Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Sophié

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 40
46
Müzik Haberleri / Ynt: maNga İlk 5'te!
« : 03 Kasım 2009, 20:14:09 »
Bedük'ün daha bir gideri vardı sanki yea.

47
Sinema / Ynt: Across The Universe
« : 30 Ekim 2009, 18:32:36 »
Mükemmel ötesiydi gerçekten, üç dört defa izlense bıkılmaz. Özgür'ün dediği gibi I want you sahnesi çok lezizdi, Hold Me Thight'ı daha farklı hayal etsem de o da tadından yenmez hesabıymıştı. Aslında hiçbir şekilde de şu iyiydi bu iyiydi diyemiyorum çünkü Beatles'dan ötürü her sahne ayrı lezzetliydi. Çok daha basit bir film bekliyordum açıkçası, salt aşk falan ama bulduğum şey kesinlikle mükemmel ötesiydi. Eleştirilecek bir yerini de bulamadığım için sadece güzeldi diyip bırakırım :D.

48
Eğlence & Mizah / Ynt: Beslediğiniz hayvan var mı ? :)
« : 22 Ekim 2009, 23:02:04 »
Dikkat et ters dönmesin, ben çok ağladım :P.

49
Sinema / Ynt: Hep Seni Aradım
« : 18 Ekim 2009, 16:45:21 »
Ehellop dün izledim bunu ben. O kadar ağlamak için almıştık ama hiç öyle bir etkisi yok. Olayları bağlamak için zaten yeterince yoruluyorsunuz bir de üstüne ağlamak, pfrt. Olayların veriliş şekli de Memento'yu hatırlattı bana. Bu kadar karmaşık olmasına gerek yokmuştu bence. Ama Coldplay'den yok Mazzy Star duymak ayrı bir güzel geldi.

50
Yazarlar / Ynt: İpek Ongun
« : 18 Ekim 2009, 15:48:37 »
Çok gülesim geliyor kitaplarına ya da İpek Ongun'un ismi geçince falan. Zamanında abim zaman öldürürsün okuma demişti, gel ben sana Yaşar Kemal veriyim demişti, iyi ki kabul etmişim. Sanırım iki kitabını okumuştum sadece. Biri Yaş 17, diğerini bilemedim. Dönüp bakınca çok komik ve abartı geliyor açıkçası.

51
Müzik / Ynt: Yasemin Mori.*
« : 15 Ekim 2009, 17:37:16 »
Nolur Nolur Nolur şarkısı süper hareketli :)
Süper hareketli ama hatuna gitmiyor. Arjantin ona keza. Canlı performansları çok rezil oluyor hareketli şarkılarda. Ayrıca bence en kötüleri nolur nolur nolur ve arjantin. Son klibi de sanatsal olsun diye kasılmış ama hiçbir şeye benzememiş bence :P.

52
Bence böyle bir rolü kabul etmemeliydi.. Yani müslümanları bu şekilde göstermeleri hiç  hoş değil ve bunu müslüman bir Türk'e yaptırmaları hiç ama hiç hoş değil..

Müslümanları öyle göstermek mi ? Öyle göstermiyorlar ki , gerçeği yansıtıyorlar.
Bence bu iki tutum da yanlış. Doğruluk payı var ya da yok, taraf belirtmiyorum. Ama zuzu senin dediğin de biraz anlamsız zira kabul etmeden önce senaryoyu okuyor ve buna göre kabul ediyor. Adama zorla sen bunu yapacaksın demedikten sonra bu yaptırmak olmaz. Hem tüm teröristler müslümandır gibi bir yargı yok, dinle alakası olan bir durum değil, bu biraz alınganlık gibi.

53
Müzik / Ynt: Blonde Redhead.*
« : 26 Eylül 2009, 14:08:38 »
Ben bilmiyorum bi ses hem bu kadar güzel hem de bu kadar rahatsız edici başka nasıl olabilir.

54
Müzik / Ynt: Demir Demirkan.*
« : 26 Eylül 2009, 14:00:08 »
Çok çok çok acayip dinlemesem de bi kaç şarkısını sahiden severim ama en babası Hayyam'dır tabii ki.

55
Müzik / Ynt: Nouvelle Vague
« : 26 Eylül 2009, 13:53:24 »
Bu var ya bu mükemmel bi grup ya. Yani müzikleri falan harika ötesi. Yeniden yorumlamak için seçtikleri parçalar bomba, yorumları daha bi bomba. This not a love song ve too drunk to fuck aşırı güzeldir.

57
Televizyon / Ynt: The Big Bang Theory
« : 24 Eylül 2009, 17:16:49 »
Öyle bir sevgilin olsun mu istiyorsun???!!  Sophié... Sophié... Sophié... diye kapıyı çalcak anahtarını unutunca. Yemek siparişini hep yanlış bulacak. oooh işin zor :)


Ama çok eğlenceli olur bence, burda ciddiyim, heh bir yerden sonra sıkabilir, evet. Ama yine de güzel olurdu ya. Hem ben de ondan farklı sayılmam, biraz hafifletilmiş haliyim sadece :D.

58
Yol
Da
Jack Kerouac. Hala soyadını telaffuz edemediğim mükemmel adamın kitabı. Kitap da Amerika'da hippi akımının başlangıcı üzerine. Yani adam yol macerasını anlatıyor. İlk bölümü biraz sıkıcı gibi olsa da ikinci bölüm ilk anlarından itibaren "hadi çıkıp otostop çekelim, bakalım bugün nereye gidiyormuşuz" dedirtiyor. Gerçi yaklaşık bir aydır elimde sürünüyor ama bu sefer biticek. Hadi koçum benim.

Bir de ulaşmak isteyenler için söyleyeyim, kitap şu an basılmıyor. Akabinde piyasada yok, ikinci eli bile. Ancak korsan falan. Ben hippiyim diyen adam okumazsa büyük ayıp eder.

59
Televizyon / Ynt: The Big Bang Theory
« : 23 Eylül 2009, 17:03:12 »
Sheldon ya adamım o benim, diziyi eğlenceli yapan en büyük etken bence. Öyle bir sevgilim olsun istiyorum ciddi ciddi, beraber zaman makinası bile yaparız bence biz.

60
Bunu bir kaç kişi dışında kimseye söylemicektim ama caydım, hadi neyse :P. Lastfm'in sadece türk serverı yasaklı. yani .de ya da işte .com veya çok uç takılıyorsanız iskandinav ülkelerinin serverlarından girebiliyorsunuz hesabınıza. Ama skroplama konusunda bir bilgim yok, kendi bilgisayarımda olmadığım için onu deneyemedim. Ama muhtemelen kuruluştaki ülke-bölge şeyini değiştirdiğinizde ona da ulaşım mümkün olacaktır gibi. Yaşasın işini tam yapmayı beceren görevli takımı eheley.

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 40