Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular -

Sayfa: [1] 2
1
Sinema / Tim Burton'dan Addams Ailesi
« : 24 Mart 2010, 18:40:46 »


Alis Harikalar Diyarında'nın ardından Tim Burton'un, yeni 3D projesinin Addams Ailesi olacağı söyleniyor.
Amerikalı karikatürist Charles Addams'ın eseri Addams Ailesi, Tim Burton'un gözünden 3D olaray beyaz perdeye taşınacak. Addams Ailesi birçok dizi, oyun ve çizgi filmden sonra 1991 yılında Barry Sonnenfeld yönetmenliğinde sinema uyarlaması haline de getirilmişti.
Tim Burton'ın filmi 'stop-motion' tekniğiyle çekeceği söyleniyor.

Kaynak: MTV

2
Müzik Haberleri / Türklerin İkinci Avrupa Zaferi
« : 06 Kasım 2009, 15:13:21 »


maNga, 20 ülkenin adaylarını eleyerek 2009 MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde Avrupa'nın En İyi Sanatçısı ödülünü aldı!
Berlin’de Düzenlenen MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde “Avrupa’nın En İyi Sanatçısı” Ödülünü Kazanan maNga, Türkiye’nin Gururu Oldu...

Türkiye’de “En İyi Türk Sanatçı” ödülünü kazanarak yola çıkan maNga’nın, Berlin’e gitmesi için tüm ülke adayları arasından ilk beşe kalması gerekiyordu. maNga’yı Türkiye’de oylarıyla birinciliğe ulaştıran müzikseverlerin yanı sıra, dünyanın tüm ülkelerinden oylamaya katılan Türklerin de desteğiyle, Avrupa elemesinde ilk beşe kalan maNga, yarıştığı rakiplerini eleyerek MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde birinci olmayı başardı ve “Avrupa’nın En İyi Sanatçısı” ödülünü kazandı.

Bu sene de merakla beklediğimiz, dünyanın en büyük ve prestijli müzik ödülleri töreni olan “MTV Avrupa Müzik Ödülleri” yine çok heyecanlı ve hareketli geçti. Geçen sene yarışan Emre Aydın’ın aldığı ödülden sonra, maNga bu sene de Türkiye adına birinciği elde edip “Avrupanın En İyi Sanatçısı” ödülünü kazandı. maNga’nın bu sevincini kutlayan ve mutluluğunu paylaşan ilk kişi MTV Türkiye kurucusu Esra Oflaz Güvenkaya oldu. Halk oylarıyla yapılan bu yarışmanın galibi seçilen maNga, Türkiye’nin ikinci kez gurur kaynağı oldu.


*harika ya  :ole

3
Sinema / Tim Burton Syndrome
« : 02 Kasım 2009, 20:50:14 »


Plato Film yönetmenlerinden Mehmet Selçuk Bilge'nin resim, fotoğraf, makyaj, tasarım, video ve şiirlerinden oluşan 'Tim Burton Syndrome' adlı sergisi sizleri bekliyor.

''Yakın arkadaşlar, tehlikeli oyuncaklar, fotoğraf makinesi ve photoshop lazım. 18 yaşından büyük olmaya da pek gerek yok, Tim Burton’un pek cazip hastalıklı dünyası, bünyeyi baştan çıkarmaya üç yaşında başlıyor, künyeyi yok sayıyor. Belki yeni uzun metrajına ya da animasyonuna fikir veririz, ya da bu muhteşemlik içimizde patlar, amacımız sadece eğlenmek ve egomuzu tatmin etmek. Sendrom müthiş, kalpler kırık, hepimiz mutasyona uğrak, gelecek bizim için, keyif de bizim. Onlar için Seinfeld, bizim için Bizimkiler. Sendrom uzun ömürlü olsun, herkes bana baksın. Tim Burton Syndrome – Hiçbir şey üzerine, herşey için.''

'Tim Burton Syndrome' sergisi 25 Kasım'a kadar Kadıköy Hush Gallery'de görülebilir.

Kaynak: MTV Türkiye

4
Sinema / "New Moon" Hüngür Hüngür Ağlatacak!
« : 02 Kasım 2009, 20:45:33 »

The Twilight Saga: New Moon'un yönetmeni Chris Weitz, People dergisine konuştu.

Hollywood Film Festivali'nin ödül töreninde konuşan Chris Weitz, "Romantik sahneler üzerinde çok uğraştık. Mümkünse, bu filmin izleyiciyi daha önce hiçbir filmde olmadığı kadar ağlatmasını istiyorum. Keşke bunu ölçmenin bir yolu olabilse!" diyor.

Catherine Hardwicke'in yönetmenliğinde zirveye tırmanan ilk filmin arkasından, Chris Weitz'in nasıl bir iş çıkartacağı herkes tarafından merakla bekliyor.

Kaynak: MTV Türkiye

*Ağlıyıcağımı sanmam ama hadi bakalım görücez :P

5
Müzik Haberleri / maNga İlk 5'te!
« : 02 Kasım 2009, 20:11:46 »


5 Kasım'da Berlin'de düzenlenecek olan MTV Avrupa Müzik Ödülleri Töreninde, Avrupa'nın En İyi Sanatçı kategorisi için yarışan 5 aday açıklandı!
Deep Insight (Finlandiya), Dima Bilan (Rusya), Doda (Polonya), Lost (İtalya) ve maNga (Türkiye) diğer 17 ülke birincilerini geride bırakarak Avrupa'nın En İyi Sanatçısı ödülünü alabilmek için heyecanlı yarışlarına devam ediyorlar.
Bu beş adaydan yalnızca biri Avrupa'nın En İyi Sanatçısı ödülünü alacak! Kazanan kişiyi görmek için 5 Kasım saat 22:00'de, MTV Türkiye ekranlarından canlı yayınlanacak Avrupa Müzik Ödülleri Törenini kaçırmayın!

Kaynak: MTV Türkiye

6
Başka Kurgular / Yirmiler Kızı - Sophie Kinsella
« : 02 Kasım 2009, 20:05:26 »


Arka Kapak

Sıkıcı bir cenaze, kayıp bir kolye, sürtük bir ruh!

Yirmilerinde bir kız ve Yirmiler'den kalma başka bir kızın güzel ve komik, kusursuz ve eğlenceli macerası! Yeni bir kahkaha makinesi!

Lara hep uçuk bir kızdı. Yani, hayattaki tercihleri ve devasa tepkileri, bir de kötü kaderi bize bunu söylüyor. Hem, yirmili yaşlardaki sıradan kızların muhabbeti bol hayaletleri pek olmaz, di mi! Oysa Lara'nın büyük teyzesi Sadie, mütemadiyen çarliston dansı yapan bir kız formunda ve bitmek tükenmek bilmez istekleri eşliğinde Lara'ya musallat oluyor. Sadie'nin ruhunun huzura kavuşmasının tek yolu, biricik ve kayıp kolyesinin bulunması.

Lara'nınsa kendi derdi zaten başından aşkın. Yeni kurduğu şirketi iki yakasını bir araya zor getiriyor, en yakın arkadaştan iş ortağına terfi eden sevgili Natalie alıp başını Goa'ya kaçmış ve hayatının aşkı Lara'ya tekmeyi basmış.

Neyse ki Lara, Sadie ile vakit geçirdikçe hayat daha ihtişamlı bir hal almaya başlıyor ve içine düştükleri define avı entrika dolu ve romantik bir maceraya dönüşüyor.

Acaba Sadie'nin hayaleti, Lara'nın dertlerine deva olabilir mi ve farklı çağlardan iki kız süper bir ikili eder mi?

Lara Lington, hayalperest bir kızdı. Bu doğru. Ancak şu da bir o kadar doğru ki, o hayalgücü birdenbire vites değiştirmiş ve gazı iyice köklemişti. ışinde gücünde, sıradan birinin başına hayaletler musallat olmazdı herhalde! ...Olur muydu yoksa?

Lara'nın büyük teyzesi Sadie'nin ruhu -ki kendileri moda, aşk ve dansta değişmez takıntılara sahip, eğlenceyi seven, matrak ve tuttuğunu koparan bir kızdı- gizemli bir şekilde ortaya çıktığında tek bir dileği vardı. Yetmiş yıldan fazladır kendisine ait olan kayıp kolyesinin bulunması. Bu Lara'nın becermesi gereken bir vazifeydi, aksi takdirde, Sadie'nin ruhu rahat etmeyecekti. Öte yandan Lara'nın hayatı berbat haldeydi. Resmen şavkı kaymış, rotası şaşmıştı. En yakın arkadaşı ve iş ortağı olan zatı muhterem Goa'ya çekip gitmiş, yeni kurduğu şirketi iflasın eşiğine dayanmış ve Lara o 'kusursuz' erkek tarafından kapı dışarı edilmişti.

Yazar:Sophie Kinsella

Sayfa Sayısı:564
Dili: Türkçe
Yayınevi:Artemis Yayınları

*Sophie Kinsella'nın diğer kitaplarını okumuştum bunun da diğerleri gibi güzel olacağını düşünüyorum.

7
Müzik Haberleri / Linkin Park Stüdyoda
« : 02 Kasım 2009, 19:57:21 »


Linkin Park, yepyeni bir albüm için yeniden stüdyoya girdi.

Linkin Park'ın solisti Chester Bennington, MTV News'e verdiği röportajda grubun yeni albüm için düzinelerce şarkı hazırladığını söyledi. Rick Rubin'in yeniden prodüktör koltuğunda yer alacağı yeni Linkin Park albümünün 2010'un Haziran ayında yayımlanması planlanıyor.

2007 tarihinde piyasaya sürülen "Minutes to Midnight" ile dünya çapında 8 milyonun üzerinde satış elde eden Linkin Park, birçok ülkenin albüm listelerinde zirveye oturmuştu.

Kaynak: MTV Türkiye

*Vuhaaa  :ole MTM çıkalı o kadar olmuş ha zaman ne kadar çabuk geçiyo  :hönk

8
Müzik Haberleri / Katy'den Akustik Şarkılar
« : 21 Ekim 2009, 16:46:46 »


Katy Perry, canlı performanstan oluşan ilk albümünü yayımladı.


Katy'den Akustik Şarkılar
Katy Perry, canlı performanstan oluşan ilk albümünü yayımladı. Ünlü şarkıcının 22 Temmuz 2009'da New York'ta verdiği MTV Unplugged konseri bu hafta piyasaya sürüldü. Konserdeki şarkıların bulunduğu CD'ye 'I Kissed A Girl' ve 'Waking Up In Vegas' gibi şarkıların canlı videolarından oluşan bir de DVD eşlik ediyor. Katy Perry bu albümde daha önce yayımlanmayan şarkısı 'Brick By Brick'in yanı sıra power pop grubu Fountains of Wayne'e ait 'Hackensack' şarkısının farklı bir yorumuna da yer veriyor.

9
Sinema / "Charlie'nin Çikolata Fabrikası" Müzikal Oluyor
« : 07 Ekim 2009, 18:10:55 »


Tim Burton'un "Charlie'nin Çikolata Fabrikası" filmi sahneye uyarlanacak.

Warner Bros.'un Tim Burton'un sihirli elleriyle beyaz perdeye aktarılan "Charlie'nin Çikolata Fabrikası" için çalışmalara başladığı belirtiliyor. Bu kez müzikal olarak karşımıza çıkacak hikayeyle ilgili henüz kapsamlı bilgi verilmedi.

Tim Burton'un Roald Dahl'ın klasikleşmiş romanından esinlenerek sinemaya uyarladığı "Charlie'nin Çikolata Fabrikası", vizyona girdiği  2005 senesinde sinemaseverler tarafından yoğun ilgiyle karşılanmıştı
.

*Yaşasın  :uhe

10
Sinema / Portakal'ı Soyacak Filmler Belli Oldu
« : 18 Eylül 2009, 23:05:14 »


46. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali 10 - 17 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Festival programı ile festival kapsamında düzenlenen uluslararası uzun metraj, ulusal uzun metraj, belgesel ve kısa film yarışmalarına katılmaya hak kazanan filmler ve yarışma jurileri açıklandı.

Başkanlığını Erden Kıral'ın üstlendiği jüride İzzet Günay, Mustafa Altıoklar, Mustafa Ziya Ülkenciler, Nurgül Yeşilçay, Ömür Gedik, Sırrı Süreyya Önder, Yavuz Bingöl ve Zeynep Oral yer alıyor.

Altın Portakal için bu yıl yarışacak 16 film:

Emre Şahin, '40'
Kutluğ Ataman, 'Aya Seyahat'
Meriç Demiray, 'Babam Büfe'
İlksen Başarır, 'Başka Dilde Aşk'
Onur Ünlü, 'Beş Şehir'
İnan Temelkuran, 'Bornova Bornova'
Murat Saraçoğlu, 'Deli Deli Olma'
Ümit Ünal, 'Gölgesizler'
Orhan Eskiköy, Özgür Doğan, 'İki Dil Bir Bavul'
Yavuz Özkan, 'İlkbahar - Sonbahar'
Mehmet Bahadır Er, Maryna Gorbach, 'Kara Köpekler Havlarken'
Zeki Demirkubuz, 'Kıskanmak'
Reha Erdem 'Kosmos'
Miraz Bezar 'Min Dît' (Ben Gördüm)
Bahadır Karataş, 'Usta'
Mahmut Fazıl Coşkun, 'Uzak İhtimal'

Filmlerin açıklandığı toplantıya, yönetmen ve müzisyen Ülkü Erakalın, sinema oyuncuları Berhan Şimşek, Selda Alkor, Yusuf Sezgin, Erol Günaydın, festival müziği ''Antalya'ya Koş'' şarkısının bestecisi Ali Kocatepe ve sinema eleştirmeni Atilla Dorsay da katıldı.


Kaynak: MTV Türkiye

11
Müzik Haberleri / Beyoncé'ye Dava Açılıyor
« : 18 Eylül 2009, 22:51:24 »


Henüz iki gün önce kendi parfümünün önümüzdeki yıl çıkacağını açıklayan Beyoncé'ye dava açılıyor.

Dünyanın en büyük parfüm şirketi Coty'yle iş birliğine giren ve 2010 yılında Sasha Fierce adlı parfümünü çıkaracağını açıklayan Beyoncé'ye Abercrombie & Fitch dava açıyor. Abercrombie & Fitch, kendi parfümü Fierce ile aynı adı taşıdığı gerekçesiyle Beyoncé'ye dava açtığını belirtiyor.

Abercrombie & Fitch, Beyoncé'nin parfümünün adını değiştirmesini, değiştirmediği takdirde bu durumun tüketici algısında bir karışıklığa yol açabileceğini söylüyor.

Kaynak: MTV Türkiye

* :hömm:

12


MTV Avrupa, dünyanın en büyük organizasyonlarından biri olan, “MTV Avrupa Müzik Ödülleri” töreninin 2010 adayları arasına Türkiye'yi de aldı.

2010 Kültür Başkenti olan İstanbul Avrupa’da, ilk üç aday içinde…

Bügüne kadar; Eminem’in 8 ödül, Britney Spears 7, Justin Timberlake, The Prodigy 5 ödül, Robbie Williams, Red Hot Chili Peppers, Linkin Park, Madonna gibi dev isimler 4 ödül alarak bu organizasyonda boy göstermişlerdi ve şimdi bu dünyaca ünlü starların, 2010 Kültür başkentimiz olan İstanbul’a gelmeleri gündemde...

1994 yılında, Berlin’de başlayan ve 17 senedir Avrupa’nın en büyük şehirleri Paris, Milano, Londra gibi şehirlerde yapılan bu dünyanın en görkemli ödül töreni için ilk kez aday gösterilen İstanbul, şimdiye kadar Türkiye’de yapılmamış bir tanıtım fırsatı yakalayacak.

“Artık biz 2010 kültür başkenti olan İstanbul’da yaşıyoruz ve bunun bilincinde olan kişiler olarak ülkemize katkı sağlayacak her türlü projeyi hayata geçirmek için elimizden gelen çabayı gösteriyor ve göstermeye devam edeceğiz. İstanbul’un ve Türkiye’nin tanıtımı için dünyanın en büyük organizasyonlarından biri olan ve genellikle kültür başkentlerinde düzenlenen bu dev yapımın ülkemizde yapılması için çaba harcadık ve umarım boşa çıkmaz. Biz MTV Türkiye olarak ilk ve en büyük adımı attık, İstanbul’u sonunda Avrupa Müzik Ödüllerin yapılabileceği sehir olarak aday yaptık ve devamının geleceğini umut ediyoruz” diye açıklama yapan MTV Türkiye Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Esra Oflaz Güvenkaya projejenin büyüklüğünü ve onu nasıl heyecanlandırdığından da bahsetmeyi ihmal etmedi.

Yıllardır dünyanın en büyük organizasyonu için sorulan sorular hep aynıydı “Avrupa Müzik Ödüllerinin İstanbul’da yapılma ihtimali yok mu?” sorusuydu. MTV Türkiye olarak Güvenkaya’nın açıklaması “uğraşıyoruz” du. Bugüne kadar her sene genelde Avrupa Kültür başkentlerinde yapılan ödül töreni için, İstanbul’un 2010 kültür başkenti seçilmesiyle birlikte Esra Oflaz Güvenkaya’nın da çabaları boşa çıkmadı ve nihayet MTV Avrupa, İstanbul’u da ilk kez aday gösterdi. İstanbul şimdi Hollanda ve Yunanistan’ın öne çıktığı diğer şehirlerle birlikte yarışacak.

Her yıl yapılan bu dev organizasyonda yüzlerce dünya yıldızı , sanatçısı ve VIP aynı tarihte o şehirde buluşmakta ve sahne almaktadır. Avrupa Müzik ödülleri hep çok merakla beklenen, dünyanın dev organizasyonlarından bir olduğunu söyleyebiliriz. Her sene bir ünlünün sunduğu, ve o senenin en iyi ve sevilen dünya starlarının sahne aldığı müzik ödüllerini geçen senelerde, Tom Jones Berlin’i, Robbie Williams Londrayı, Christina Aquilera Edinburg’u, Borat Lizbon’u, Justin Timberlake Copenhagen’ı , Snoop Dogg Münih’i sunmuştu. Geçen seneki müzik ödüllerini, geçen senenin kültür başkenti Liverpool’da Katy Perry sunmuş ve Beyonce, Estelle, Kid Rock, Pink, The Ting Tings, Duffy, Kanye West, The Killers, Take That, 30 Seconds To Mars , Anastacia, Bono, Tim Cahill, Craig David, Dirk, Estelle, Tiziano Ferro, Grace Jones, Kerry Katona, Solange Knowles, Leona Lewis, Travis McCoy, Michael Owen, Kelly Rowland, Sugababes, Lauri Ylönen ve Perez Hilton gibi sanatçılar performans sergilemiş ve sahne almışlardır. Bunun dışında da yüzlerce ünlü sanatçı o gece VIP'de izleyici olarak yer almışlardır.

Türkiye’nin, başta İstanbul’un tanıtımı için yapılabilecek dünyanın en büyük organizasyonlarından biri olan ve canlı olarak tüm dünya ülkelerinde yayınlanarak, yaklaşık 465 milyon haneye ulaşan dev bir yapımdır Avrupa Müzik Ödülleri (EMA). İstanbul ve Türkiye’nin tarihsel ve kültürel hayatına, eşi bulunmaz bir katkıda bulunacak olan EMA, 1 gün sürmesine rağmen, bu işin promosyon ve diğer etkinlikleri yaklaşık olarak 6 ay kadar sürmektedir. Dünyanın en prestijli organizasyonlarından biri olan “Avrupa Müzik Ödülleri” İstanbul ve Türkiye‘nin imajının olumlu yönde desteklenmesini sağlayacaktır. Bu anlamda Avrupa Müzik Ödüllerinin yapıldığı şehre, toplam ekonomik katkısı; dünya medya değeri, şehrin tanıtım programları, yıldızlarla röportajlar, tüm turist, katılımcı, konaklama ,yabancı medya vs. , yabancı ortaklar ve MTV’nin direkt harcamalarıyla milyonlarca dolara ulaşmaktadır. Ayrıca web üzerinden yapılacak “Avrupa Müzik Ödülleri” adayları dünya oylamasıyla 29 milyon sayfa web haberi, MTV EMA internet sayfalarına yaklaşık 20 milyon ziyaretçi sayısı ve vs olarak diğer haber değerlerini de sıralayabiliriz.

*Umarım gelirler  :uhe

13
Müzik Haberleri / Michael Jackson Defnedildi
« : 08 Eylül 2009, 22:48:22 »
Dünyaca ünlü pop yıldızı Michael Jackson'un cenazesi, California eyaletine bağlı Forest Lawn Glendale'de bulunan anıt mezarda defnedildi.

200 kadar davetli ile 435 basın mensubunun hazır bulunduğu cenaze törenine Jackson'un annesi Katherine, babası Joe, ile çocukları 12 yaşındaki Prince Michael, 10 yaşındaki Paris Michael ile 7 yaşındaki Prince Michael'nin yanı sıra, Macaulay Culkin, Barry Bonds ve Elizabeth Taylor gibi ünlülerde katıldı. 31 araçlık cenaze konvoyuna polis araçları da eşlik ederken, Jackson'un cenazesi, Gladys Knight'ın Jackson anısına seslendirdiği şarkı ve Rahip Al Sharpton'un yaptığı konuşmanın ardından yerel saatle 22.00'de toprağa verildi.


Kaynak: MTV Türkiye


*  :üü

14
Müzik Haberleri / Backstreet Boys'tan Yeni Albüm!!
« : 03 Eylül 2009, 15:02:45 »


Backstreet Boys'un yepyeni albümü çok yakında çıkıyor!
Kevin Richardsonsız ikinci albüm, Backstreet Boys'un da yedinci albümü This Is Us, 5 Ekim'de hayranlarıyla buluşuyor. 11 şarkıdan oluşan albümün ilk single'ı Straight Through My Heart'a seçildi. Şarkının prodüktörlüğünü RedOne yaptı. Albüme katkısı olan diğer prodüktör ve söz yazarları arasında Ryan Tedder, T-Pain, Dr. Luke ve Jim Jonsin bulunuyor.
Nick Carter, albüm hakkında şunları söylüyor: "Albümün çıkması için sabırsızlanıyoruz. Eminiz ki hayranlarımız da öyle... Daha önce hiç çalışmadığımız isimlerle bu albümde biraraya geldik ve ortaya çok iyi bir iş çıktı."


This Is Us:
1. Straight Through My Heart
2. Bigger
3. Bye Bye Love
4. All of Your Life (You Need Love)
5. If I Knew Then
6. This Is Us
7. PDA
8. Masquerade
9. She's A Dream
10. Shattered
11. Undone

Kaynak: MTV Türkiye

15
Müzik Haberleri / Beyoncé MTV Video Müzik Ödülleri'nde!
« : 03 Eylül 2009, 14:49:46 »


Beyoncé, 13 Eylül'de New York'ta gerçekleşecek olan 2009 MTV Video Müzik Ödülleri töreninde sahne alacak!
Bugüne kadar 9 tane VMA ödülü alan başarılı sanatçı, 13 Eylül akşamı yepyeni single'ı Sweet Dreams'i seslendirecek. Beyoncé dışında sahne alacak diğer isimler arasında Green Day, Muse, Pink ve Jay-Z bulunuyor.
Ünlü komedyen Russell Brand'in ikinci kez sunuculuğunu üstleneceği 2009 MTV Video Müzik Ödülleri, 13 Eylül'de New York, Radio City Music Hall'da gerçekleşecek.

Kaynak: MTV Türkiye

Sayfa: [1] 2