Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Catrouble

Sayfa: [1]
1
Tartışma Platformu / Kitap (mümkünse seri) önerisi
« : 12 Eylül 2013, 10:20:54 »
Merhabalar,

Uzun bir aradan sonra tekrar kitap okumaya ve fantastik edebiyata gönlümün kaymaya başladığını fark ettiğimde (aynı zamanda kayıprıhtıma da aynı dönemde üye olmuştum) nereden başlasam sorusuna eskiden okuduğum ve hayran olduğum serilerle başlayayım, onları tekrar okuyayım diye karara bağlamıştım.

Salvatore'nin emin değilim ama 15-16 kitabını okudum sanırım Unutulmuş Diyarlar serisinde hala okumadığım kitaplar var ama biraz farklılık olsun diyerek Ejderha Mızrağına geçip ilk üçlemeyi okumuştum ve şimdi de Kayıp Tarihçelere başladım (her ne kadar hepsini daha önce okumuş olsam da insan unutuyormuş. Dolayısıyla sonunu bilsem bile gelişme süreci bana tamamen yeni gibi geliyor).

Yalnız özellikle Ejderha Mızrağı'nı okurken biraz sıkıldığımı daha doğrusu alışık olduğum üzere saatlerce okuyamadığımı/bağlanamadığımı hissettim. Oysaki yıllar önce açık ara en sevdiğim seriydi. Bu site sayesinde öğrendiğim John Scalzi'nin serisi ve Dresden Dosyalarını ise büyük bir şevkle okudum aynı dönemde. Neden bilmiyorum ama EM serisi şuanda bana çekici gelmiyor.

Dolayısıyla daha önce okumamış olduğum ve sizlerin şiddetle önerdiği bir seri yada birçok seriye ihtiyacım var. Zaman Çarkını düşünüyordum ama binlerce sayfalık bir senaryoya dahil olmadan önce birkaç farklı yazarı daha deneyimlemek istedim.

Buz ve Ateşin Şarkısı serisini düşünmüyorum bu arada belirteyim :)

3
Merhabalar,

Aranıza yeni katıldım. Yakın arkadaşlarımdan oluşan FRP grubum yaklaşık 4-5 yıl önce dağıldığı için uzun zamandır sevdalısı olduğum FRPden ayrı kaldım. Daha önce 7-8 yıl boyunca devamlı olarak oynadığım 2 karakterim mevcuttu. Düşünüyorumda sanırım şuanki karakterimde bile etkileri yoğun şekilde gözükmekte.

Herneyse konuya gelmek gerekirse uzun soluklu veya anlık herhangi bir grupla FRP oynamak için birçok şeyi feda edebileceğimi sitenizi görür görmez anladım :) Bir çok senaryo ve dünya ile ilgili çalışmalar okudum ancak sanırım hepsine kayıtlar kapalı yani katılamıyorum :(

Bu durumda katılabileceğim, yada yeni başlayacak bir oyuncu topluluğu varsa lütfen beni bilgilendiriniz.

Çok teşekkürler,

Sayfa: [1]