Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Brsykt

Sayfa: [1] 2 3 4
1
Eğlence & Mizah / Ynt: Şu An Sizi Ne Mutlu Eder?
« : 11 Temmuz 2015, 18:46:55 »
Dertleşebileceğim biri.

2
Oyunlar / Ynt: Hearthstone
« : 01 Temmuz 2015, 02:01:56 »
Geçen sene başladım ancak sürekli oynamadığım için profesyonel değilim o kadar. Mage'in basic deck'i kullanıyorum oyun başından beri 16-17'e kadar çıktım bu desteyle ancak daha ilerisi olmuyor. Ben yapamadım. şu aralar geri döndüm oyuna. Açtığım deckler oldu fakat yenileyecek birikimim yok henüz.
Nickim: Diablous eklerseniz yol yordam da öğretirsiniz filan hoş olur.

3
Tartışma Platformu / Ynt: E-kitap Ve Normal Kitap
« : 28 Haziran 2015, 19:41:51 »
Kar zarar açısından bakarsak normal kitapların -malesef- teknolojiyle yarışması zor görünüyor.
Ancak biz okurlar biraz romantik bakıyoruz bu olaya sanırım, en azından benim için böyle bu durum. Teknoloji zaten her yönüyle hayatıma girmişken ve dört bir yanım ekranlarla çevriliyken kitap benim için bütün bu teknolojiden kaçacağım tek ve biricik sığınak gibi gibi.
Duygularımı bir kenara bıraksam hiç düşünmeden e-kitap derdim ancak normal kitaplara değişir miyim? Hayır değişmem.

Yine de bunlar alışma meselesi biraz, 3-5 yıl sonra belki bir nostaljiden ibaret olacak benim için normal kitaplar ama şu an somutluğu ve aşinalığı yararın üzerinde tutuyorum.

4
Müzik / Ynt: Şu Anda Ne Dinliyorsunuz?
« : 28 Haziran 2015, 19:25:55 »
Tanışıklığımın 3-4 ayı geçmediği grup, o gün bugündür acayip sarmış bir durumda zaten.
Adamlar - Kapısı Kapalı | Sofar Istanbul

5
Keyifli bir yayındı. MustesarKemal olarak cahilligimi belli etmemek için pek fazla katılım saglayamasam da bol bol dinledim bir şeyler kapmaya çalıştım, oranın da en genciydim sanırsam, güzeldi güzel.

6
Müzik / Ynt: Şu Anda Ne Dinliyorsunuz?
« : 27 Haziran 2015, 01:59:09 »
Samanyolu Tv - Duygusal Fon Müziği (Sırlar Dünyası Main Theme)

Adamlar zamanında yapmış, bize de takdirle dinlemek düşer inşallah.

Samanyolu Tv - Duygusal Fon Müziği Remix
Bu aralar oyun oynarken filan da açıyorum arkadan çocukluğuma dönüyorum desem yeridir, bir huzur bir huzur...

7
Bu konularda ne zaman kelam edecek olsam durup kendime acaba çok mu sahipleniyorum, acaba haksızlık mı ediyorum sorusunu sorarım hep. Durum herkeste böyle gibi duruyor. Harry Potter gerçekten çocukluğumda tanıştığım ve çocukluğumu sarmalayıp beni bu konuda takıntılı biri yapacak kadar içine çeken bir seriydi. Aşağı yukarı benim dönemimdeki herkes bu durumdaydı aslında seriye karşı. Hal böyle olunca ortaya muazzam bir açlık doğdu ve HP adı geçen her şeye bir rağbet başladı. Sonuç olarak olay ticarete döküldü ve serinin sunduğu evren ister istemez bir pazar haline geldi.

Ve büyü bozuldu daha da bozulacak gibi duruyor.

Not: Seri elbette yüreğimizdeki yerini korur da kitapçıda o kapağı ilk gördüğümüz andaki duygular geri gelmeyecek.

8
Tartışma Platformu / Ynt: Wattpad İle İlgili Çalışma
« : 26 Haziran 2015, 22:51:42 »
Wattpad'in şu anki durumu öylesine karmaşık ve kalitesiz ki hızla tüketilmeye elverişli olmayan herhangi bir çalışmanın herhangi bir şekilde herhangi bir kitleye ulaşabileceğini sanmıyorum. Baltalı ilahlık yapmayı veya içindeki bu çöplüğe dönüşen mecrayı kalkındırma arzusunu sönümlemek istemiyorum ama meşakatli bir iş olur mümkün olsa bile. Hani böyle bir şeyin kurulması zor değil de onun tutması ve yazarların kendi profil hitini bir kenara koyarak gelmesi de pek olası değil. Ancak bana bakmayın siz biri 50 yıl önce Microsoft fikrini bana sunsa amaan ne gerek var diyecek bir adamım ben.

9
Neden bilmiyorum ama tekrar girip baktığımda aşırı hüzünlü geldi. Belki yalnız olmamın yarattığı o aşağılık hassaslık hali belki de garip bir şekilde nostaljik ve sıcak gelmesi içimde bir boşluk yarattı. 90 çok erken benim adıma da 2000'ler filan hey gidi günler be.

10
Sinema / Ynt: En Son İzlediğiniz Film?
« : 03 Eylül 2013, 18:10:56 »
Le magasin des suicidés

Herkes izleyemez bu animasyonu ya sıkılır bırakır ya itici gelir ama ben sevdim canım ne zamandır iç karartıcı bir film ve abartılı çizimler istiyordu biraz da kara mizah al işte sana İntihar dükkanı.
Harika değildi ancak benim filmimdi daha önce izlediğim bir filmin ağzımda bıraktığı tadı bıraktı ancak onun yanında bu sönük kaldı.
Vasatın bir gömlek üstü.

Les triplettes de belleville

Elleri dert görmeyesice animatörlerden olma, Fransa'dan çıkma yapım aynı zamanda bir çok farklı kültürü de içinde barındırıyor. söz gelimi çizgiler klasik dönem disney çizgilerinin mutasyona uğramış halleri gibi, buna rağmen fonda çoğu zaman hayli güncel düzenlemelerde bir müzik işitmeniz mümkün. ayrıca japanime tarzı ağır çekimler ve detaylı bir ses çalışması da cabası. ama filmdeki mizah herkese göre değil. i$in garibi insanın filmi izlerken değil, izledikten sonra düşünürken daha çok gülebilmesi.

11
Harry Potter / Ynt: Harry Potter okunmalı çünkü?
« : 07 Temmuz 2013, 20:35:05 »
çünkü bu kadar sıkıcı bir kitap olamaz
Bana sıkıcı bulmadığınız bir kitap söyler misiniz?

Bir kere evreni insanı çeker ben bu kadar dolu dolu okuduğum ikinci bir kitap bilmem.
Hayran kitlesinin fazla olması da insanları okumaya ittiği de bir gerçek.

12
Tartışma Platformu / Ynt: Kurgu Planlaması
« : 07 Temmuz 2013, 01:54:16 »
Öncelikle iyi kurgu yapabilmek için üşengeç olmamak gerekiyor bence. Sonralıkla da cesaret gerekiyor. Bu iş biraz da hafızanıza bakar.

Ben aklıma çok iyi bir fikir geldiğinde hemen yazmam mesela. 1-2 hafta aklımda evirir çeviririm böylece kurgu oluşur. Sonra oturup birkaç sayfa yazarım bazen öykünün tamamını. Sonra hiç okumam bile. Birkaç gün ara verip yazdıklarımı okurum. İşte o zaman hatalarımı daha net görürüm ve eğer 2 haftadır düşündüğüm gibi bir kurgu ortaya çıkmadıysa (cesaret burada devreye giriyor) silerim ve bir iki gün ara verip tekrardan baştan yazarım.
İşte benim kaybettiğim yer bu sakin kalamıyorum yazarken o an iyi görünüyor hikaye ama bir hafta sonra ben bunu yazarken kafam güzel miydi deyip siliyorum cesaret var ama üşengeçlik daha ağır basıyor.

Birde başladıktan sonra hikaye üzerinde çok değişiklik yapıyorum yani kafamdaki şeyden daha farklı konularak giriyorum bunun nedeni tecrübesizlik galiba.

13
Tamam işte benim demek istediğim de buydu zaten.
Bazıları kurgu gibi geldi dedim.
Bir de savunmaya geçmene gerek yok sonuçta bunları gazeteye sen vermedin :D

14
Harry Potter / Ynt: Bellatrix Lestrange vs. Minerva McGonagal ?
« : 06 Temmuz 2013, 15:39:58 »
Belatrix hanım kızımızı öldüren molly reisin kitap boyunca ev işinden başka numarasını görmedik McGonagal ise koskoca bir profesör İstanbul 3 tane dairesi var arabalar yatlar öyle yani.

15
Müzik / İmkansız Şarkılar
« : 05 Temmuz 2013, 21:30:28 »
Çalınması zor olan piyano şarkıları.

Death Waltz


Night of Nights


Necro Fantasy


Synthesia: Bad Apple!! 5.1 Million

Sayfa: [1] 2 3 4