başına buyruk kalmış geri kalan harflere göre.

Sevgili Alpi, acaba nasıl bir sorun alıyorsun? Zira şu anda Türkçe karakter olarak herhangi bir sıkıntısı yok forumun? Crtrl+R ve Ctrl+F5 yaptın mı?

Sağ üstteki profil kutucuğu da düzgün şekilde boyutlandırma yapıyor. Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun?

Türkçe harfler düzelmiş, aynı font olarak görünüyor şimdi, dün başına buyruk ayrı fontla görünüyordu.

Tarayıcım Opera bu aralar.

Mobilde profil resimleri tüm sayfayı kaplıyor, yazılar çok küçük kalıyor. Profil resimlerinden ötürü konuyu takip etmek çok gıcık bir hâl alıyor. Benim telefonumdan mı kaynaklanıyor yoksa herkeste aynı mı?
Telefon iphone 7 - ios 10.2

Benim android, aynı şey bende de var.

5
Duyurular / Ynt: Bir Aylık Aranın Ardından, Döndük!
« : 02 Ağustos 2017, 21:37:27 »
Geçenlerde akdivan sitesinin forumunun da uçtuğu fark ettiğim için aynısı buraya da mı oldu diye korktum uzun zaman. Ama buranın geri geleceğinden emindim :) Şükür kavuşturana.

İki tema daha düşünüyoruz, biri bir önceki temanın renk tonlamaları, diğeri de gece teması.

Yakın zamanda sizlerle olacak umuyoruz :)

Temayla ilgili söylenecek söz kalmamış bu beyandan sonra. Tema rengi haricinde foruma girer girmez gözüme takılan iki şey oldu.

Birincisi fontumuz türkçe harf desteğinden yoksun galiba, zira türkçe harfler başına buyruk kalmış geri kalan harflere göre.

İkincisi sağ üst köşedeki profil fotoğraflarının yeniden boyutlandırılmasında sıkıntı var. Sadece kendiminkini görebildim tabii. Ama profil fotoğraflarının bile ayinlerle, kurbanlarla geri getirildiğini öğrendiğimiz için fazla da bişey söyleyemem :)

Edit: Unutmuşum söylemeyi, Hal'ın "Aramana yardımcı olabilirim."ini gözlerim hala arıyor.

6
Ve Mayıs'da geldi. :)

ve mayıs da bitiyor :shrlock

7
Gideyim de bi yerlerden tırmık ve meşale bulayım. Onlarsız halk isyanı isyan değildir :)

8
Nisana geldik. Gidilecek diskolar, yapılacak gıybetler var. (Uzun zamandır ben de yoktum, konuyla ilgili duyuru yapıldıysa özür.)

9
Radyo Kulesi / Ynt: Ryuk'un Radyosu - Anket
« : 20 Kasım 2016, 17:00:23 »
Eleştirmenlik/bilirkişilik şıkkına adeta atladım. Merakla sonucu bekliyoruz :)

10
Kraliyet Meydanı / Ynt: Elric Destanı !
« : 07 Şubat 2016, 23:19:51 »
Arkadaşlar, sorumluluk kabul etmemekle birlikte şöyle bir şeye rastladım. Tüm set ve aşırı derecede ucuz. Elric Destanı'nı tanımama cahilliğinin verdiği kafa rahatlığıyla linki size bırakıp kaçarım :)

Link

11
Eskilerin Efendisi / Ynt: Apostate // Alpi
« : 16 Kasım 2015, 09:44:04 »
"Yıllar önce gerçekleşmiş bir olayın şimdi gündeminize gelmiş olması sizce de saçma ve kabul edilemez değil midir?" diyorum ve devam ediyorum, "Eğer kutsadığınız Tapınak buysa acınacak haldesiniz. Fakat yine de önünüzde eğilip özür dileyeceğim."

Bu sözlerden sonra Yargıç'ın ayaklarının dibine kapanıp beni affedilmem için yalvarıyorum. Yakarmalarım bittiğinde sessizce gülümseyerek aniden yerden kaya kazıklar çıkarıp gardiyanları da Yargıç'ı da şişliyorum. İşlerinin bittiğine eminim.

12
Eskilerin Efendisi / Ynt: Apostate // Alpi
« : 14 Kasım 2015, 00:19:33 »
Yargıç'a doğru bakıp GM den benim yönetemeyeceğim konuşmalar için yardım istemeliyim diye düşünüyorum :D

13
Eskilerin Efendisi / Ynt: Apostate // Alpi
« : 13 Kasım 2015, 23:49:33 »
Başım çatlarcasına ağrımaya başladı. Birinin zihnime girmeye çalıştığını zannediyorum fakat emin değilim, belki sadece yeteneklerim sorgulanıyordu. Muhafızlar beni gördüğünde irkilerek bana döndü.

14
Eskilerin Efendisi / Ynt: Apostate // Alpi
« : 13 Kasım 2015, 20:38:27 »
"Şerefsiz, beni doğrudan tuzağa göndermiş." diyerek bağlantıma sövüyorum. İmparatorluk sembolü tedirginliğimi arttırıyor.

Henüz ortaya çıkmanın akıllıca olmadığını varsayıp ağaçlık alanın son hattından askerlerin zihnini okumaya çalışıyorum. Bana yakın olan doğumu geciken bebeğini, diğeri ise yara olmuş ayaklarını düşünüyor. Hala zihin araştırması yapamadığım için kendime de sövüyorum. Etrafı kolaçan etsem de geniş meydanda kendimi koruyabileceğim bir şey göremiyorum. Zihnimde hızlıca büyü şemaları oluşturup sessizce duamı tekrarlayarak açıklığa doğru ilerliyorum:

- Adalet ölümdür, herkes ölür.

Sayfa: [1] 2