Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - sun wukong

Sayfa: 1 [2] 3
16
Oldukça benzerler (yalnız aynı kağıttan basım yapılmamış).

Tabii bu kitap boyut olarak Kralların Yolu'nun o muazzam büyüklüğüne sahip değil. Ama yine de standart bir kitaptan daha büyük.

Sayfa numaraları değişik bir fontla basılmış. Bu da kitaba antik bir hava katmış. Kapak zaten son haliyle çok hoş.

Basım kalitesini oldukça beğendim. Umarım siz de beğenirsiniz :).
Merak ettim, ben de bugün vereceğim siparişimi. Bu arada sorayım, taranabilir boyutta mı? Kralların Yolu, oldukça büyük boyutlarıyla bendeki A 4 boyutlu tarayıcıya girmemişti çünkü. :)

hocam taramadan sonra etrafa yaymayın ama. wattpad'de üşenmeden zaman çarkı komple seriyi aktarmışlar ki ondan sonra niye kitap çıkmıyor diye üzülüyoruz.

17
Fiyatı bildiğin uygun yalnız. Kağıttan falan fark etti herhalde. Kralların Yolu'yla arasında epey sayfa farkı da var ama, sayfa sayısıyla fiyatın direkt orantılı olduğunu sanmıyorum pek. Neyse, gözümüz aydın. :D

kağıttan ziyade siparişlerin kendi siteleri üzerinden komisyonsuz aktarılmasından.

18
her tsr/wotc kitabı basanlar gibi battı.

19
Liman Kütüphanesi / Ynt: İndirimler
« : 21 Ekim 2014, 08:27:59 »
Dressden serisini almayı düşünüyordum baktım ki 14 kitap yayınlanmış ve 20 tane olması düşünülüyormuş bizde de 5 kitabı çevrilmiş vazgeçtim.

ithaki girdiği bir seriyi kolay kolay sonlandırmadan bırakmaz. ayrıca dresden files serisi edebi kaygılar gütmüyorsan hızlı okunabilen, dinlendirici bir seri. tavsiye ederim.

20
kapaksız yayınlasalar yine alırım.

21
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 27 Eylül 2014, 17:02:09 »
@ryuk

"kılıç ve büyü öyküleri" derlemesinin devamını geçtim, ilgili türün en bilinen yazarlarının bile ülkede çevirilerini girmek çok zor. daha düz konuşmak gerekirse: türün ülkemizde yeterli bir ticari değer oluşturacak kitlesi yok malesef. bence yayın evine sormana bile gerek yok. sen, ben, üç beş kişiyiz. basmazlar.

22
Liman Kütüphanesi / Ynt: İndirimler
« : 20 Eylül 2014, 22:14:43 »
Elantris  5 TL :)

http://www.arkadas.com.tr/KampanyaliUrunler?idbanner=15ad2424-e587-4f0f-bcaa-d403a652b64b

Üzüldüm aslında gerçekten  elantristen görmesini beklediği ilgiyi alamamış arkadaş yayınları . Umarım "Kralların yolu"nda da böyle bir durum gerçekleşmez de serinin devamını dilimizde görürüz :)


belki de hem eldeki stokları tüketmek hemde sanderson ismini duyarabilmek için yapılmış bir indirimdir.

-bu arada halen devam etmekte olan bir indirim-

23
Merhaba.Acaba tolkien kitapları hakındaki planlarınızı açıklar mısınız ?

hocam bu konuda daha önce bir kaç defa açıklamada bulundu yayınevi. başlık altındaki eski postlara bir bak istersen.

24
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: Laika Yayınları Soru Hattı
« : 28 Aralık 2013, 09:47:16 »
teşekkür ederim. laika'da giderse wotc kitaplarına daha kimsenin gireceğini sanmam: doksan sonları, iki bin başları yoğun ilgilenen kitleden çıkan bir kaç insanın (isim bile vermek mümkün) girişimi ile wotc kitapları yayınlandı phoenix, ankira, arkabahçe ve laika yayınevlerinde. tabi döneminde uygun ortam ve kitlesi de vardı. lakin şimdilerde ne o uygun ortam var ne o uygun ortamın sağlayabileceği yeter sayıda bir kitle var ne de o olası kitleden yorulmadan girişimde bulunabilecek insan var. tüm negatif şartlar olayı girişimden çok amme hizmeti yapmaya döndürdü. laika bu şartlar altında iyi dayandı bile diyebilirim.

-tabi bu söylediklerim tüm fantastik kurgu yayınlar için değil, wotc kitapları için sadece-

25
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: Laika Yayınları Soru Hattı
« : 27 Aralık 2013, 20:31:44 »
ankira, arkabahçe gibi wotc kitapları basan yayınevlerinin akıbetinden sonra laika'nın sessizliğinden korkmaktayım. yayınevinin geleceği (ufak bir ara vermiş olmalarını ummaktayım) ya da gelecek yayın politikası hakkında "net"bilgisi olan var mı?

26
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 25 Aralık 2013, 16:57:15 »
teşekkür ederim. en azından umut var :)

27
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 25 Aralık 2013, 08:09:42 »
daha önceki yıllarda 6.45'in çevirisine girişip de iki kitabından sonra devamını getirmediği "the history of middle-earth" serisi üzerine bir çalışmanız olacak mı acaba? bitmemiş öyküler ve silmarillion çevirilerinden sonra umutlanmış durumdayım.

1. The Book of Lost Tales 1 (1983)
2. The Book of Lost Tales 2 (1984)
3. The Lays of Beleriand (1985)
4. The Shaping of Middle-earth (1986)
5. The Lost Road and Other Writings (1987)
6. The Return of the Shadow (The History of The Lord of the Rings v.1) (1988)
7. The Treason of Isengard (The History of The Lord of the Rings v.2) (1989)
8. The War of the Ring (The History of The Lord of the Rings v.3) (1990)
9. Sauron Defeated (includes The History of The Lord of the Rings v.4) (1992)
10. Morgoth's Ring (The Later Silmarillion v.1) (1993)
11. The War of the Jewels (The Later Silmarillion v.2) (1994)
12. The Peoples of Middle-earth (1996)

28
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: Laika Yayınları Soru Hattı
« : 05 Kasım 2013, 07:47:54 »
@Ryld Argith çok teşekkürler :)

29
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: Laika Yayınları Soru Hattı
« : 04 Kasım 2013, 08:20:40 »
istanbul kitap fuarına katılıpta laika standına uğrayan arkadaşlar wotc kitapları hakkında bilgi edinip paylaşırsa çok seviniriz. özellikle the sundering adlı serinin planlarına dahil olup olmadıklarını keşke bir soran olsa. hatta istanbul'da olan kayıp rıhtım yetkilileri bizim adımıza bazı yayınevlerinin gelecek basım planları hakkında -özellikle yayınevleri soru hattında cevaplanmamış okur sorularını derleyip- genel bir çalışma yapsa duacıları oluruz.

30
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 07 Ağustos 2013, 01:58:32 »

robert e. howard, micheal moorcock gibi yazarların kılıç ve büyü öyküleri türündeki eserlerini gelecekte yayın evinizden görme şansımız var mı? hatta kılıç ve büyü öyküleri derlemenizin devam kitaplarını düşünüyor musunuz?

~

bunlarda cevaplanamamış eski sorularım:

dün itibariyle bitmemiş öyküler elime ulaştı ve okumaya başladım. tekrardan tolkein kitaplarını dilimize kazandırdığınız için teşekkürler. sorumda bu yönde olacak: acaba 6.45' in ilk iki kitabından sonra çevirisini bıraktığı (kayıp öyküler 1 ve 2) orta dünya tarihi serisine de çevirmek gibi bir planınız var mı? böyle planlarınız varsa elimdeki 6.45 serilerini elden çıkarıp sizin çevrilerinizi takip etmek niyetindeyim.

hatta daha dolandırmadan sorayım: tolkein yayınları için yol haritanız nedir? tümünü çevirmeyi planlıyor musunuz?

~

Alıntı sahibi: sun wukong üzerinde 31 Temmuz 2012, 12:09:36

öncelikle ülkemizde fantezi ve bilim kurgu alanında istikrarlı bir yayın politikası izleyen ender bir yayınevi olduğunuz ve heveslerimizi kursağımızda bırakmadan sonunda bizlere ulaştırdığınız için teşekkür etmek istiyorum.

benim sorum: malum ciddiyetsiz, ilgisiz ve anladığım kadarıyla, tanrıya şükranlarımı sunarak, fantastik kurgudan elini ayağını çekmeye başlayan 6.45' in, micheal moorcock' ın da ellerindeki haklarını kaybetmiş olmalarını da dileyerek, yeni kitaplarını yayın evinizden görme şansımız olabilir mi?

Alıntı sahibi: metallica üzerinde 31 Temmuz 2012, 15:05:22

Acaba Tad Williamsı'ın eserlerini yayınlamayı düşünür müsünüz? Türkçe'de sadece bir hikayesi var bildiğim kadarıyla. Okudum ve hayran oldum. Sürükleyici, akıcı bir dili ve sağlam bir kurgusu vardı.

Alıntı sahibi: sun wukong üzerinde 01 Ağustos 2012, 23:32:59
tad williams adı geçmişken -@metallica: teşekkürler- brian stableford eserlerini de yayın planınıza almak gibi bir ihtimal söz konusu olabilir mi? sadece istemenin yetmeyeceğini bilerek çok küçük bir umutla soruyorum.

Sayfa: 1 [2] 3