Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Arlinon

Sayfa: [1] 2 3 ... 27
1
Çizgi / Ynt: Modelleme + Ilustrasyon -> Oyun Gelistirme
« : 10 Aralık 2013, 00:33:01 »
Buna baya ilgim var fakat hiç başlama şansım olmadı. Üniversitede inşallah… :D

Ne kadar erken o kadar iyi bence; zamanla gelen birsey cunku.

2
Çizgi / Modelleme + Ilustrasyon -> Oyun Gelistirme
« : 22 Kasım 2013, 14:13:33 »
Selamlar modelleme ilustrasyon bump mapping uv mapping gibi seylerden az bucuk hazzedenler varsa ufak tefek oyunlar yapmakta bana yardim edebilirler, ben programlama kismiyla ugrasiyorum ancak gorsel konusunda gimpte bi kac cizgi cekmek disinda islevsizim. :fight: :elf

3
Çizgi & Anime / Ynt: Serial Experiments Lain
« : 30 Haziran 2012, 14:06:30 »
Uzerine sayfalarca sey soylenmeli ancak benim en cok dusundugum Lain'in dunyanin ve barindirdigi yasamin ruhu olusu oldu, Gaia gibi. Her bir birey ondan bir parca ve hepsi butunde, "baglantida" Lain. Surekli gelisen, parcali, sabitlesmemis bir karakter, dunya da olsa olsa bir kiz cocugu gibi olabilir.

4
Zaman Çarkı / Ynt: Zaman Çarkı
« : 05 Ağustos 2011, 01:47:11 »
Brandon Sanderson bu aralar Twitter'da ciddi derecede aktif. Söylediklerine bakılırsa son kitap gümbür gümbür geliyor. Kitabın son kısmını değişik bakış açılarından anlattığını ve bunlardan birinin yaklaşık 50000 kelime sürdüğünü söyledi en son. Beni hüzünlendiren haber ise kitapta toplu kıyım yaşandığı haberi oldu. Kimlerin ya da kaç kişinin öldüğüne dair hiç bir ipucu vermedi tabii ki. Eh Mart 2012'ye şunun şurasında ne kadar kaldı ki. :D

Hmm ilginçmiş iyi oldu burada paylaştığınız teşekkürler. Kıyım ha, babiterken de rahatlamıyor desene.

5
Oyunlar / Ynt: Ultima Online [Golden Age]
« : 02 Ağustos 2011, 19:09:16 »
Ortalama kac oyuncunuz var, surekli cevrimici olan sayisi ne kadar?

6
Edebiyat takdir ve beğeni yeteneği ayrı şey, okuldaki ders başarısı ayrı şey. Derste başarılı olan yakın bir arkadaşınızla derinlemesine konuşmanız iş görecektir sanırım.

7
Zaman Çarkı / Ynt: Zaman Çarkı
« : 31 Temmuz 2011, 16:14:21 »
Arkadaşlar serinin ilk 4 kitabını sahaflardan mahaflardan oldukça iyi bir fiyata bulup aldım, elimdeki Dracula'yı bitirince başlamayı düşünüyorum seriye. Ancak aklıma şöyle bir soru takıldı Yeni Bahar isimli kitap bir prologue niteliği mi taşıyor? Yani kronolojik olarak 1. kitaptan öncesini mi anlatıyor? Eğer öyleyse o kitabı da edinip ondan başlayayım diyorum.
Kronolojik olarak 1. kitaptan öncesindeki olaylardan bahsediyor; ancak serinin genel hikayesiyle ve karakterlerle ilgili okumaktan alacağın zevki büyük ölçüde baltalayacak bilgiler barındırıyor içinde. Sana tavsiyem yayınlanma sırasıyla okuman ya da 4 ve ya 5. kitaptan sonra.

Ben ilk onu okuma hatasina dustum tavsiye etmiyorum. :D

8
Çizgi / Ynt: Çizmeye Çalışmak
« : 13 Mart 2011, 22:37:39 »
Vaay gayet hoşmuş bunlar yahu, ilginç bir sanat var üslup var tebrik ettim.

9
Düşler Limanı / Ynt: Günah/sız
« : 06 Mart 2011, 16:21:53 »
Baal'a fikirsel olarak temelde tam destek veriyorum helal diyorum.

Belki zaten gerçek düşüncelerini daha önce de bildiğimdendir, etkilenmedim. Hatta senin için oldukça yavan olmuş diyebilirim. Gerçi bu yazıyı yazma amacının da ortaya güzel bir şey koymak olmadığını adım gibi biliyorum ama, gene de daha etkileyici veya farklı bir şey beklerdim.

Klasik bir ateist gibi yazmışsın. Fakat  insanların hayatlarını egoları üzerinden yaşadığını düşünen bir insan olarak kendini belli bir gruba koyup ''ben sıradan bir bilmemneyim'' diyecek bir kişinin kendi içinde çok büyük çelişki yaşayacağını düşünüyorum. Zannediyorum ki sen de bu şekilde bir 'koyun' konumuna koymazsın kendini.

İnanç meselesi her insanın kendi tercihidir ve herkesin kendi düşüncesi vardır, o konuya girmek mantıksız. Benim parmak basmak istediğim nokta şu; neden her insanın aynı şekilde düşündüğünü zannederiz yaptığımız her çözümlemede?

Amacım bu yazıyı senin bir eserin olmaktan çıkarıp tartışma haline getirmek değil. Fakat şunu her zaman yanlış bulmuşumdur ve yanlış bulmaya devam edeceğim. Neden insanlar herkesin kendi düşündükeri gibi olduğunu zanneder? Her ergen kendini hormonlara kaptırmış mıdır? Her zeki kendisiyle ilgili gerçekleri düşünmek isteyip de hayatın gerçeklerini fark etmiş midir? Her deli kafasına huni takmak zorunda mıdır?

Çok fazla genelleme yapıyorsun bence. Algının her insanda farklı olabileceğini düşündüğün gibi, ya bu tarz konularda da insanların düşünceleri çok farklıysa? Ya da şöyle söyleyeyim; ya herkes hayata düşündğün gibi bakmıyorsa?

Bunlar da elbet umrunda değil, onun da farkındayım. ;D Düşüncelerin senindir elbette, fakat bence; yanlış düşünüyorsun.

Bu arada açıksözlülükten ötürü saygılar.

Koyu, doğa hümanist değil. Varoluş hümanist değil. Herhangi bir insanın "olaya nasıl baktığı"nın bir önemi yoktur. İnsanlar da canlıdır, organizmadır, bireydir, bendir. Temelde hepsi aynıdır. Temelde.

10
3. Yıl / Ynt: 3. Geleneksel Satranç Turnuvası!- Yarı Final!
« : 28 Şubat 2011, 21:22:45 »
Rakibim 14 Şubat'tan beri aktif gözükmüyor. Ya kendini bir yerlerden attı ya da balayına çıktı. Hadi hayırlısı...

Öss desem? Yerine ben oynasam masam?...

11
Duyurular / Ynt: Kısa Kısa Anonslar
« : 21 Şubat 2011, 19:12:01 »
Portal'ın en altındaki ejderha tek kelimeyle muhteşem olmuş.

Buna isim vermek de lazım şimdi :P

12
 :o RRraaargh sadece 20 saniye içinde 200.000 beyin hücremin ölüşünü hissettim kaldırın şu linki katliam, katliam!!

13
Radyo Kulesi / Ynt: Anlık Yayınlar
« : 13 Şubat 2011, 22:48:43 »
Anlık medieval yayınlarından birindeyim, beklerim.

Edit: Finis

14
Eğlence & Mizah / Ynt: Bugün Ben Şunu Öğrendim:
« : 08 Şubat 2011, 21:20:35 »
Rafta sıralanmış kitapların üstüne konmuş kağıt yığını gibi saçma sapan nesneleri bu neden burda diye kaldırmayın. Meğer kitapların düşmelerini engelliyormuş.

Ders odur ki basit de görünse bir meseleyi olabildiğince derinlemesine incelemeli. Bugün bunu öğrenmedim ama herzamanki gibi ihmal ettim. :fight:

15
Oyunlar / Ynt: En sevdiğiniz Flash Oyunlar..?
« : 06 Şubat 2011, 04:56:37 »
Mastermind: World Conqueror

Oyun belli bir ritmi tutturursaniz cok kolay o yani kötü, lakin diyalogları ve kaliteli yapımı eşsiz, flaş oynayıcıları oynamadan geçmemeli.

Phage Wars I - II

Üreme zamanı!

Sayfa: [1] 2 3 ... 27