Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular -

Sayfa: 1 [2]
16
Müzik Haberleri / "New Moon"a Yeni Müzik
« : 03 Eylül 2009, 14:45:12 »


Death Cab For Cutie, "Twilight: New Moon (Alacakaranlık: Yeni Ay)" filmi için yepyeni bir şarkı kaydetti.

Başta sadece filmin müzik albümüne katkıda bulundıklarını düşünen basçı Nick Harmer, şarkının single olarak da piyasaya sürüleceğini duyunca çok heyecanlandığını söylüyor.

"Meet Me on the Equinox" adını taşıyan single, 13 Eylül'de gerçekleşecek MTV Video Müzik Ödülleri Töreni'nde filmin ve grubun hayranlarıyla paylaşılacak.

Kaynak: MTV Türkiye

17
Sinema / Şirinler geliyor!!
« : 03 Eylül 2009, 13:59:33 »


Şirinler, önümüzdeki yıl yepyeni bir filmle vizyona girecek.
Şirinler (The Smurfs), ilk tanıtım fotoğrafını internet üzerinden yayımladı. Filmde Şirin Baba başta olmak üzere tüm mavi kahramanlarımız eksiksiz bir şekilde yer alıyor.
Aralık 2010'da vizyona girmesi planlanan Şirinler'in ilk yaratıcısı Belçikalı Pierre “Peyo” Culliford. 1958 yılında ilk kez ortaya çıkan bu sevimli mavi kahramanlar, 1980'lerde ünlü oldular.

Kaynak : mtv.com.tr


**Eğlenceli olucak =P

18
Sinema / Kız Kardeşimin Hikayesi / My Sisters Keeper
« : 26 Ağustos 2009, 18:47:11 »

Yönetmen :   Nick Cassavetes
Oyuncular :   Cameron Diaz, Abigail Breslin, Alec Baldwin, Jason Patric
Tür :   Dram
Ülke :   ABD
Süre :   106 Dakika
Yapım :   2009
Vizyona Giriş Tarihi :   14 Ağustos 2009
Konu :   Sara ve Brian çiftinin hayatı, Kate’in lösemi hastası olduğunu öğrendiklerinde sonsuza kadar değişir. Ebeveynlerin tek umudu, yeni bir çocuk daha doğurmaktır. Anna doğduktan sonra kızlar ilgi odağı olur ve tek oğulları Jesse neredeyse unutulur. Tıbbi açıdan özgürlük isteyen Anna 11 yaşına geldiğinde, bir avukat tutarak Kate’in tükenen vücudunu kaderin ellerine teslim edebilecek bir dava açar.

*Türününde getirisi çok çok duygusal güzel bir filmdi.

19
Sinema / Driving Lessons // Sürücü Adayı
« : 21 Ağustos 2008, 19:08:26 »


Yapım : 2005, İngiltere
Tür : Dram / Komedi
Yönetmen : Jeremy Brock
Senaryo : Jeremy Brock
Oyuncular : Laura Linney, Rupert Grint, Nicholas Farrell, Tamsin Egerton, Michelle Duncan, Oliver Milburn
Gösterim Tarihi : 8 Eylül 2006
Süre : 94 dakika


Özet : Utangaç ve ezilen Ben için bir başka korkunç yaz tatili gelip çatmıştır. 17 yıldır anormal şekilde tutucu ve geleneksel ev ortamında aşırı alıngan ve zorbalık eden annesiyle ve kilise çanını ona çaldıran sessiz, sakin yapılı papaz babasıyla yaşamaktadır. Diğer çocuklar eğlenirken, Ben bu değerli az sayıdaki haftayı incil derslerine giderek, annesiyle direksiyon kursu alarak ve yerel huzurevinde çalışarak geçirmektedir.

Ancak, hafif kaçık bir emekli aktris olan Evie'nin yanında çalışmaya başladığında Ben'in dünyası altüst olur. Hem kaba saba konuşan, hem saygın hem de çocuksu olan Evie, kesinlikle Ben'in 'Selam İsa' adlı tutucu cemaat dergisinde iş ilanlarına bakarken beklediği türde biri değildir. Evie Ben'in hayatına afet gibi bir güçle girer, onu kamp yapmaktan bahçede Shakespeare oynamaya ve sonunda kendi yaşında bir kızla tanışacağı Edinburgh festivaline gitmeye kadar bir dizi maceraya sürükler.

Evie'nin tuhaf ve çoğunlukla tamamen manyakça olan davranışları Ben'in inançlarını değiştirir ve onu ne olmak istediği düşüncesiyle yüzleşmeye zorlar. Bundan sonra, yeni kavuştuğu özgürlüğü ondan alınmak üzereyken, aniden seçim yapmak zorunda kalır; rahatı mı seçmeli, yoksa kaçıp kendi hayatını mı yaşamalı?


Filmi aldım ama daha izleme şerefine erişemedim umarım güzeldir =)

20
Sinema / Gen
« : 05 Ağustos 2008, 18:47:47 »

Yönetmen: Togan Gökbakar
Senaryo: Alper Mestçi, Güray Ölgü
Oyuncular: Doğa Rutkay, Yurdaer Okur, Mahmut Gökgöz, Haldun Boysan, Sefa Zengin
Filmin Türü:   Korku, Gerilim 
Yapım Yılı: 2005
Yapım Ülkesi:Türkiye
Orijinal Dili: Türkçe
Filmin Süresi: 85 dakika

Filmin Konusu:Dağlık bölgede yer alan eski bir akıl hastanesinden polis aranarak bir intihar vakası bildirilir. İki polis olayı araştırmak için hastaneye gelmiştir. Aynı sabah da Dr. Deniz hastanenin yeni psikiyatr'ı olarak göreve başlamak üzere hastaneye gelmiştir. Bölgedeki yoğun yağış ve oluşan heyelan sonucu hastanenin şehir ile bağlantısını sağlayan tek yol ve telefon hatları hasar görmüştür. Hastaneye ulaşım sağlanamamakta ve hastaneden de kimse ayrılamamaktadır. 3 gün iki gece süresince hastanede hastalardan 3'ü vahşi şekilde öldürülür. Herkes tedirgindir. Polis araştırmayı derinleştirir. Gizemli bir hasta dikkatimizi çekmektedir…

21
Sinema / Strangers / Ziyaretçiler
« : 03 Ağustos 2008, 12:07:03 »

Yönetmen: Bryan Bertino

Oyuncular: Scott Speedman, Liv Tyler, Sterling Beaumon, Peter Clayton-Iuce, Glenn Howerton, Alex Fisher
-90 dakika
-Gerilim, korku
-Vizyona giriş tarihi : 08 Ağustos 2008

Filmin Konusu: Issız bir arazinin ortasındaki yazlık evlerinde kalan genç bir çift,yüzlerindeki maskeleri hiç çıkartmayan üç kişinin evin etrafında dolaştığını fark ederler.bu gizemli insanların onlardan ne istediklerini anlamak kolay olmayacaktır…

22
Başka Kurgular / Miss Potter - Richard Maltby, Jr
« : 16 Haziran 2008, 13:47:55 »


 Miss Potter'ın günlük hayatın monotonluğundan ve sınırlayıcılığından tek kaçış yolu olağanüstü hayal gücü ve çizim yeteneğiydi.Çocuklar için yazdığı kitapların yayınlanmasıyla; hayatında ilk defa başarı, bağımsızlık ve onun için en umulmadık şey olan aşkla tanışarak yepyeni bir dünyaya adım attı.

  Richard Maltby,Jr Miss Potter'ı önce, başrolünde Renee Zellweger ve Ewan McFregor'un oynadığıbir filmin senaryosu olarak yazdı.
  Yazar, Beatrix Potter'ın aşk, yaratıcılık ve başarıyla şekillenen yaşamöyküsünü en iyi şekilde romana aktarmak için, senaryonun akışını tarihsel gerçeklikler ve yaratıcı yolrumlarla zenginleştirdi.

  

*Ben geçen sene almıştım bu kitabı ama okumaya başladığımda sıkıcı gelmişti şimdi filminin olduğunu göründe daha da bi okuyasım geldi bakalım bakalım nasıl bi kitap olduğunu anlıyıcaz zamanla xD

23

Hangisi daha önemli baba? Dürüstlük mü, sadâkat mi?
Sevgiyi, kaybı ve günlük yaşamın dehlizlerinde gizli öngörülemez trajedileri anlatan güçlü ve aydınlatıcı bir roman...

Mayıs ayı... Öğle saatleri... Indiana'da küçük bir üniversitenin öğretim görevlisi Jack Owens, doğduğu andan itibaren pek kendisine layık bir hayat sunamadığını düşündüğü oğlu Danny'nin intihar haberini alır.

Karısı, New York'ta kurmayı planladığı sanatçılara özgü yaşam tarzı uğruna, kendilerini terk ettiği günden beri, Owen'in tek yaşam gayesi Danny'i mutlu etmek olmuştur oysa. Owen çabalarının boşa gittiğini görüp kahrolmakta, bu intihara bir anlam verememektedir. Bu ruh haliyle, anılarına gömülür ve nerede yanlış yaptığını bulmaya çalışır... Oğlunu nerede ve ne zaman kaybetmiştir? Onu yaşamdan vazgeçiren ne olmuştur?

Owen oğlunun intiharında kendi sorumluluğunu ararken, her adımda bambaşka gerçeklerle karşılaşır...

*Harika ötesi bi kitap yani mutlaka okuyun derim... Mutlaka ama.

24
Müzik / Günün şarkısı
« : 18 Şubat 2008, 23:16:43 »
Başlık yeterince açık mı ne ?  ;D

Rocket ~ Join The Professionals  :uhe

25
Televizyon / Magazin programları??
« : 18 Şubat 2008, 23:06:06 »
Magazin programları hakkında ne düşünüyorsunuz? Severek izler misiniz yoksa banane milletin hayatından diyenlerden misiniz?

Şahsen izlemiyorum diyemiyicem sıkıldığımda izlerim cidden bazen eğlenceli oluyo ama banane milletin özelinden de derim ya kim nerde ne yapmış kime ne şu şu barda şunla yakalandı bundan bananeee karışmayın canım milletin özelinee ;D Özel bile değil ya onların hayatı siz bi bara gidince birileri sorsa hem de tanımadığınız birileri neden burdasınız?,  saat çok geç değil mi?, kiminleydiniz?, yanınızdaki sevgiliniz mi?? bunlardan kime nee?? :D Haksızmıyım ;D

26


Oyuncular : Philip Seymour Hoffman - Ethan Hawke

Yönetmen: Sidney Lumet

Senaryo : Kelly Masterson

Tür: Suç, Dram, Macera

Süre : 123 dakika


Maddi zorluğa düşen borsa simsarı Andy ve kardeşi Hank, anne ve babalarının sahip olduğu mücevherci dükkânını soymaya karar verirler fakat şansları iyi gitmez. Andy ve Hank’in babaları, peşinde olduğu suçluların oğulları olduğundan habersizce adaletin yerini bulmasını beklerken kardeşler, Andy’nin eşi Gina ile birlikte başarısız soygun girişimlerinin tüm sonuçlarıyla yüzleşmek zorunda kalırlar.

27
Sinema / P.S. I Love You / Not: Seni Seviyorum
« : 18 Şubat 2008, 11:48:24 »


Filmin Konusu:Holly Kennedy (Hilary Swank) güzel, zeki bir kadındır ve hayatının aşkıyla evlidir; tutkulu, esprili ve tez canlı İrlandalı Gerry (Gerard Butler). Gerry amansız bir hastalık yüzünden öldüğünde, Holly’nin de hayatı kararır. Ona yardım edebilecek tek kişi, artık yanında değildir. Kimse Holly’yi Gerry kadar iyi tanımamaktadır. Neyse ki Gerry her şeyi önceden planlamıştır. Gerry ölmeden once, Holly’ye sadece çektiği acıda değil, kendini yeniden keşfetmesinde de rehberlik edecek bir dizi mektup yazmıştır. İlk mesaj Holly’nin 30. yaş gününde, bir pasta ve Holly’nin şaşırıp kalmasına neden olan bir bant kaydı şeklinde gelir. Kayıtta Gerry eşine dışarı çıkıp “kendisinin kutlamasını” istemektedir. Bunu izleyen haftalar ve aylarda, Gerry’nin yazdığı başka mektuplar, şaşırtıcı yöntemlerle gelir. Holly’yi yeni maceralara yollayan mektupların her biri aynı imzayla bitmektedir: Not: Seni Seviyorum/P.S. I Love You

Yönetmen : Richard LaGravenese
Oyuncular : Gerard Butler, Hilary Swank , Gina Gershon, Kathy Bates
-->126 dakika / Yapım Yılı: 2007
-->Dram, Romantik, Komedi
 

28
Başka Kurgular / Melekler ve Şeytanlar - Dan Brown
« : 16 Şubat 2008, 19:48:23 »


Çok eski gizli bir kardeşlik örgütü. Dünyayı yok edecek ölümcül yeni bir silah, akıl almaz bir hedef.

Harvard Üniversitesi Simgebilim Profesörü Robert Langdon efsanevi gizli örgüt Illuminati'nin -Galileo zamanından beri Katolik Kilisesi'nin bağnaz inançlarını lanetleyerek bilimin yararlarını yücelten- hala faaliyette olup cinayetler işlediğini öğrenince şok geçirir. Parlak bir fizikçi olan Leonarda Vetra cinayete kurban gitmiştir. Tek gözü oyulmuş ve göğsü örgütün sembolüyle dağlanmıştır. Bilim adamının son buluşu güçlü ve çok tehlikeli enerji kaynağı karşımadde çalınmış ve yeni Papa seçiminin gerçekleşeceği gün Vatikan Şehri'nin altına saklanmıştır. Langdon, Vetra'nın meslektaşı ve aynı zamanda kızı olan Vittoria ile medeniyeti yok olmaktan kurtarmak amacıyla Roma sokaklarında, kiliselerde ve katakomplarda soluk soluğa koşuşturarak 400 yıllık izi sürerek Illuminati'nin izini bulmaya çalışırlar.

Brown bu romanda tıpkı bir hokkabaz gibi havaya yüzlerce top fırlatıp hiçbirini yere düşürmeden okuyucuyu inanılmaz bir gerileme sürüklüyor. * muşş... ;D

*BöJek*mmm sana açtım bu konuyu :P ;D

29
Sinema / Sıradışı ~ Sandra Bullock
« : 11 Şubat 2008, 19:24:04 »

Yönetmen: Mennan Yapo
Senaryo: Bill Kelly
Oyuncular:
Sandra Bullock(Linda Hanson)
Julian McMahon(Jim Hanson)
Shyann McClure(Megan Hanson)
Courtney Taylor Burness(Bridgette Hanson)
Nia Long(Annie)
Marc Macaulay(Sheriff Reilly)
Kate Nelligan(Joanne)
Irene Ziegler(Mrs. Quinn)
Phillip DeVona(Funeral Attendant)
Ritchie Montgomery(Funeral Attendant 2)
Matt Moore(Young Priest)
Amber Valletta(Claire)
Peter Stormare(Dr. Norman Roth)
Filmin Türü : Drama, Gerilim 
Orijinal Adı: Premonition
Yapım Yılı:2007
Yapım Ülkesi: ABD
Orijinal Dili: İngilizce
Filmin Süresi: 110 dakika
 
Filmin Konusu:

Linda çok güzel bir evde iki çocuğu ve onu seven kocasıyla yaşamaktadır. Mükemmel hayatı, bir gün kocasının trafik kazasında öldüğü haberiyle sarsılır. Ertesi sabah uyanıp kocasını yanında sağlıklı bir şekilde bulduğunda, yaşadıklarının bir rüya olduğunu düşünür. Kısa bir süre sonra aslında gördüklerinin rüya olmadığını anlar. Ailesini kurtarmak için zamana ve kadere karşı gözü dönmüş bir halde yarışır.








30
Eğlence & Mizah / Şu An Sizi Ne Mutlu Eder?
« : 26 Ocak 2008, 17:19:18 »
Evet arkadaşlar başlıktanda anlaşıldığı gibi şuan ne olsa sizi mutlu eder :D Evet hadi bakalım ben başlıyorum :D :D



Ah şuan kankem beni bi çaldırsaa...  :-X

Sayfa: 1 [2]