Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - darkkb

Sayfa: 1 [2] 3 4 5
16
Liman Kütüphanesi / Ynt: Nasıl kitap okursunuz?
« : 05 Ağustos 2008, 16:49:18 »
uzanarak  okurum  ve yanımda soyle atıstıracak  bısıler olursa veya buz gıbı ıce tea tadından okunmaz o kıtap

17
Harry Potter / Ynt: Tom Felton'dan Haber Var!
« : 05 Ağustos 2008, 16:30:08 »
arkadasalr bılıyorum alakasız ama tom u bole gorunce bıraz emınem ebenzettım neden bende bılmıyorum :shrlock :shrlock :shrlock

18
warcraft cizgiroman uclemesını bıtırdım sımdıde hsm 4 sınaw zamanını sıparısettım en yakın zamanda baslayacagım

19
Harry Potter / Ynt: Hangi Bina??
« : 05 Ağustos 2008, 16:11:10 »
slytherin bınası bence daha asıl buyuculerın oldugu yer onun ıcın slytherin

20
Harry Potter / Ynt: En Sevdiğiniz Profesör / Öğretmen?
« : 05 Ağustos 2008, 16:09:56 »
cok basıt tabıkı snape

21
cok begendım karekterlerınde bır harıka elıne saglık harıka olmus ...

22
Çizgi / Ynt: Veriti & SeD Prodakşın ~ Acemi Lab.
« : 04 Ağustos 2008, 17:52:52 »
evrenın gecıtı ımza harıka olmus elıne saglık hemen aldım kendıme

23
Sinema / Ynt: batman (kara şövalye) yorumları
« : 04 Ağustos 2008, 16:27:13 »
alın sıze joker o zaman
[/
Batman bıktı bu Joker'den
Aslında hikâyenin başlangıcının 1635 yılına kadar uzandığını söylemek yalan olmaz. O zaman Norveçliler şimdi Amerika olan topraklarda Gotham diye bilinen şehre gelerek buraya yerleşen ilk insanlar olmuştu. Bu bölge yıllar içinde özellikle kara büyü ve sihrin yaygın olduğu bir yere dönüştü. Kanunlardan çok büyücülerin söylediklerine uyulur oldu. Sonra mafya gelerek kendi kurallarının hiçbir şeyi hatta büyüyü bile tanımayacağını gösterdi cümle âleme.

Tüm bu olayların ardından Norveçliler 'in kurduğu bu şehirde mafya hâkimiyeti eline almışken karanlıkların içinden bir yaratık çıktı. Mafyanın tozunu dumana katarken bir yandan da kendi iç hesaplaşmalarıyla boğuşuyor, intikam isteği her yakaladığı düşmanla daha da artıyordu. Kimilerine göre ölümü arıyordu, kimileri ise esas yakalamak istediğinin kendisi olduğunu söylüyordu. Sonuçta suç azalıyor, kanun kaçağı olsa da halk ondan yana tavır koyuyordu.

Bugün sinemalarda gösterime giren Christopher Nolan 'ın yönettiği Kara Şövalye / Dark Knight 'ta suçlular gündüzleri görüşüp geceleri ise zar zor karanlık işler yapmaya çabalıyor. Tüm mafya Kara Şövalye Batman 'den (Christian Bale ) ve beyaz şövalye olarak adlandırılan Başsavcı Harvey Dent 'ten (Aaron Eckhart ) çekiniyor. İlk başlarda Dent 'e de güvenip güvenemeyeceğini bilmeyen Batman Teğmen Gordon (Gary Oldman ) ile mafyayı çökertmek için planlar yapar. Son bir operasyonla tüm mafyayı hapse atacaklarken Gotham 'ın İtalyan mafyası temsilcisi Salvatore Maroni'nin (Eric Roberts ) polis teşkilatı içinde yer alan köstebekleri yüzünden başarısız olurlar. Mafyanın parası da muhasebeci Lau (Chin Han ) ile Hong Kong 'un yolunu tutar. Sonuçta herkes Çin yönetiminin Amerika 'ya bir vatandaşını iade etmeyeceğinin farkındadır. Mafya üyeleri kara kara ne yapacaklarını düşünürken sahip oldukları bankaları soyan ve kim olduğu bilinmeyen gizemli suç dehası Joker (Heath Ledger ) onlara Batman 'i öldürmeyi teklif eder.

İlk başta pek ciddiye alınmasa da Joker 'in gerçekten büyük bir planı vardır. Harvey Dent yardımcısı ve sevgilisi Rachel Dawes (Maggie Gyllenhaal ) mafyayı hapse tıkmak için tüm yolları dener, Batman ve Gordon 'un ekibi onlara delil sağlamaya uğraşırken Joker 'in planlarını hayata geçirmesiyle olaylar farklı gelişir.

Batman Başlıyor / Batman Begins 'in ardından daha da iddialı bir film yapması gerektiğinin farkında olan Christopher Nolan senaryoyu süper kahraman hikâyesi olarak değil de, iyi bir adamın trajik öyküsünü anlatan bir suç hikâyesi olarak yazmış. Aslında film Joker ile Batman 'in tüm şehri yakan savaşı sırasında Harvey Dent 'in Anakin Skywalker misali iyi taraftan kötüye geçişini anlatıyor. Batman 'i az buçuk bilen herkes Dent 'in daha sonra en azılı suçlulardan Çift Yüz'e dönüşeceğini bilir. Nolan da bu filmde Joker 'in hikâyesini anlatmak, onun kötülüğü neden seçtiğini aktarmak yerine Dent 'in üzerinde duruyor. Böylece Joker korkutuculuğundan ve karizmasından hiçbir şey kaybetmiyor. Malum olduğu üzere insanlar bilmediklerinden korkarlar ya...

Filmin çekimleri bittikten sonra kazayla aldığı fazla sayıdaki uyku hapı nedeniyle ölen Heath Ledger 'in ardından Joker 'i canlandırmanın onu çok yorduğu, ruhsal bir çöküntüye soktuğu söylense de çekimler sırasında yaptığı röportajlarda hayatında en zevk aldığı rollerden birini canlandırdığını söylemişti. Filmi izledikten sonra herkesin fikir birliğine varacağı konu da bu olacak hiç kuşkusuz. Heath Ledger film gösterime girmeden hepimizin tahmin ettiği gibi Joker 'de mükemmel bir oyunculuk sergiliyor.

Hikâyenin esas adamı ise Aaron Eckhart 'ın canlandırdığı Dent . O Gotham 'ın beyaz şövalyesi, Batman 'in varisi olarak gördüğü kişi. Bruce Wayne suçluları hapse attıktan sonra Batman 'i tarihin sayfalarına gömmeyi, Dent 'i desteklemeyi ve hayatının aşkı Rachel Dawes ile mutlu bir hayat kurmayı planlıyor. Eckhart şehrin parlak yüzünü gerçekten de iyi temsil ediyor. Şehrin geleceği parlak adamı Gotham sakinlerine gecenin en karanlık saatlerinin şafaktan öncekiler olduğunu hatırlatıp güneşin doğuşunun yakın olduğunu söylese de kendisi o güneşin doğuşunu pek göremiyor.

Filmin kahramanını canlandıran Christian Bale bu sefer hem Ledger 'a hem de Eckhart'a rol kaptırmış. Sonuçta bu kadar iyi oyuncunun yer aldığı bir filmde birilerinin rol çalması oldukça normal. Heath Ledger 'in şimdiden efsaneleşmiş Joker yorumuyla Eckhart'ın canlandırdığı Dent izleyicinin aklında Batman 'den daha fazla yer ediyor.

Batman 'in vazgeçemeyeceği iki yardımcısını canlandıran Michael Caine ve Morgan Freeman da rollerinin hakkını veriyor. Zaten filme kötü oyunculuğa rastlamak pek mümkün değil. Tıpkı Joker 'in planları gibi senaryo da oldukça iyi işliyor.

Yıllar önce küçük bir çocukken babasının kamerasıyla filmler çeken hatta oyuncaklarını havai fişeklerle patlatan Nolan bu huyundan pek vazgeçmemiş. Şehrin ortasında binaları patlatan, tırlara takla attıran yönetmen seyirciyi filmin sonuna kadar şaşırtmayı ihmal etmiyor.
[URL=http://imageshack.us][/
KONU JOKERDEN ACILMISKEN MANYAK SEVGILISI HARLEY DEN BIRKAC RESIM KOYMAZSAK AYIP OLUR
[URL=http://imageshack.us]

[/
[URL=http://imageshack.us]






24
Müzik / Ynt: Grup hepsi
« : 04 Ağustos 2008, 16:06:03 »

bu bolumude cok ıı bır ark acmıstır ama keske bu bolume kılıt koysaydınız burada msj az da onun ıcın soledım



Yasemin Yürük 1986 yılında İstanbu'da doğdu. Yasemin orta okul ve liseyi Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Devlet Konservatuarı Bale bölümünde okudu. Şu an halen üniversite eğitimini devam ediyor. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale bölümünde okuyor.

Üç yıl boyunca Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi'nin sergilediği oyunlarda rol aldı.

Tiyatro dersleri aldı. Reklam jingle'ları seslendirdi. Özel şan ve piyano dersleri aldı.

Cemre Kemer 1985 yılında İstanbul'da doğdu. Liseyi ve orta okulu Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Devlet Konservatuarı Bale bölümünde bitirdi. Şu an Mimar Sinan Üniversitesinde Modern Dans eğitimini sürdürüyor.

Beş yıl boyunca Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi'nin sergilediği oyunlarda rol aldı.
Özel piyano ve şan dersleri aldı.

Eren bakıcı 1984 İstanbul doğumlu. Eren orta okul ve liseyi Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Devlet Konservatuarı Bale bölümünde okudu. Halen Mimar Sinan Üniversitesinde Modern Dans eğitimini sürdürüyor.

Altı yıl boyunca Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi'nin sergilediği oyunlarda rol aldı.

Londra'da Urdang Dans Akedemisinde vede Budapeşte Dans okulunda eğitim aldı.

"Dans@" grubu ile Türkiye'yi Çin'de temsil etti.

Reklam jingle'ları seslendirdi.

"Yıldızların Altında" müzikalinde oynadı.

Michael Jackson ve Britney Spears gibi dünyaca ünlü yıldızlarla çalışan Selahettin Kara çalıştı.

Gülçin Ergül 1985 yılında İstanbul'da doğdu. Orta okulu ve liseyi Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Devlet Konservatuarı Bale bölümünde okudu. Şu an Mimar Sinan Üniversitesinde Modern Dans eğitimini sürdürüyor.

Yedi yıl boyunca Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi'nin sergilediği oyunlarda rol aldı

25
Güncel / Ynt: Onu görenler hayal sanıyor.
« : 04 Ağustos 2008, 15:50:29 »
unıcornlar at dı be :D ama orada bır unıcorn var uzakta o unıcorn bızım unıcornumuz guzel hayvan ama beee

26
Sinema / Ynt: batman (kara şövalye) yorumları
« : 04 Ağustos 2008, 13:56:10 »
bırazda batman a hayat veren christian bale hakkında konusalımmı??
İngiliz oyuncu Christian Bale küçük yaşta tiyatro sahnelerinin tozunu yutmaya başladı. Steven Spielberg'in "Empire of the Sun" filmindeki James Graham rolü için binlerce çocuğun arasından sıyrılıp rolü kapınca ve olağanüstü bir performans gösterince ilgi odağı oldu. Daha sonra tiyatro ve sinema kariyerini birarada yürüten Christian Bale bugüne dek Define Adası, Swing Kids, Little Women, Secret Agent, Portrait of a Lady, Velvet Goldmine, American Psycho, Captain Corelli's Mandolin gibi önemli yapımlarda rol aldı. American Psycho'daki yuppie ama aynı zamanda psikopat bir katil olan Patrick Bateman rolü ona tüm dünyada müthiş bir şöhret kazandırdı. 21. yüzyılın en heyecan veren yeteneklerinden biri olduğu şüphe götürmez...
Gerçek Adı:   Christian Charles Philip Bale
Doğum Yeri:   Haverfordwest, Pembrokeshire, Galler
Doğum Tarihi:   30.01.1974

Boy : 1.88 m


Onu Ünlü Yapan Ne?   Steven Spielberg'ün Empire of the Sun (1987 ) filmindeki James Graham rolü ile tanındı.


Ailesi:   
Büyükbabası: Komedyen
Babası: David Bale, pilot
Kardeşi: Erin Bale, müzisyen
Kardeşi: Sharon Bale, profesyonel bilgisayarcı
Kardeşi: Louise Bale, yönetmen, aktris


Ödüllerinden Bazıları:   
1987: National Board of Review Special Citation - En iyi performans sahibi genç, Empire of the Sun


Eğitim:   
 - 90'larda Güney Kaliforniya'da bir kolejde okudu


Meraklısına...

 Newsies ve Swing Kids filmlerinin dans sahneleri için 10 hafta boyunca dans ve askeri sanat dersleri almıştı.
 Çok iyi bir binici
 Farklı filmlerde farklı aksanlarda konuşabiliyor.
 "Charlotte's Web"i okuduktan sonra kırmızı et yemiyor
 Greenpeace gibi birçok organizasyonda aktif olarak çalışıyor.
 1983'te 9 yaşındayken ilk kez bir reklamla ekranlarda yer almıştı
 İngiltere, Portekiz ve Kaliforniya (ABD)'da yaşıyor.
 Karısıyla Winona Ryder'ın yardımıyla tanışmıştı, Eşi Winona'nın kişisel yardımcısıydı.




27
Eğlence & Mizah / Ynt: Beslediğiniz hayvan var mı ? :)
« : 04 Ağustos 2008, 13:43:51 »
ok anneciğim

28
Çizgi / Ynt: Çalışmalarımm
« : 04 Ağustos 2008, 11:27:26 »
bunların hepsını arsıvıme kopyaladım umarım kızmasın ben senden hayko ve şebo nun yan yana oldugu harıka bır avatar ve imza isterım sımdıden cok tsk ederım

29
Çizgi / Ynt: Photoshop CaLısmaLarım =)
« : 04 Ağustos 2008, 11:25:51 »
cok guzeller elıne saglık

30
Televizyon / Ynt: Smallville
« : 04 Ağustos 2008, 11:12:57 »
bınlerce kez saolll

Sayfa: 1 [2] 3 4 5